Spapaket med
övernattning

Nedan finner ni våra olika övernattningspaket. Kom en natt och njut av lugnet eller välj att stanna flera nätter, det finns något för alla.

Vi erbjuder även besök över dagen - SE HÄR


Information inför ditt besök - Läs mer här

Ingår alltid i våra övernattningspaket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt- och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Övernattning och frukostbuffé
 • Middag - välj mellan 3 olika fasta menyer

Utvalda paket

VÅR BÄSTSÄLJARE

Övernattning middag

Incheckning:15:30

Boka ett övernattningspaket med middag inspirerad av de japanska köken. Kom ner i varv och njut av det japanska badet med varma källor, bastu, kolsyrebad och mycket mer. Du kan även lägga till behandling i detta paket.

200 kr rabatt

HÖSTMYS- Övernattningspaket med behandling

Incheckning:15:30

Låt hösten bli tid för vila. I vårt paket Höstmys ingår övernattning med middag, japanska bad, aktiviteter och 20 minuters behandling. Ta hand om dig själv denna härliga årstid som på japanska heter Aki. Gäller måndag-torsdag.

Övriga paket

En paus i vardagen

Vardagspaus

Incheckning:16:30 - 09.00

En paus i arbetsveckan. Boka detta förmånliga övernattningspaket med middag, frukost samt tid att varva ned i det japanska badet och aktiviteter som lugnar och stärker ditt sinne. Gäller måndag - onsdag, oktober och november

4 timmar extra tid i badet

Fredagsvila med extra tid i badet

Incheckning:14:30

Kom ned i varv inför helgen med vårt paket Fredagsvila. Checka in kl 14.30 och få extra tid i badet på lördagen. Efter utcheckning kl. 12.00 har ni tid i det japanska badet ända till kl. 16.00. Ett paket för dig som vill låta helgen vara vila. Du får 4 timmar extra i vårt lugnande japanska bad.

4 timmar extra tid i badet

Söndagsvila med extra tid i badet

Incheckning:15:30

Låt söndagen bli en vilodag på riktigt. Kom redan kl. 11.30 och börja vilodagen med lunch och bad för att sedan checka in på ditt rum 15.30. Ett paket för dig som förstår betydelsen av den så viktiga återhämtningen. Här får du 4 timmar extra i vårt lugnande japanska bad.

Julpaket

Fira en annorlunda jul

Incheckning:15:00

Ta med dina närmaste eller kom själv och fira en stilla jul. Med vårt julpaket vill vi ge dig värme, glädje och tid att bara vara i en annars ofta hektisk tid. Vi bjuder på extra julaktiviteter, uppesittarkväll och en specialkomponerad julmeny. Kom den 23/12 och checka ut den 25/12, fylld av ny energi inför nästa högtid.

Nyår 30/12-1/1 - 2 nätter

Nyår på Yasuragi - ankomst 30/12

Incheckning:15:30

Kom dagen innan nyår och njut av extra tid hos oss. På nyårsafton serveras en specialkomponerad nyårsmeny. Hos oss får du möjlighet att verkligen komma ned i varv, njuta i lugn och ro tillsammans med de dina, reflektera över det som varit och hämta ny kraft inför det nya året.

Nyår 31/12-2/1 - 2 nätter

Nyår på Yasuragi - ankomst 31/12

Incheckning:16:00

Kom nyårsafton och njut av en specialkomponerad nyårsmeny. Bo sedan kvar ett natt till där ni får en a la carte middag. Hos oss får du möjlighet att verkligen komma ned i varv, njuta i lugn och ro tillsammans med de dina, reflektera över det som varit och hämta ny kraft inför det nya.

FULLBOKAT

Trailrunning helg 29-31/10

Incheckning:15:30

Trailrunning på Yasuragi. Tillsammans med Trailrunning Sweden arrangerar vi en härlig weekend med löpning i terräng varvat med avkoppling i det japanska badet och aktiviteter för fokus, reflektion och inre styrka.

FULLBOKAT

Mindfulness and Self-Compassion Retreat: November 12-14

Incheckning:15:30

Meet Amir Imani, an international well-renowned trainer and coach. Amir will guide you to live your life more present and open-hearted. In this retreat, we will develop the practice of mindfulness meditation, cultivating our natural capacity for being and attending with an open heart towards ourselves, others and the surrounding in the midst of whatever rises in our lives. RETREAT IS HELD IN ENGLISH

13 år under höstlovet

Höstlov från 13 år

Incheckning:15:30

Boka ett övernattningspaket under höstlovet 1-7 november. Middag inspirerad av de japanska köken och tillgång till det japanska badet med varma källor, bastu, kolsyrebad och mycket mer.

1000 kr rabatt

Övernattning 2 nätter

Incheckning:15:30

Njut av en vistelse på 2 nätter och få 1000 kr rabatt (gäller 2 personer). I paketet ingår två övernattningar med bad, frukostbuffé, lunch och två middagar. Gäller utvalda dagar.

1800 kr rabatt

Övernattning 3 nätter

Incheckning:15:30

Njut av en vistelse på 3 nätter och få 1800 kr rabatt (gäller 2 personer). I paketet ingår tre övernattningar med bad, frukostbuffé, två luncher och tre middagar. Gäller utvalda dagar.

Ryokan - Japanskt värdshus

Övernattning Ryokan

Incheckning:14:30

Denna svit med japanskt bad och varm källa kan liknas vid ett traditionellt japanskt Ryokan.

Ryokan Hanare - vår finaste svit

Övernattning Ryokan Hanare

Incheckning:14:30

Upplev vår mest japanska svit med privat badavdelning. Här finns bastu, varmkälla inne, tvagningsplatser, jacuzzi utomhus. Två sovrum och en matplats. Längs med sviten sträcker sig en altan. För bästa möjliga service i sann japansk anda ingår en egen nakai-san, värd/värdinna. Här kan ni bo upp till 6 personer

Vanliga frågor om våra övernattningspaket

 • Vilken ålder gäller på Yasuragi?

  Vi har åldersgräns 16 år i målsmans sällskap. Under perioden 14 juni - 15 augusti samt 1-7 November har vi sänkt åldersgräns till 13 år.

 • Jag har en bokning men behöver byta datum, hur gör jag?

  Logga in på mina sidor och skicka din förfrågan om datumbyte eller maila oss på info@yasuragi.se med ditt bokningsnummer och förslag på nytt datum så återkommer vi till dig.

 • Vad ingår i övernattnings paketen?

  I våra övernattningspaket ingår alltid fri tillgång till det japanska badet, aktiviteter enligt dagsprogram, lån av yukata och tofflor samt badkläder att behålla. Det ingår även en middag och frukostbuffé. Incheckningstiden beror på vilket paket du har bokat, utcheckningstiden är alltid kl 12.00.

 • Måste man använda era badkläder, eller kan man ha med egna?

  När du befinner dig i vårt japanska bad använder du de badkläder vi tillhandahåller vid incheckning. Detta för att vi önskar skapa en harmonisk miljö utan för många intryck. Av samma anledning som alla våra gäster bär yukata (den japanska bomullsrocken) under sin vistelse. Vi ber dig respektera detta.

 • Kan jag komma och bada innan jag checkar in?

  Du har tillgång till det japanska badet samma tider som du har tillgång till rummet. Om du önskar komma tidigare eller stanna längre erbjuder vi förlängda paket där även lunch ingår. Du får då extra tid i det japanska badet, hotellrummet har du dock samma tid som innan. Pris från 400 kr per person beroende på veckodag. Du kan göra detta tillägg när du bokar online, eller kontakta oss i efterhand och lägg till det.

Spapaket övernattning i stockholm

Yasuragi ligger på Hasseludden endast 20 minuter från Stockholm. Vi erbjuder olika spapaket för övernattning, välj en natt eller varför inte spa weekend. Vid bokning av flera nätter kan ni även välja att lägga till en lunch.

Våra olika övernattningspaket

Vi erbjuder olika övernattningspaket som passar lite olika beroende på ditt behov.

Vårt standardpaket Övernattning med middag går att boka alla dagar i veckan. Här checkar ni in kl 15.30 och ut kl 12.00. Fri tillgång till japanska badet under vistelsen där ni har möjlighet att ta del av vårt aktivitetsutbud och även boka till behandlingar. Middag med set menu ingår och även frukost avresedagen. Önskar ni mer tid i det japanska badet kan ni lägga till våra förlänga paket "kom tidigt" och "stanna längre", då ingår även lunch.

Måndag-torsdag erbjuder vi spapaketet Övernattning med behandling som förutom ovan även inkluderar valfri 20 minuters behandling. Ett riktigt vardagslyxspaket. Det går även här bra att lägga till "kom tidigt" eller "stanna längre" paket.

Önskar ni komma en fredag rekommenderar vi Fredagsvila, i detta paket får ni checka in redan kl 14.30 men får även stanna kvar i badet till kl 16.00 på lördagen. Lunch ingår i detta paket.

Om ni kommer en söndag rekommenderar vi Söndagsvila, då får ni komma redan kl 11.30 och bada innan incheckning kl 15.30. Söndagen blir en riktig vilodag men start med lunch och bad.

Om ni vill komma fler nätter erbjuder vi er förmånliga paket med rabatt vid bokning av 2 eller 3 nätters paket. Läs mer om de paketen här. Övernattning 2 nätter, Övernattning 3 nätter

För att uppleva det mer japanska rekommenderar vi en natt i våra Ryokan. Dessa rum kan ses som japanska värdshus där ni kan bo upp till 6 personer och tas hand om er egna Nakai-San som serverar er middag på rummet. Läs mer om Övernattning Ryokan och Övernattning Ryokan Hanare som är vår premiumsvit.

Läs mer