Spapaket med
övernattning

Nedan finner ni våra olika övernattningspaket. Kom en natt och njut av lugnet eller välj att stanna flera nätter, det finns något för alla.

Vi erbjuder även besök över dagen, se våra dag och kvällspaket

Ingår alltid i våra övernattningspaket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt- och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Övernattning och frukostbuffé
 • Middag

Utvalda paket

Japaninspirerad middag

Övernattning middag

Incheckning:15:30

Boka ett övernattningspaket med middag inspirerad av de japanska köken. Kom ner i varv och njut av det japanska badet med varma källor, bastu, kolsyrebad och mycket mer.

4 timmar extra tid i badet

Fredagsvila med extra tid i badet

Incheckning:14:30

Kom ned i varv inför helgen med vårt paket Fredagsvila. Checka in kl 14.30 och få extra tid i badet på lördagen. Efter utcheckning kl. 12.00 har ni tid i det japanska badet ända till kl. 16.00. Ett paket för dig som vill låta helgen vara vila. Du får 4 timmar extra i vårt lugnande japanska bad.

Övriga paket

4 timmar extra tid i badet

Söndagsvila med extra tid i badet

Incheckning:15:30

Låt söndagen bli en vilodag på riktigt. Kom redan kl. 11.30 och börja vilodagen med lunch och bad för att sedan checka in på ditt rum 15.30. Ett paket för dig som förstår betydelsen av den så viktiga återhämtningen. Här får du 4 timmar extra i vårt lugnande japanska bad.

200 kr rabatt

Vårfin - Övernattningspaket med behandling

Incheckning:15:30

Ge dig själv en nystart i vår. I vårt paket Vårfin ingår övernattning med middag, japanska bad, aktiviteter och 20 minuters behandling. Möt våren på Yasuragi.

13 år under sport och påskloven

Sport- och påsklov - 13 år

Incheckning:15:30

Boka ett övernattningspaket under sport- eller påsklov. Middag inspirerad av de japanska köken och tillgång till det japanska badet med varma källor, bastu, kolsyrebad och mycket mer.

1000 kr rabatt

Övernattning 2 nätter

Incheckning:15:30

Njut av en vistelse på 2 nätter och få 1000 kr rabatt (gäller 2 personer). I paketet ingår två övernattningar med bad, frukostbuffé, lunch och två middagar. Gäller utvalda dagar.

Ryokan - Japanskt värdshus

Övernattning Ryokan

Incheckning:14:30

Denna svit med japanskt bad och varm källa kan liknas vid ett traditionellt japanskt Ryokan.

Ryokan Hanare - vår finaste svit

Övernattning Ryokan Hanare

Incheckning:14:30

Upplev vår mest japanska svit med privat badavdelning. Här finns bastu, varmkälla inne, tvagningsplatser, jacuzzi utomhus. Två sovrum och en matplats. Längs med sviten sträcker sig en altan. För bästa möjliga service i sann japansk anda ingår en egen nakai-san, värd/värdinna. Här kan ni bo upp till 6 personer

Vanliga frågor om våra övernattningspaket

 • Vilken ålder gäller på Yasuragi?

  Vi har åldersgräns 16 år i målsmans sällskap. På sportlovet 1-7 mars samt påskveckorna 29 mars - 11 april har vi sänkt åldersgräns till 13 år.

 • Vad ingår i övernattnings paketen?

  I våra övernattningspaket ingår alltid fri tillgång till det japanska badet, aktiviteter enligt dagsprogram, lån av yukata och tofflor samt badkläder att behålla. Det ingår även en middag och frukostbuffé. Incheckningstiden beror på vilket paket du har bokat, utcheckningstiden är alltid kl 12.00.

 • Måste man använda era badkläder, eller kan man ha med egna?

  När du befinner dig i vårt japanska bad använder du de badkläder vi tillhandahåller vid incheckning. Detta för att vi önskar skapa en harmonisk miljö utan för många intryck. Av samma anledning som alla våra gäster bär yukata (den japanska bomullsrocken) under sin vistelse. Vi ber dig respektera detta.

 • Kan jag komma och bada innan jag checkar in?

  Du har tillgång till det japanska badet samma tider som du har tillgång till rummet. Om du önskar komma tidigare eller stanna längre erbjuder vi förlängda paket där även lunch ingår. Du får då extra tid i det japanska badet, hotellrummet har du dock samma tid som innan. Pris från 400 kr per person beroende på veckodag. Du kan göra detta tillägg när du bokar online, eller kontakta oss i efterhand och lägg till det.

Spapaket övernattning i stockholm

Yasuragi ligger på Hasseludden endast 20 minuter från Stockholm. Vi erbjuder olika spapaket för övernattning, välj en natt eller varför inte spa weekend. Vid bokning av flera nätter kan ni även välja att lägga till en lunch.

Läs mer