Yasuragi
Kids

2024
1-11 augusti

En upplevelse för stora och små

YASURAGI KIDS

Under en dryg vecka i sommar anpassar vi Yasuragi för de yngre barnen – vi kallar det Yasuragi Kids. I den traditionella japanska kulturen ryms inte bara stillhet och harmoni. Leken, skrattet och fantasin har minst lika stor plats för både vuxna och barn. Till skillnad från många andra familjeanläggningar har vi ingen barnpassning. Tanken är att ni får tid tillsammans i en rogivande miljö med möjlighet att upptäcka nya dimensioner av livet. Välj själva om ni vill stanna över natten eller komma över dagen. Varmt välkomna!

Datum 2024
Torsdag 1/8 - Söndag 11/8

Start kl. 13.00 torsdag 1 augusti med kvällspaket & övernattningspaket.
Avslut söndag 11 augusti med utcheckning för övernattande kl.11.00 den 12 augusti.

TILLSAMMANSTID!

Yasuragi Kids handlar om att ta sig tid att vara närvarande med varandra och tillsammans upptäcka nya dimensioner av livet. Ett tips är att lämna mobilen för ett tag och ta er tid att samtala, pyssla, rita och lär er nya saker om varandra. Låt alla sinnen vara härvarande när ni upptäcker allt från det japanska badet och aktiviteterna till maten och naturen.

Paket

Läs mer om de olika paketen vi erbjuder under Yasuragi Kids. Alla besök ska förbokas online.

Behandlingar

Barn mellan 8 och 15 år kan boka våra Kids behandlingar. Har du fyllt 16 år är du välkommen att boka från vår ordinarie behandlingsmeny. Barn under 8 år kan ej boka behandling.

Aktiviteter

Delta tillsammans med ditt barn i våra olika roliga och lärorika aktiviteter, både inne och vid fint väder utomhus i naturen på Rundillen.

Mat

Under Yasuragi Kids erbjuder vi matupplevelser med barnanpassade japaninspirerade rätter i riktig KIDS-anda. Upptäck nya smaker med hela familjen! Menyer kommer snart.

Barn & japanska bad

Det japanska badet är en plats där vi kopplar av och hämtar ny kraft, därför är det viktigt att vi visar respekt för varandra och tar det lugnt när vi är i badet. Uppmuntra barnen att känna in temperaturen på vattnet, lyssna till ljudet och röra sig långsamt, precis som man skulle göra om man vore i Japan. Det kan vara halt på golvet, så vi springer inte här och man får inte hoppa från kanten på poolerna. Lämna gärna mobilen och låt alla sinnen vara härvarande när ni upptäcker det japanska badet.

Vanliga frågor kring Yasuragi Kids

 • Vad är det för åldersgräns på Yasuragi?

  Vår ordinare åldersgräns är 16 år i målsmans sällskap. Under Yasuragi Kids 1-11 augusti välkomnar vi barn i alla åldrar. Under perioden 22 juni - 31 juli har vi sänkt åldersgräns till 13 år.

 • Vad ska jag ta med mig?

  Packa lätt! Vid ankomst får alla en yukata (japansk bomullsrock). Under Yasuragi Kids får barn och vuxna över 13 år får tofflor att låna och badkläder. Barn under 13 år tar med sig tofflor och badkläder. Här finns handdukar, schampo, balsam och tvål. När du blir törstig är du välkommen att ta för dig av te- och fruktbuffén som står uppdukad i loungen vi det japanska badet. Yukatan har du på dig under hela vistelsen, även under måltider.

 • Kan jag komma och endast bada?

  Om du endast vill bada går det bra att köpa badkort med 10 besök till badet.

 • Finns det barnpassning?

  Nej, Yasuragi Kids handlar om att uppleva Yasuragi – inre ro och harmoni, tillsammans, barn och vuxna. Det är en möjlighet att uppleva gemenskap i en annorlunda stilla miljö. Du har hela tiden fullt ansvar för ditt barn under vistelsen på Yasuragi Kids.

 • Kan man köpa inneskor/tofflor till barnen?

  Nej, alla barn upp till 12 år tar med egna tofflor.

Yasuragi Kids

I den traditionella japanska kulturen ryms inte bara stillhet och harmoni. Leken, skrattet och fantasin har minst lika stor plats för både vuxna och barn. Ta med barnen till Yasuragi Kids och upplev japanska bad, spännande aktiviteter och en värld tillsammans utan mobiler. Vi kallar det Tillsammanstid!

Under Yasuragi Kids erbjuder vi spa för barn på Yasuragi. Passa på och unna er en spavistelse i lugn och ro med hela familjen. Vi har flera olika spapaket att välja mellan; dagspa, kvällspa och övernattningspaket.
Upptäck det ultimata stället för en spaweekend med familjen. Här får barnen möjlighet att upptäcka nya saker och koppla av i en avslappnande och rofylld miljö. Under Yasuragi Kids kan barnen pröva att bada japanskt och pröva spännande aktiviteter som meditation, klangresa, yoga, sushiskola och mycket mer.
Här får ni kvalitetstid tillsammans med hela familjen. Unna er en spaupplevelse utöver det vanliga utan mobiler där ni kan hitta tillbaka till närvaro, skratt och ny energi.

Läs mer