Vanliga frågor

Nedan finner ni svar på vanliga frågor. Under respektive sida hittar ni fler frågor och svar som rör just det ämnet. 

 • Vilken ålder gäller på Yasuragi?

  Vi har åldersgräns 16 år i målsmans sällskap, annars 18 år. Åldersgräns 13 år under följande period: 30 okt - 5 nov. Bokas som vuxna.

 • Finns parkering?

  Parkeringsplats med fri parkering för våra gäster ligger ca 100 meter från entrén. Kommer du med elbil så har vi 6 laddningsstationer för 12 elbilar. För att erhålla fri parkering behöver ni registrera eran bil i receptionen vid ankomst.

 • Jag har en bokning men behöver byta datum, hur gör jag?

  Maila oss på info@yasuragi.se med ditt bokningsnummer och förslag på nytt datum så återkommer vi till dig.

 • Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag hos er?

  Vi tar emot e-passi och du kan använda 500 kr för din vistelse och 1000 kr för din behandling enligt skatteverkets riktlinjer. Du bokar din vistelse som vanligt på vår hemsida och på plats hjälper vi dig med att lösa in e-passi och återbetala motsvarande värde. Stäm alltid av med ditt företag vad du kan nyttja friskvårdsbidraget till.

 • Vad ingår i paketen?

  I alla paket ingår entré till det japanska badet, lån av yukata och tofflor samt badkläder att behålla. I paketen ingår även aktiviteter enligt dagsprogram (se under rubrik Japanska badet). I övernattningspaket ingår även middag och frukostbuffé. I dagpaket ingår även lunch. I kvällspaket ingår även middag.

 • Måste man använda era badkläder, eller kan man ha med egna?

  Vi tillåter inte att man använder egna badkläder. Detta dels av hygieniska skäl, dels för att vi vill skapa en miljö som är fri från alltför många synintryck. Genom att alla bär likadana badkläder får vi en lugnare miljö och du slipper tänka på vad du ska ha på dig och hur du eller andra ser ut.

 • Kan man köpa er spa-produkter att ta med sig hem?

  Ja det går bra. Du kan köpa dem dels i vår butik på plats, dels i i vår webbshop www.yasuragishop.se

 • Är all mat vegetarisk?

  Vi strävar efter en så hållbar matkultur som möjligt. Därför har vi alltid vegetariska och veganska alternativ på våra menyer, men vi serverar även fisk, fågel och i viss mån rött kött. För miljön och hälsans skull vill vi gärna uppmuntra dig att pröva våra växtbaserade alternativ. Se våra menyer för aktuella rätter.