Spapaket Kids

Nedan finner ni våra olika paket vi erbjuder under Yasuragi Kids. Kom en natt och njut av lugnet eller välj att stanna flera nätter, det finns något för alla. Vi erbjuder även dag och kvällspaket.

Datum 2021

Söndag 1 augusti (start 13:00 med kvällspaket) till måndag 9 augusti (slut 12:00 med utcheck)

 

Ingår i våra paket under Yasuragi Kids

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt- och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Alla får en yukata (japansk bomullsrock) att behålla. Barn under 13 år medtager egna badkläder och tofflor. Vuxna och barn från 13 år får badkläder att behålla samt tofflor att låna.
 • Måltid

Utvalda paket

Övernattning Kids

Incheckning:15:00

Upplev en del av Japan med ditt barn. Njut av en god middag inspirerad av det japanska köket. Koppla av i det japanska badet med varma källor och pool. Ta del av härliga familjeaktiviteter och sushiskola för barn. Det går även att boka till en av våra barnbehandlingar från 8 år.

fr.

1850 kr / vuxen

Dagpaket Kids

Incheckning:08:00-16:00

En heldag med lunch och avslappning i det japanska badet med varma källor både inne och ute under tallarna. Ta del av härliga familjeaktiviteter, allt från familjeyoga till sushiskola för barn. Det går även att boka till en av våra barnbehandlingar från 8 år.

fr.

1090 kr / vuxen

Övriga paket

Kvällspaket Kids

Incheckning:13.00-22.00

En avkopplande eftermiddag och kväll med middag inspirerad av det japanska köket. Koppla av i det japanska badet med varma källor både inne och ute under tallarna. Ta del av härliga familjeaktiviteter, allt från familjeyoga till sushiskola för barn. Det går även att boka till en av våra barnbehandlingar från 8 år.

fr.

1190 kr / vuxen

Ryokan - Japanskt värdshus

Övernattning Ryokan

Incheckning:14:30

Denna svit med japanskt bad och varm källa kan liknas vid ett traditionellt japanskt Ryokan. Här kan ni bo upp till 4 personer, för barn från 8 år

fr.

4250 kr / vuxen

Återhämtning ofta

Badkort

Incheckning: 08.00-16.00 eller 13.00-22.00

Köp ett badkort med 10 klipp och boka ditt besök här, välj mellan förmiddag eller eftermiddagsbesök.

Boka med badkort

Vanliga frågor om våra paket

 • Vilken ålder gäller på Yasuragi?

  Vår ordinare åldersgräns är 16 år i målsmans sällskap. Under Yasuragi Kids 26/6-5/7 samt 1-9/8 välkomnar vi barn i alla åldrar. Under perioden 14 juni - 15 augusti har vi sänkt åldersgräns till 13 år.

 • Vad ska jag ta med mig?

  Packa lätt! Vid ankomst får alla en yukata (japansk bomullsrock). Barn och vuxna över 13 år får tofflor att låna och badkläder. Barnunder 13 år tar med sig tofflor och badkläder. Här finns handdukar, schampo, balsam och tvål. När du blir törstig är du välkommen att ta för dig av te- och fruktbuffén som står uppdukad i spaloungen. Yukatan har du på dig under hela vistelsen, även under måltider.

 • Kan jag komma och bada innan jag checkar in?

  Du har tillgång till det japanska badet samma tid som för det paket du har bokat, dvs 15.00 dag 1 till kl 11.00 dag 2. Vi erbjuder kom tidigt och stanna längre paket där ni får mer tid i badet (ni checkar dock ut från rummet samma tider som ovan), även lunch inkluderas. Detta erbjuds de flesta dagar i veckan. Du kan lägga till detta när du gör din bokning. Kom tidigt: Ankomst 11.30 - Avresa 11.00 (hotellrummet 15.00-11.00) Stanna längre: Ankomst 15.00 - Avresa 14.30 (hotellrummet 15.00-11.00)

Spapaket för hela familjen i stockholm

Yasuragi ligger på Hasseludden endast 20 minuter från Stockholm. Under 2 veckor under sommaren erbjuder olika spapaket för hela familjen, välj övernattning eller kom över dagen. Det finns något för alla . Läs mer och boka ditt besök.

Läs mer