Spa och konferens i Stockholms skärgård

Boka med ankomst senast 31/5

Erbjudande – Fri uppgradering till middag i Teppanyaki Kiri

Mötespaket

Mötespaket anpassade för era behov

För inre kraft & ro

Konferensaktiviteter

Föreläsningar & Workshops

Proffs som tar er längre

Vår idé och våra japanska bad

Möten som ger energi, teamkänsla och kreativitet

Konferenspaket i Stockholm | Boka här | Yasuragi

Yasuragi är en japaninspirerad spa- och konferensanläggning med lokaler och restaurang på samma våningsplan. Vi har 191 hotellrum (422 bäddar) där alla har utsikt över Stockholms inlopp. Vi erbjuder ett japanskt spa för avslappning med olika varma källor, bastur, kallpool och många fler upplevelser. Kom över dagen eller stanna över natten, vad passar er bäst?

Vi erbjuder spa och konferenser i Stockholms skärgård bara 20 minuter från Stockholm. Yasuragi är beläget på Hasseludden i Nacka, bara en båttur från Stockholm city med utsikt över Stockholms skärgård.

Här finns de bästa förutsättningarna för alla typer av möten, från mindre teammöten till stora konferenser och mer aktivitetsbaserade möten. Vi hjälper till med allt från stora event såsom kick-off, modevisningar, utbildningar men även med de mindre mötena såsom styrelsemöten. Vår exklusiva miljö i japansk anda erbjuder 23 olika mötesrum, spaanläggning med japanskt bad och en fantastisk utomhusmiljö med 500 kvm takterrass och japansk trädgård med utegym.

Vår största lokal Fuji rymmer 400 personer medan våra minsta mindre rum passar bra för grupper mellan 2-8 personer. Kolla på vårt utbud av konferenspaket i Stockholm för att se vad som passar just er grupp. Vi skräddarsyr även konferenser och möten i samklang med era önskemål. För speciella tillfällen erbjuder vi dessutom möjligheten att boka hela hotellet exklusivt. En garanterat oförglömlig upplevelse för hela företaget.

Stort utbud av aktiviteter

Ladda energin under ert möte med en konferensaktivitet. Boka den japanska kampkonsten Kendo och möt er egen och motståndarens inre och yttre kraft eller prova på qi gong och fyll på med bra energi. Ni kanske vill lära er mer om japansk kalligrafi och skrivkonst med zenanda, dvs skönskrift med tusch och pensel? Vi hittar den aktiviteten som passar just er grupp och ert företag!
Våra konferensaktiviteter i Stockholm urskiljer sig från våra konkurrenter. Dessa ingjuter ert team med ny energi och inspiration som gynnar ert företag och individens välmående i det långa loppet!

Föreläsningar och workshops

Vill ni få inspiration och ny kunskap så har vi ett antal spännande föreläsare som vi gärna rekommenderar. Anlita en av våra samarbetspartners och ingjut ny kunskap, inspiration och kreativitet i gruppen. Läs mer här om våra föreläsningar och workshops

Meditation är hårdträning för hjärnan

Hos oss kan ni även ge träna hjärnan med hjälp av meditation. Vi erbjuder zenmeditation och rörlig meditation. Forskning visar att effekterna av meditation inkluderar inte bara ökad kognitiv flexibilitet; att kunna byta perspektiv utan även bättre koncentrationsförmåga, minneskapacitet och förbättrad förmåga att reglera våra känslor. De här kognitiva förändringarna kan leda till att vi förmår utveckla ett beteende där vi lever och handlar med större medkänsla och omsorg om kollektivet.

Naturnära konferens med utsikt mot havet

Upplev spa och konferens i Stockholms skärgård Missa inte våra utemiljöer. I vår japanska trädgård kan man ta en stilla promenad och öva mindfulness längs med stigen. Eller varför inte börja mötet på rundillen, en mötesplats inbäddad i grönska och med utsikt över fjärden. Runt anläggningen finns miljöer som lämpar sig väl för utomhusaktiviteter samt ett utegym i anslutning till den japanska trädgården. Det finns fina löpspår för den som vill ta en runda runt Hasseludden och vi tar gärna fram teambuilding aktiviteter som ni kan göra ute i friska luften.

Vår exklusiva miljö i japansk anda erbjuder konferenslokaler för alla tillfällen. 23 olika mötesrum, spaanläggning med japanskt bad och en fantastisk utomhusmiljö med 500 kvm takterrass och japansk trädgård med utegym.

Läs mer