Spapaket med
övernattning

Kom och njut av vårt japanska bad, aktiviteter, middag och frukost eller välj att stanna en eller flera nätter. Vi har tre restauranger, välj vilken restaurang du önskar äta i när du gör din bokning.

 • Minamo - A la carte-meny med inspiration från de japanska köket. Här ingår en 3-rätters middag när du bokar paket med middag.

 • Izakaya Nagi - Restaurang vid japanska badet med Izakaya rätter - Japanska tapas. Här ingår 4 mindre rätter när du bokar paket med middag.

 • Teppanyaki Kiri - Stekbordsrestaurang med en set menu bestående av 6 rätter. Här ser du när kocken tillagar maten framför dig på stekbordet. Inga vegetariska alternativ serveras i denna restaurang.

Vi erbjuder även besök över dagen - SE HÄR

Information inför ditt besök - Läs mer här

Ingår alltid i våra övernattningspaket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt- och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Övernattning och frukostbuffé
 • Middag i någon av våra 3 restauranger
  (gäller ej paketet övernattning med bad & frukost)

Utvalda paket

VÅR BÄSTSÄLJARE

Övernattning med middag

Incheckning:15:00

Övernattningspaket med middag och frukost samt tid i det japanska badet och aktiviteteter. Detta paket kan du boka 1-4 nätter, du kan även välja olika restauranger för olika nätter. Fullbokat? boka gärna Övernattning med bad och frukost och njut av barmeny på plats, eller Sushi torsdag-söndag.

fr.

1890 kr per person

Övernattning med japanskt bad

Övernattning med japanskt bad & frukost

Incheckning:15:30

Övernattningspaket med frukost samt tid i det japanska badet och aktiviteteter. Boka gärna till en middagstid i restaurang Minamo eller på takterrassen.

fr.

1490 kr per person

Övriga paket

200 kr rabatt

Sommarskön - Övernattningspaket med behandling

Incheckning:15:30

Ge dig själv extra avkoppling i sommar. I vårt paket Sommarskön ingår övernattning med middag, japanska bad, aktiviteter och 20 minuters behandling. Njut sommaren på Yasuragi.

En paus i vardagen

Vardagspaus

Incheckning:17.00 - 09.00

En paus mitt i veckan. Boka detta förmånliga övernattningspaket med middag, frukost samt tid att varva ned i det japanska badet och aktiviteter som lugnar och stärker ditt sinne. Gäller måndag - torsdag

fr.

1640 kr per person

Extra tid i badet

Fredagsvila - extra tid i badet

Incheckning:14:30

Kom ned i varv inför helgen med vårt paket Fredagsvila. Checka in kl 14.30 och få extra tid i badet på lördagen. Efter utcheckning från rummet kl. 11.00 har ni tid i det japanska badet ända till kl. 15.30. Ett paket för dig som vill låta helgen vara vila. Du får i vårt lugnande japanska bad.

fr.

2940 kr per person

4 timmar extra tid i badet

Söndagsvila - extra tid i badet

Incheckning:11:30 (hotellrummet 16:00)

Låt söndagen bli en vilodag på riktigt. Kom redan kl. 11.30 och börja vilodagen med lunch och bad för att sedan checka in på ditt rum 16.00. Ett paket för dig som förstår betydelsen av den så viktiga återhämtningen. Här får du 4 timmar extra i vårt lugnande japanska bad.

fr.

2690 kr per person

Izakaya middag

Övernattning Izakaya Nagi

Incheckning:15:00

Övernattningspaket med en middag i Izakaya Nagi 凪. Izakaya - japanska smårätter. 3 mindre rätter ingår när du bokar paket med middag.

fr.

1890 kr per person

500 kr rabatt /natt

Övernattning flera nätter - Kampanj

Incheckning:15:30

Njut av en vistelse på 2-4 nätter och få 500 kr rabatt/natt för 2 personer. I paketet ingår två-tre-fyra övernattningar med bad, frukostbuffé, luncher och middagar.
Gäller utvalda dagar, men det går jättebra att boka flera nätter på våra andra icke-rabatterade övernattningspaket.

fr.

3280 kr per person

Seniorpaket

Övernattning med middag Senior

Incheckning:15:30

Ett övernattningspaket för upp till 2 personer per rum med middag i någon av våra restauranger för dig som fyllt 60 år. Gäller endast utvalda dagar.

fr.

1640 kr per person

Teppanyaki middag

Övernattning Teppanyaki, öppnar 30/8

Incheckning:14:30

I Teppanyaki Kiri sitter ni runt ett stekbord tillsammans med andra gäster och ser på när kocken tillagar maten på hällen framför er. En upplevelse för alla sinnen!

fr.

2490 kr per person

Ryokan - Japanskt värdshus

Övernattning Ryokan

Incheckning:14:30

Denna svit med japanskt bad och varm källa kan liknas vid ett traditionellt japanskt Ryokan. Uppgradera till vår finaste svit Ryokan Hanare.

fr.

4550 kr per person

MÖHIPPA

Övernattning Möhippa

Incheckning:15:30

Boka en annorlunda möhippa för bruden. Här får ni tid att verkligen vara tillsammans och skapa unika minnen, Övernattningspaket med middag och frukost samt tid i det japanska badet och aktiviteter enligt dagsschema ingår. Ni kan även boka till Sushiskola, Karaoke eller en privat yogaklass.

fr.

2025 kr per person

Tyst retreat

Tyst retreat 13-15 december

Incheckning: 15:30

Tyst retreat 13-15 december på Yasuragi. Träffa Annelie Pompe – kvinnan som bestigit världens 7 högsta toppar och har en världsmästartitel i fridykning. Hon är en av Sveriges främsta äventyrare och inspiratörer med vana att guida såväl den inre som den yttre resan i extrema miljöer. Möt också Cecilia Duberg, hälsopsykolog och mental tränare som coachar idrottare, ledare och högpresterande TEAM att utvecklas och uppnå drömmar med mental styrka och hälsa i fokus.

Ryokan Hanare - vår finaste svit

Övernattning Ryokan Hanare

Incheckning:14:30

Upplev vår mest japanska svit med privat badavdelning. Här finns bastu, varmkälla inne, tvagningsplatser, jacuzzi utomhus. Två sovrum och en matplats. Längs med sviten sträcker sig en altan. För bästa möjliga service i sann japansk anda ingår en egen nakai-san, värd/värdinna. Här kan ni bo upp till 6 personer

fr.

6850 kr per person

Vanliga frågor om våra övernattningspaket

 • Vilken ålder gäller på Yasuragi?

  Vi har åldersgräns 16 år i målsmans sällskap, annars 18 år. Under perioden 22 juni - 31 juli har vi 13 års åldersgräns. Mellan den 1-11 Augusti välkomnar vi barn i alla åldrar till årets Yasuragi Kids.

 • Jag har en bokning men behöver byta datum, hur gör jag?

  Logga in på mina sidor och skicka din förfrågan om datumbyte eller maila oss på info@yasuragi.se med ditt bokningsnummer och förslag på nytt datum så återkommer vi till dig. Vänligen observera att datumbyte kan innebära prisförändring på din bokning.

 • Finns parkering?

  Parkeringsplats med fri parkering för våra gäster ligger ca 100 meter från entrén. Kommer du med elbil så har vi 6 laddningsstationer för 12 elbilar. För att erhålla fri parkering behöver ni registrera eran bil i receptionen vid ankomst.

 • Vad ingår i övernattnings paketen?

  I våra övernattningspaket ingår alltid fri tillgång till det japanska badet, aktiviteter enligt dagsprogram, lån av yukata och tofflor samt badkläder att behålla. Det ingår även en middag och frukostbuffé. Incheckningstiden beror på vilket paket du har bokat. Utcheckningstiden är oftast kl 11.00, den kan variera efter paket.

 • Måste man använda era badkläder, eller kan man ha med egna?

  När du befinner dig i vårt japanska bad använder du de badkläder vi tillhandahåller vid incheckning. Detta för att vi önskar skapa en harmonisk miljö utan för många intryck. Av samma anledning som alla våra gäster bär yukata (den japanska bomullsrocken) under sin vistelse. Vi ber dig respektera detta.

 • Kan jag komma och bada innan jag checkar in?

  Du har tillgång till det japanska badet samma tider som du har tillgång till rummet. Om du önskar komma tidigare eller stanna längre erbjuder vi förlängda paket där även lunch ingår. Du får då extra tid i det japanska badet, hotellrummet har du dock samma tid som innan. Pris från 400 kr per person beroende på veckodag. Du kan göra detta tillägg när du bokar online, eller kontakta oss i efterhand och lägg till det.

Spapaket övernattning i stockholm

Yasuragi ligger på Hasseludden endast 20 minuter från Stockholm. Vi erbjuder olika spapaket för övernattning, välj en natt eller varför inte spa weekend. Vid bokning av flera nätter kan ni även välja att lägga till en lunch.

Våra olika övernattningspaket

Vi erbjuder olika övernattningspaket som passar lite olika beroende på ditt behov.

Vårt standardpaket Övernattning med middag går att boka alla dagar i veckan. Här checkar ni in kl 15.30 och ut kl 12.00. Fri tillgång till japanska badet under vistelsen där ni har möjlighet att ta del av vårt aktivitetsutbud och även boka till behandlingar. Middag med set menu ingår och även frukost avresedagen. Önskar ni mer tid i det japanska badet kan ni lägga till våra förlänga paket "kom tidigt" och "stanna längre", då ingår även lunch.

Måndag-torsdag erbjuder vi spapaketet Övernattning med behandling som förutom ovan även inkluderar valfri 20 minuters behandling. Ett riktigt vardagslyxspaket. Det går även här bra att lägga till "kom tidigt" eller "stanna längre" paket.

Önskar ni komma en fredag rekommenderar vi Fredagsvila, i detta paket får ni checka in redan kl 14.30 men får även stanna kvar i badet till kl 16.00 på lördagen. Lunch ingår i detta paket.

Om ni kommer en söndag rekommenderar vi Söndagsvila, då får ni komma redan kl 11.30 och bada innan incheckning kl 15.30. Söndagen blir en riktig vilodag men start med lunch och bad.

Om ni vill komma fler nätter erbjuder vi er förmånliga paket med rabatt vid bokning av 2 eller 3 nätters paket. Läs mer om de paketen här. Övernattning 2 nätter, Övernattning 3 nätter

För att uppleva det mer japanska rekommenderar vi en natt i våra Ryokan. Dessa rum kan ses som japanska värdshus där ni kan bo upp till 6 personer och tas hand om er egna Nakai-San som serverar er middag på rummet. Läs mer om Övernattning Ryokan och Övernattning Ryokan Hanare som är vår premiumsvit.

I alla våra paket ingår alltid en måltid i en av våra tre restauranger samt aktiviteter enligt säsongens aktivitetschema. 

Läs mer