Grupper - 10 personer och fler

På Yasurag erbjuder vi allt från stillsamma konferenser med stärkande bad och lugnande yoga till pulshöjande aktiviteter som kampsport, livlig middag i Teppanyakkin och partystämning i vårt karaoke rum. För grupper från 10 personer och uppåt erbjuder vi fast meny för lunch och middag samt även en anpassad introduktion till Yasuragi. 

Vi erbjuder även paket med övernattning, se våra övernattningspaket.

Information inför ditt besök - Läs mer här

Ingår alltid i våra dag- och kvällspaket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt- och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Lunch för Dagpaket och 3 rätters middag för Kvällspaket, fasta menyer
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla

Utvalda paket

Heldag med lunch, för grupper

Dagpaket för 10 pers och fler

Incheckning: 08.00-16.00

En heldag som inkluderar lunch samt avkoppling i det japanska badet med varma källor. Här finns även ångsaltbastu, torrbastu, fotbad, sovbastu och mycket mer. Boka gärna till en behandling till detta paket. För grupper mellan 10 -20 personer.

fr.

990 kr per person

Kväll med middag, för grupper

Kvällspaket för 10 pers eller fler

Incheckning: 13.00-22.00

En avkopplande eftermiddag och kväll med japanskt bad och middag. För grupper mellan 10 -20 personer.

fr.

1090 kr per person

Övriga paket

Vanliga frågor om våra dag- och kvällspaket

Här får du svar på de vanligaste frågorna gällande våra vistelser över dagen.

 • Vilken åldersgräns gäller på Yasuragi?

  Vi har åldersgräns 16 år i målsmans sällskap, annars 18 år. Under perioden 22 juni - 31 juli har vi 13 års åldersgräns. Mellan den 1-11 Augusti välkomnar vi barn i alla åldrar till årets Yasuragi Kids.

 • Vad ingår i dag- respektive kvällspaketen?

  I dag- och kvällspaket ingår alltid fri tillgång till det japanska badet, aktiviteter enligt dagsprogram, lån av yukata och tofflor samt badkläder att behålla. För dagpaket ingår även lunchbuffé och för kvällspaket ingår 3 rätters middag, fast meny Om du bokat dagpaket kan du besöka oss mellan 08.00-16.00 och för kvällspaket 13.00-22.00

 • Jag har en bokning men behöver byta datum, hur gör jag?

  Maila oss på info@yasuragi.se med ditt bokningsnummer och förslag på nytt datum så återkommer vi till dig. Vänligen observera att datumbyte kan innebära prisförändring på din bokning.

 • Finns parkering?

  Parkeringsplats med fri parkering för våra gäster ligger ca 100 meter från entrén. Kommer du med elbil så har vi 6 laddningsstationer för 12 elbilar. För att erhålla fri parkering behöver ni registrera eran bil i receptionen vid ankomst.

 • Måste jag göra en bokning?

  Ja, du behöver boka din vistelse i förväg då alla våra paket är i mån av plats. Du bokar din vistelse här via vår hemsida.

 • Måste man använda era badkläder, eller kan man ha med egna?

  När du befinner dig i vårt japanska bad använder du de badkläder vi tillhandahåller vid incheckning. Detta för att vi önskar skapa en harmonisk miljö utan för många intryck. Av samma anledning som alla våra gäster bär yukata (den japanska bomullsrocken) under sin vistelse. Vi ber dig respektera detta.

 • Kan man köpa era spaprodukter och ta med sig hem?

  Ja, du kan köpa med våra olika Svanenmärkta tvagningsprodukter samt hudvårdsmärket Hada. De och andra produkter finns att köpa i vår butik och online på www.yasuragishop.se

 • Vad ska jag ta med mig?

  Du kan med fördel packa lätt. Vid ankomst får du en yukata (japansk bomullsrock), tofflor och badkläder att använda under er vistelse. Till måltider väljer du själv om du är klädd i yukata eller i egna kläder. Badkläder får ni ta med er hem, medan Yukatan och tofflor är till låns. I badet finns handdukar, schampo, balsam och tvål. När du blir törstig är du välkommen att ta för dig av te- och fruktbuffén som står uppdukad i loungen vid japanska badet. Vi undanber användandet av egna badkläder.

Dagspa på Yasuragi

Yasuragi ligger på Hasseludden endast 20 minuter från Stockholm. Vi erbjuder olika spapaket för en vistelse över dagen, boka ett dagpaket eller kvällspaket. I alla våra paket ingår tillgång till spa (det japanska badet), yukata, aktiviteter som meditation och qi gong enligt dagsprogram samt även lunch eller middag. Det går bra att boka till behandlingar om ni önskar det.

Yasuragi är en helhetsupplevelse

Vår önskan är att du ska komma ned i varv och åka hem med ny energi. Du kan själv välja om du vill komma över dagen eller stanna och sova över. Vill du komma på dagspa så erbjuder vi dels dagpaket med lunch och dels kvällspaket där middag ingår. Självklart är det underbart att besöka oss tillsammans med någon i sällskap, men vi kan även varmt rekommendera ett besök där du kommer själv. Ett perfekt sätt att verkligen få tid att rå dig själv, finna din egen takt och lyssna till dina behov. 

För en optimal avkoppling går det att boka till en av våra behandlingar. Vi erbjuder ansiktsbehandlingar och massage av olika slag, t ex klassisk massage, bambumassage och olika signumbehandlingar. Eller njut av en kroppsbehandling som kroppsskrubb, kroppsinpackning, huvudmassage  eller fotbehandling. Vårt hudvårdsmärke heter Hada.

Du börjar alltid ditt besök med att tvaga dig och därefter bada enligt den gamla japanska traditionen vilket ett utmärkt sätt komma ned i varv och släppa taget om vardagen. Än i dag använder japanerna denna urgamla meditativa tvagningsritual för att koppla av. En ritual som utförs i tystnad. Se detta som en helig stund och ett tillfälle att låta stillheten guida dig till återhämtning och nya sätt att se världen.

Läs mer