Möten
som ger
effekt

Vår idé

Möten som ger energi, empati och effektivitet

Mötespaket

Mötespaket anpassade för era behov

japanskt bad och aktiviteter

För ett effektivt möte rekommenderar vi att planera in tid i det japanska badet. Vi erbjuder även olika aktiviteter - allt beroende på syftet med ert möte.

Konferens i Stockholm, Nacka

Yasuragi är konferensanläggning med lokaler och restaurang på samma våningsplan. Vi har 191 hotellrum (422 bäddar) där alla har utsikt över Stockholms inlopp. Vi erbjuder ett japanskt spa för avslappning med olika varma källor, bastur, kallpool och många fler upplevelser. Kom över dagen eller stanna över natten, vad passar er bäst?

Yasuragi -ett konferenshotell i Stockholms skärgård

Vi erbjuder dagkonferens eller konferens med övernattning bara 20 minuter från Stockholm. Yasuragi är beläget på Hasseludden i Nacka, bara en båttur från Stockholm city med utsikt över Stockholms skärgård.

Här finns de bästa förutsättningarna för alla typer av möten, från mindre teammöten till stora konferenser och mer aktivitetsbaserade möten. Vi hjälper till med allt från stora event såsom kick-off, modevisningar, utbildningar men även styrelsemöten och de mindre mötena. Vår exklusiva miljö i japansk anda erbjuder 23 olika mötesrum, spaanläggning med japanskt bad och en fantastisk utomhusmiljö med 500 kvm takterrass och japansk trädgård med utegym.

Vår största lokal Fuji rymmer 400 personer medan våra minsta mindre rum passar bra för grupper mellan 2-8 personer.

Stort utbud av aktiviteter

Ladda energin under ert möte med en aktivitet. Boka den japanska kampkonsten Kendo och möt er egen och motståndarens inre och yttre kraft eller varför pröva inte en qi gong och lugna nervsystemet och fyll på med bra energi. Vill ni få inspiration och ny kunskap så har vi ett antal spännande föreläsare som vi gärna rekommenderar. Berätta för oss vad ni behöver för att få ny energi.

Meditation är hårdträning för hjärnan

Hos oss kan ni även ge träna hjärnan med hjälp av meditation. Vi erbjuder zenmeditation och rörlig meditation. Forskning visar att effekterna av meditation inkluderar inte bara ökad kognitiv flexibilitet; att kunna byta perspektiv utan även bättre koncentrationsförmåga, minneskapacitet och förbättrad förmåga att reglera våra känslor. De här kognitiva förändringarna kan leda till att vi förmår utveckla ett beteende där vi lever och handlar med större medkänsla och omsorg om kollektivet.

Naturnära konferens med utsikt mot havet

Missa inte våra utemiljöer. I vår japanska trädgård kan man ta en stilla promenad och öva mindfulness längs med stigen. Eller varför inte börja mötet på rundillen, en mötesplats inbäddad i grönska och med utsikt över fjärden. Runt anläggningen finns miljöer som lämpar sig väl för utomhusaktiviteter samt ett utegym i anslutning till den japanska trädgården. Det finns fina löpspår för den som vill ta en runda runt Hasseludden och vi tar gärna fram teambuilding aktiviteter som ni kan göra ute i friska luften.

 Vår exklusiva miljö i japansk anda erbjuder 23 olika mötesrum, spaanläggning med japanskt bad och en fantastisk utomhusmiljö med 500 kvm takterrass och japansk trädgård med utegym.

Läs mer