Yasuragi
Kids

2023, 24 juni - 2 juli samt 30 juli - 6 aug

En upplevelse för stora och små

YASURAGI KIDS

Under två veckor i sommar anpassar vi Yasuragi för de yngre barnen – vi kallar det Yasuragi Kids. I den traditionella japanska kulturen ryms inte bara stillhet och harmoni. Leken, skrattet och fantasin har minst lika stor plats för både vuxna och barn. Till skillnad från många andra familjeanläggningar har vi ingen barnpassning. Tanken är att ni får tid tillsammans i en rogivande miljö utan mobiler. Välj själva om ni vill stanna över natten eller komma över dagen. Varmt välkomna!

Datum 2023

24 juni - 2 juli samt 30 juli - 6 aug
Lördag 24:e juni (start 13:00 med kvällspaket) till söndag den 2:e juli (slut 11:00 med utcheck 3/7).
Söndag 30 juli  (start 13:00 med kvällspaket) till söndag den 6:e augusti (slut 11:00 med utcheck 7/8).

 

Digital detox

Japansk badtradition påbjuder en miljö fri från digitala skärmar. Vi vill erbjuda en plats där kropp och sinnen kan få återhämtning på riktigt. För att nervsystemet ska få en chans att komma i balans är det nödvändigt att ibland stänga av det digitala och vara närvarande med det som är här och nu. I år har vi valt att inte bara ha det japanska badet som en digitalfri zon, utan även restauranger och pysselrum ska vara platser fria från digitala verktyg. Lämna mobilen på rummet (eller helst hemma) och ta er tid att prata med varandra, pyssla, rita och lär er nya saker om varandra - Yasuragi Kids är Tillsammanstid!

Rinnande vatten

Paket

Läs mer om olika paketen vi erbjuder under Yasuragi Kids. Alla besök måste förbokas online.

Behandlingar

Barn mellan 8 och 12 år kan boka våra Kids behandlingar. Har du fyllt 13 år är du välkommen att boka från vår ordinarie behandlingsmeny. Barn under 8 år kan ej boka behandling.

Aktiviteter

Delta tillsammans med ditt barn i våra olika roliga och lärorika aktiviteter.

Mat

Under Yasuragi Kids erbjuder vi a la carte meny till både lunch och middag.

Barn & japanska bad

Det japanska badet är en plats för stillhet och återhämtning, därför råder där vissa förhållningsregler som delvis är sprungna ur japansk badkultur och som finns för att alla våra gäster ska trivas och få en upplevelse som lugnar kropp och sinnen. Här råder totalt foto- och mobilförbud. Det gäller alla digitala verktyg, även läsplattor. För att nervsystemet ska få en chans att komma i balans är det nödvändigt att ibland stänga av det digitala och vara närvarande med det som är här och nu.

Vanliga frågor kring Yasuragi Kids

 • Vad är det för åldersgräns på Yasuragi?

  Vår ordinare åldersgräns är 16 år i målsmans sällskap. Under Yasuragi Kids 24 juni - 2 juli samt 30 juli - 6 aug välkomnar vi barn i alla åldrar. Under perioden 3 - 30 juli har vi sänkt åldersgräns till 13 år.

 • Vad ska jag ta med mig?

  Packa lätt! Vid ankomst får alla en yukata (japansk bomullsrock). Under Yasuragi Kids får barn och vuxna över 13 år får tofflor att låna och badkläder. Barn under 13 år tar med sig tofflor och badkläder. Här finns handdukar, schampo, balsam och tvål. När du blir törstig är du välkommen att ta för dig av te- och fruktbuffén som står uppdukad i loungen vi det japanska badet. Yukatan har du på dig under hela vistelsen, även under måltider.

 • Kan jag komma och endast bada?

  Om du endast vill bada går det bra att köpa badkort med 10 besök till badet.

 • Finns det barnpassning?

  Nej, Yasuragi Kids handlar om att uppleva Yasuragi – inre ro och harmoni, tillsammans, barn och vuxna. Det är en möjlighet att uppleva gemenskap i en annorlunda stilla miljö. Du har hela tiden fullt ansvar för ditt barn under vistelsen på Yasuragi Kids.

 • Kan man köpa inneskor/tofflor till barnen?

  Nej, alla barn upp till 12 år tar med egna tofflor.

Yasuragi Kids

I den traditionella japanska kulturen ryms inte bara stillhet och harmoni. Leken, skrattet och fantasin har minst lika stor plats för både vuxna och barn. Ta med barnen till Yasuragi Kids och upplev japanska bad, spännande aktiviteter och en värld tillsammans utan mobiler. Vi kallar det Tillsammanstid!

Under Yasuragi Kids erbjuder vi spa för barn på Yasuragi. Passa på och unna er en spavistelse i lugn och ro med hela familjen. Vi har flera olika spakaet att välja mellan; dagspa och övernattningspaket.
Upptäck det ultimata stället för en spaweekend med familjen. Här får barnen möjlighet att upptäcka nya saker och koppla av i en avslappnande och rofylld miljö. Under Yasuragi Kids kan barnen pröva att bada japanskt och pröva spännande aktiviteter som meditation, klangresa, yoga, sushiskola och mycket mer.
Här får ni kvalitetstid tillsammans hela familjen. Unna er en spaupplevelse utöver det vanliga utan mobiler där ni kan hitta tillbaka till närvaro, skratt och ny energi.

Läs mer