Möten för hela människan

Hos oss finns ett helhetstänk. Vi skapar möten för hela människan. Alla delar syftar till att du som mötesgäst ska kunna öppna dina sinnen, bli mer kreativ, få nya insikter och ny energi. Ta tillvara dina medarbetares fulla kapacitet genom att finna den perfekta balansen mellan arbete och rekreation. Forskning visar att stressade personer fattar oftare kortsiktiga beslut. Därför är det en bra idé att låta kropp och sinne slappna av innan mötet. Vi rekommenderar att börja dagen med det japanska badet. Vi erbjuder även en mängd aktiviteter, utmana gruppen i japanska kampkonsten kendo, lär er laga sushi tillsammans eller avsluta kvällen i vår Karaoke lounge. Yasuragi, en unik mötesplats för möten och konferenser i Nacka, Stockholm.

GÖR EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Kampanjer och erbjudanden:
Våra aktuella kampanjer gäller endast nybokningar. Kontakta oss för exakta villkor.

Ingår alltid i våra mötespaket

 • Entré till det japanska badet
 • Två energipauser med kaffe, te och tilltugg.
 • Lunch, inkl. härtappat vatten och kaffe
 • Lån av yukata och tofflor, badkläder att behålla
 • Möteslokal tillkommer oftast

  Boka gärna någon av våra aktiviteter för bästa Yasuragieffekt.

Utvalda paket

Möte med bad och övernattning

Incheckning: Konferens 08.00 / Hotellrum 16.00

På Yasuragi får ni möjlighet att få såväl arbetsro som nya sinnliga upplevelser. I det japanska badet får ni den ro som stillar nervsystemet och som resulterar i att ni får bättre kontakt med varandra, arbetar mer effektivt och får chans att tänka nya tankar. I vårt stora aktivitetsutbud hittar ni det som ger ny inspiration och energi. Här finns något för alla typer av möten. Ta er tid att utnyttja hela Yasuragi för bästa effekt. Boka ett paket med en hel dags konferens, övernattning, japanska bad och en härlig middag på kvällen.

Pris enligt offert

Mötesdag med bad

Incheckning: 08:00-17.00

Boka en heldag på Yasuragi där ni får tid koppla av i det japanska badet för att sedan uppleva en effektiv mötesdag. I paketet ingår energipaus förmiddag och eftermiddag, lunch samt fri tillgång till det japanska badet. Välj lokal efter era behov. För härligt sinnliga upplevelser boka gärna till en av våra aktiviteter med allt från meditation till sushiskola och kendo. Det går även att behandlingar för de som önskar.

Pris enligt offert

Övriga paket

Möte med bad och övernattning

Incheckning: Konferens 08.00 / Hotellrum 16.00

På Yasuragi får ni möjlighet att få såväl arbetsro som nya sinnliga upplevelser. I det japanska badet får ni den ro som stillar nervsystemet och som resulterar i att ni får bättre kontakt med varandra, arbetar mer effektivt och får chans att tänka nya tankar. I vårt stora aktivitetsutbud hittar ni det som ger ny inspiration och energi. Här finns något för alla typer av möten. Ta er tid att utnyttja hela Yasuragi för bästa effekt. Boka ett paket med en hel dags konferens, övernattning, japanska bad och en härlig middag på kvällen.

Pris enligt offert

inkl 20 min behandling

En mötesdag med behandling

Incheckning:08:00-17.00

Dagen börjar med att ni får en introduktion till Yasuragi och det japanska badet. Därefter får ni en badmanual att följa. Manualen hjälper er att använda badet på bästa sätt för att komma ned i varv och aktivera det parasympatiska nervsystemet, den del av vårt nervsystem som är aktiv när vi är i vila. När vi utgår därifrån blir vi bättre på att lyssna på oss själva och andra, vi samarbetar bättre och har större sannolikhet att tänka nya tankar. Dessutom är det då vi återhämtar oss både fysiskt och mentalt.

fr.

2150 kr exkl moms (10 pers-30 pers)

Personlig coaching
Rinnande vatten

Ikigai Leadership Day

Incheckning: 08.00-16.00

En dag där du som ledare får ta del av ett lugnande, klargörande och skarpt koncept där vi kombinerar professionell ledartskapscoaching av Cecilia Duberg med den återhämtande effekt som det japanska badet har.

fr.

4300 kr inkl moms

Vanliga frågor om ett möte på Yasuragi

Här får du svar på några vanliga frågor om möten hos oss.

 • Hur kan en mötesdag på Yasuragi se ut?

  För att få ut bäst effekt av er arbetsdag rekommenderar vi alltid att n börjar med tid i det japanska badet med vår badmanual. Då kommer ni ned i varv och kommer att arbeta mer effektivt och bli mer kreativa. Efter badet fortsätter er mötesdag där ni har energifika förmiddag samt eftermiddag och lunch att tillgå. Under eller efter mötesdagen rekommenderar vi en aktivitet för att samla gruppen. Ni avnjuter en trevlig middag och vaknar sedan utvilade efter en god natts sömn.

 • Har ni någon åldersgräns?

  Vi har åldersgräns 16 år vilket innebär att barn/spädbarn ej kan medverka vid konferenser/möten eller gruppbokningar.

 • Vilken klädsel gäller på Yasuragi?

  Den japanska bomullsrocken, yukata, finns i er lokal när ni ankommer. Den används vid besök i det japanska badet och om ni önskar kan den med fördel, precis som på ett japanskt värdshus, även vara klädedräkt under hela dagen. Då bärs den ovanpå vanliga kläder.

 • Vad ingår i paketen?

  I alla våra mötespaket ingår energipaus som inkluderar kaffe, te och tilltugg förmiddag och eftermiddag. Lunch med härtappat vatten samt kaffe. Lån av yukata, tofflor samt badkläder att behålla. Möteslokal tillkommer beroende på storlek på grupp. Det går bra att lägga till frukostbuffé vid ankomst eller middag på kvällen. Vi erbjuder även övernattningspaket.

 • Hur gör jag enklast min mötesbokning?

  Du bokar genom att trycka på ovan BOKA knapp. Därefter fyller du i dina önskemål så återkommer vi med prisuppgifter så snart vi bara kan.

Konferenspaket i Nacka, Stockholm

Boka ett konferenspaket på Yasuragi som ligger i Nacka 20 minuter utanför Stockholm. Vi skapar möten för hela människan. I vår miljö för ni möjlighet att minska stressnivåerna för att komma i kontakt med era bästa idéer och samarbetsförmåga. Med nya insikter kommer nya goda vanor och ny energi, en investering i både företaget och människan. Vi kallar det Yasuragieffekten.

Konferens där ni verkligen möts

Här finns de bästa förutsättningarna för alla typer av möten, från mindre teammöten till stora konferenser och mer aktivitetsbaserade möten. Vår exklusiva miljö i japansk anda erbjuder 23 olika mötesrum, spaanläggning med japanskt bad och en fantastisk utomhusmiljö med 500 kvm takterrass och japansk trädgård med utegym.

Vi erbjuder olika matupplevelser och rekommenderar varmt vegetariska och helt plantbaserade alternativ för klimatet och din hälsas skull. Självklart ordnas även olika varianter av mingelmiddagar på begäran, gärna på takterrassen med milsvid utsikt över Stockholms inlopp. 

Låt oss hjälpa er att använda Yasuragi och det vi erbjuder inom ramen för vårt koncept på bästa sätt. Det kan handla om allt från att välja rätt pausaktivitet, till att få råd kring vad som kan stärka gruppens energi för att mötet ska ge önskat resultat. Vi vill även gärna att den enskilde arbetstagaren ska få med sig tips hem om hur man kan leva mer hållbart för att orka i längden. Prata med våra säljare och läs mer om hur vi kan skapa det bästa mötet för er. En konferens i Stockholms skärgård på Yasuragi är ett minne för livet!

Arbete och avkoppling

Här på Yasuragi har vi stor kunskap om hur man använder sin kapacitet för att prestera på topp. Det gäller både när det handlar om att skapa möten som uppnår sitt syfte och hur man som individ hittar balansen mellan just avkoppling och arbete. Många företagskunder har vittnat om hur deras möten blivit både mer effektiva och mer kreativa då de förlagt sitt möte på Yasuragi. Människor blir ofta mer klartänkta, bättre lyssnare och tydligare kommunikatörer när man får möjlighet att komma ned i varv .

Bada innan mötet!

Varför i hela friden ska man bada innan mötet kanske du undrar? På den japanska spa- och mötesanläggningen Yasuragi har man svaret. Effekterna av den mycket gamla japanska traditionen att tvaga sig i lugn och ro för att sedan sjunka ned i en varm källa kan numera även mätas med moderna forskningsmetoder. När vi låter det varma vattnet omsluta oss minskar stresshormonerna i blodet och det välkända lugn- och ro hormonet oxytocin ökar. Vi blir med andra ord lugnare och mer närvarande.

När vi tar oss tid att varva ned fungerar vår hjärna bättre, vi andas djupare och orkar mer och längre. Forskning visar att stressade personer gärna nappar på kortsiktiga lösningar, medan lugna individer är mer kreativa och kan komma med mer långsiktiga lösningar. Så nästa gång, börja mötet med ett bad!

Aktiviteter för kropp, hjärna och sinnen

På Yasuragi finns många olika sätt att koppla av. Det japanska badet med sina varma källor och stillsamma tvagning är en viktig del i detta sammanhang. Yasuragi har även en mängd olika aktiviteter som erbjuds företag beroende på vad man önskar. Här finns exempelvis yoga, zenmeditation och do in, men även matlagningsaktiviteter, som till exempel sushiskola. Se vårt aktuella utbud av konferensaktiviteter i Stockholm.

Yasuragi, en unik plats för möten och konferenser i Nacka, 20 minuter från Stockholms innerstad.

Läs mer