Jobba hos oss

LEDIGA TJÄNSTER

Vi som arbetar på Yasuragi utvecklas ständigt. Vi har alla ett eget ansvar och en viktig funktion att fylla för helheten. Vi tycker om att ge god service och att samarbeta med andra människor. Det är vår uppgift att se till att våra gäster får en oförglömlig upplevelse, oavsett inom vilken avdelning vi arbetar.

Vår rekryteringspolicy

Här på Yasuragi tillämpar vi en rekryteringspolicy som går i linje med vår jämlikhetsplan. OBS! Det innebär att när du söker en tjänst ska du ej uppge: Ålder, personnummer, kön, etnicitet, bild på dig själv. Vänligen beskriv endast de kvalifikationer du har som är relevanta för att söka respektive tjänst.

JUST NU SÖKER VI:

Sommarpersonal 16-23 år: 
I sommar har vi ett antal platser lediga för sommarjobb på våra avdelningar; det japanska badet, restaurangen, receptionen, housekeeping och fastighet. Intresserad?

EVENTET ÄR JUST NU FULLBOKAT!

Anmäl dig till vårt rekryteringsevent onsdagen den 5 maj mellan kl. 14.00 -17.00.

Du måste vara mellan 16 och 23 år och kunna arbeta minimum 4 veckor under sommaren; juni - augusti.

Anmälan ska ske till osa@yasuragi.se senast den 3 maj.
Du kommer därefter att få ett svar med den tid då du ska infinna dig den 5 maj.

Under eventet kommer du att få sitta ned vid ett bord och svara på frågor från våra olika arbetsledare samt självklart ställa dina frågor till oss. Eventet sker under Corona-säkra former och vi förväntar oss att du tar ansvar och håller avstånd till andra. Vi bjuder på lätt förfriskning och tilltugg.