Spapaket med
övernattning

Nedan finner ni våra olika övernattningspaket. Kom en natt och njut av lugnet eller välj att stanna flera nätter, det finns något för alla. 

Vi erbjuder även besök över dagen - SE HÄR


Information inför ditt besök - Läs mer här

Ingår alltid i våra övernattningspaket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt- och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Övernattning och frukostbuffé
 • 3 rätters a la carte middag

Utvalda paket

VÅR BÄSTSÄLJARE

Övernattning middag

Incheckning:15:30

Boka ett övernattningspaket med middag inspirerad av de japanska köken. Kom ner i varv och njut av det japanska badet med varma källor, bastu, kolsyrebad och mycket mer. Du kan även lägga till behandling i detta paket.

200 kr rabatt

Höstmys - Övernattningspaket med behandling

Incheckning:15:30

Ge dig själv extra avkoppling till hösten. I vårt paket Höstmys ingår övernattning med middag, japanska bad, aktiviteter och 20 minuters behandling. Njut av hösten på Yasuragi.

Övriga paket

Sushi till middag

Övernattning Nagi

Incheckning:15:30

Boka ett övernattningspaket med en härlig sushimiddag i restaurang Nagi 凪. Veganska alternativ finns. Koppla av i det japanska badet med varma källor, bastu, kolsyrebad och mycket mer. Du kan även lägga till behandling i detta paket.

4 timmar extra tid i badet

Fredagsvila med extra tid i badet

Incheckning:14:30

Kom ned i varv inför helgen med vårt paket Fredagsvila. Checka in kl 14.30 och få extra tid i badet på lördagen. Efter utcheckning kl. 12.00 har ni tid i det japanska badet ända till kl. 16.00. Ett paket för dig som vill låta helgen vara vila. Du får 4 timmar extra i vårt lugnande japanska bad.

4 timmar extra tid i badet

Söndagsvila med extra tid i badet

Incheckning:11:30 (hotellrummet 16:30)

Låt söndagen bli en vilodag på riktigt. Kom redan kl. 11.30 och börja vilodagen med lunch och bad för att sedan checka in på ditt rum 16.30. Ett paket för dig som förstår betydelsen av den så viktiga återhämtningen. Här får du 4 timmar extra i vårt lugnande japanska bad.

Teppanyaki middag

Övernattning Teppanyaki

Incheckning:14:30

I restaurang Teppanyaki Kiri sitter ni runt ett stekbord tillsammans med andra gäster och ser på när kocken tillagar maten på hällen framför er. En upplevelse för alla sinnen!

En paus i vardagen

Vardagspaus

Incheckning:16:30 - 09.00

En paus mitt i veckan. Boka detta förmånliga övernattningspaket med middag, frukost samt tid att varva ned i det japanska badet och aktiviteter som lugnar och stärker ditt sinne. Gäller måndag - torsdag

13 år under höstlovet

Höstlov från 13 år

Incheckning:15:30

Boka ett övernattningspaket under höstlovet 31 oktober - 6 november. Middag inspirerad av de japanska köken och tillgång till det japanska badet med varma källor, bastu, kolsyrebad och mycket mer.

1000 kr rabatt

Övernattning 2 nätter

Incheckning:15:30

Njut av en vistelse på 2 nätter och få 1000 kr rabatt (gäller 2 personer). I paketet ingår två övernattningar med bad, frukostbuffé, lunch och två middagar. Gäller utvalda dagar.

2400 kr rabatt

Övernattning 3-4 nätter

Incheckning:15:30

Njut av en vistelse på 3-4 nätter och få upp till 2400 kr rabatt (gäller 2 personer, 600 kr rabatt/natt). I paketet ingår tre-fyra övernattningar med bad, frukostbuffé, luncher och middagar. Gäller utvalda dagar.

Ryokan Hanare - vår finaste svit

Övernattning Ryokan Hanare

Incheckning:14:30

Upplev vår mest japanska svit med privat badavdelning. Här finns bastu, varmkälla inne, tvagningsplatser, jacuzzi utomhus. Två sovrum och en matplats. Längs med sviten sträcker sig en altan. För bästa möjliga service i sann japansk anda ingår en egen nakai-san, värd/värdinna. Här kan ni bo upp till 6 personer

Ryokan - Japanskt värdshus

Övernattning Ryokan

Incheckning:14:30

Denna svit med japanskt bad och varm källa kan liknas vid ett traditionellt japanskt Ryokan.

Vanliga frågor om våra övernattningspaket

 • Vilken ålder gäller på Yasuragi?

  Vi har åldersgräns 16 år i målsmans sällskap. Åldersgräns 13 år under perioden 31 oktober - 6 november. Bokas som vuxna.

 • Jag har en bokning men behöver byta datum, hur gör jag?

  Logga in på mina sidor och skicka din förfrågan om datumbyte eller maila oss på info@yasuragi.se med ditt bokningsnummer och förslag på nytt datum så återkommer vi till dig.

 • Finns parkering?

  Vi fri parkering ca 100 meter från entrén. Kommer du med elbil så har vi 6 laddningsstationer för 12 elbilar.

 • Vad ingår i övernattnings paketen?

  I våra övernattningspaket ingår alltid fri tillgång till det japanska badet, aktiviteter enligt dagsprogram, lån av yukata och tofflor samt badkläder att behålla. Det ingår även en middag och frukostbuffé. Incheckningstiden beror på vilket paket du har bokat, utcheckningstiden är alltid kl 12.00.

 • Måste man använda era badkläder, eller kan man ha med egna?

  När du befinner dig i vårt japanska bad använder du de badkläder vi tillhandahåller vid incheckning. Detta för att vi önskar skapa en harmonisk miljö utan för många intryck. Av samma anledning som alla våra gäster bär yukata (den japanska bomullsrocken) under sin vistelse. Vi ber dig respektera detta.

 • Kan jag komma och bada innan jag checkar in?

  Du har tillgång till det japanska badet samma tider som du har tillgång till rummet. Om du önskar komma tidigare eller stanna längre erbjuder vi förlängda paket där även lunch ingår. Du får då extra tid i det japanska badet, hotellrummet har du dock samma tid som innan. Pris från 400 kr per person beroende på veckodag. Du kan göra detta tillägg när du bokar online, eller kontakta oss i efterhand och lägg till det.

Spapaket övernattning i stockholm

Yasuragi ligger på Hasseludden endast 20 minuter från Stockholm. Vi erbjuder olika spapaket för övernattning, välj en natt eller varför inte spa weekend. Vid bokning av flera nätter kan ni även välja att lägga till en lunch.

Våra olika övernattningspaket

Vi erbjuder olika övernattningspaket som passar lite olika beroende på ditt behov.

Vårt standardpaket Övernattning med middag går att boka alla dagar i veckan. Här checkar ni in kl 15.30 och ut kl 12.00. Fri tillgång till japanska badet under vistelsen där ni har möjlighet att ta del av vårt aktivitetsutbud och även boka till behandlingar. Middag med set menu ingår och även frukost avresedagen. Önskar ni mer tid i det japanska badet kan ni lägga till våra förlänga paket "kom tidigt" och "stanna längre", då ingår även lunch.

Måndag-torsdag erbjuder vi spapaketet Övernattning med behandling som förutom ovan även inkluderar valfri 20 minuters behandling. Ett riktigt vardagslyxspaket. Det går även här bra att lägga till "kom tidigt" eller "stanna längre" paket.

Önskar ni komma en fredag rekommenderar vi Fredagsvila, i detta paket får ni checka in redan kl 14.30 men får även stanna kvar i badet till kl 16.00 på lördagen. Lunch ingår i detta paket.

Om ni kommer en söndag rekommenderar vi Söndagsvila, då får ni komma redan kl 11.30 och bada innan incheckning kl 15.30. Söndagen blir en riktig vilodag men start med lunch och bad.

Om ni vill komma fler nätter erbjuder vi er förmånliga paket med rabatt vid bokning av 2 eller 3 nätters paket. Läs mer om de paketen här. Övernattning 2 nätter, Övernattning 3 nätter

För att uppleva det mer japanska rekommenderar vi en natt i våra Ryokan. Dessa rum kan ses som japanska värdshus där ni kan bo upp till 6 personer och tas hand om er egna Nakai-San som serverar er middag på rummet. Läs mer om Övernattning Ryokan och Övernattning Ryokan Hanare som är vår premiumsvit.

Läs mer