Spabehandlingar för kropp och sinnen

Vi erbjuder en mängd olika spabehandlingar såsom massage, ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar – endast ett stenkast från Stockholms centrum. Låt din kropp njuta av en behandling anpassad efter årstiden. Inför varje ny årstid erbjuder vi en specifik behandling som syftar till att få dig i samklang med naturen. All Läs mer nedan.

Årstidens behandling

Inför varje ny årstid erbjuder vi en specifik behandling som syftar till att få dig i samklang med naturen.

Vårbehandling Bigan 美顔

ETT LYFT INFÖR VÅREN

Kan bokas mars - maj

Tid: 50 min

Pris: 1390 kr

En härlig vårbehandling för ansiktet med probiotisk hudvård och som med hjälp av tekniken japansk ansiktslyft ger huden en lättare utrensning och ett lyft i ansiktets struktur. Behandlingen startar med en uppfriskande rengöring med pepparmynta och grönmyntsolja som förbättrar cirkulationen utan att störa hudens mikrobiom. Dubbelrengöring detoxande milt exfolierande, förfinar hudens struktur och reducerar orenheter, innehåller aloe vera som lugnar och omega-6, som innehåller fettsyror som håller hudens barriär intakt. När huden är ren och exfolierad får du njuta av vår japanska ansiktslyft. En djupt avkopplande ansiktsmassage som reducerar spänningar i ansiktsmuskulatur och bindväv vilket ökar cirkulationen i hud och lymfsystem. Behandlingen ökar den cellulära syresättningen till huden och balanserar nervsystemet. Resultatet ger ansiktsmusklerna ett lyft och huden en fantastisk lyster. Metoden är en kombination av beprövade traditionella japanska och tibetanska tekniker vilka, bl a med akupressur, även påverkar kroppens organ och hormonsystem – en behandling som via ansiktet arbetar för hela kroppen. Under massagen används en ansiktsolja med tistel, johannesört, ringblomma, gurkört och morot. Avslutas med en uppfräschande mist, innerhåller roobiosextract och olivbladsextract, revitaliserar- och förbättrar hudens kondition. Det japanska ordet Bigan 美顔 betyder vackert ansikte.

Sommarbehandling Wakaba 若葉

DJUP AVKOPPLING I SOMMAR

Kan bokas juni - augusti

Tid: 50 min

Pris: 1390 kr (i priset ingår en fotkräm Ashi från Hada värd 225 kr)

Vår sommarbehandling Wakaba 若葉 ger dig välförtjänt avslappning. Genom denna behandling av fötter, dekolletage och skalp når du det sköna tillståndet av djup återhämtning. Wakaba är japanska och betyder unga blad. Upplev en känsla av förnyelse. Njut av en härlig fotpeeling med probiotika och citrongräs, vetegroddar, grönmyntaolja samt sesamfröolja följt av en massage med hjälp av en kansa, ett runt massageverktyg klätt i brons, som möjliggör en djup effekt på ett rofyllt vis. Därefter får dina fötter vila omslutna av värme medan vi fortsätter med skön massage av dekolletage och skalp. Här arbetar vi med en MH Face Oil 2+B, innehållande vegansk olja med Bukuchiol som innehåller naturligt retinol. Fötter och huvud är ställen på kroppen som har väldigt många nervpunkter, varför denna behandling ger dig en riktigt avslappnande effekt. Efter behandlingen serveras du en kopp nyttigt grönt te med citrongräs. I priset ingår även en Ashi fotkräm, 75 ml från hudvårdsmärket Hada (värde 225 kr) som du tar med hem för att underhålla dina nya sommarfötter. Boka i samband med din vistelse.

Signumbehandlingar

Unna dig en behandling utöver det vanliga. Våra Signumbehandlingar ger dig djup avslappning och återhämtning.

DIGITAL PAUS

låt de digitala musklerna slappna av

Tid: 80 min

Pris: 1690 kr

Låt kroppen få en välbehövlig paus från den digitala världen. Digital paus är en en återhämtande signumbehandling med massage för fötter, rygg, nacke, underarmar, händer, huvud och runt ögonen. Allt syftar till att ge din kropp ny energi och ge de muskelgrupper du dagligen använder i den digitala världen en avslappnande behandling.

ZENSHIN

för hela kroppen

Tid: 80 min

Pris: 1690 kr

Unna dig en upplevelse för hela kroppen där vi tar hand om dig från topp till tå. I behandlingen ingår kroppsskrubb, en kortare ansiktsbehandling samt längre massage för skalp, nacke och fötter.

SHIATSU

Japansk massage

Tid: 50 min

Pris: 1290 kr

Den japanska behandlingsformen Shiatsu härstammar från de gamla teknikerna DoIn och Ankyo. Uttrycket shiatsu är japanska för ”fingertryck”. Terapeuten trycker med ett fast och ibland djupt tryck på specifika akupunkturpunkter vilka påverkar kroppens energikanaler eller meridianer. Målet är att väcka den helande kraften hos varje individ genom att stimulera flödet av ki; livsenergi, i meridianerna, lösa upp blockeringar och hjälpa kroppen att återställa sin naturliga balans. Du har din yukata på dig under behandlingen och behandlingen utförs på en futonmadrass på golvet.

Massage

Lös upp muskelspänningar och frigör energi. Boka en välgörande massage.

BAMBUMASSAGE

med varma bambupinnar

Tid: 50 min

Pris: 1290 kr

Massagen utförs med varm massageolja samt uppvärmda bambupinnar. Bambupinnarnas naturligt runda och fasta form gör det möjligt att ge en djupgående massage. Massage med händer och bambupinnar varvas.

KLASSISK MASSAGE

mjukar upp stela muskler

Tid: 20 min / 50 min / 80 min

Pris: 790 kr / 1290 kr / 1690 kr

Mjukar upp stela muskler och löser upp spänningar. Vid 20 minuters behandling får du en halvkroppsmassage med fokus på rygg och nacke eller anpassat efter dina önskemål. Vid 50 minuters får du en välgörande helkroppsmassage där terapeuten anpassar behandlingen efter dina behov. Vid 80 minuters behandling får du en längre helkroppsmassage där terapeuten anpassar behandlingen efter dina önskemål. Här ingår skalpmassage.

Kroppsbehandlingar

Här hittar du härliga kroppsbehandlingar för allt från topp till tå.

KROPPSSKRUBB

Tid: 20 min

Pris: 790 kr

En helkroppsskrubb som peelar bort gamla hudceller, ökar cirkulationen och gör huden mjuk och len.

HUVUDHARMONI

Tid: 20 min

Pris: 790 kr

Härlig behandling av hårbotten med massage av skalp, nacke, axlar och dekolltage.

FOTHARMONI

Tid: 20 min

Pris: 790 kr

Ljuvlig fotbehandling. Skrubb av fötterna och därefter skön massage av fötter och underben.

INPACKNING

Tid: 50 min

Pris: 1290 kr

En kroppsskrubb för hela kroppen som peelar bort gamla hudceller och ökar cirkulationen och gör huden mjuk. Kroppen får sedan en inpackning i varm, återfuktande olja medan ansiktet får en rengöring och avstressande ansiktsmassage.

Ansiktsbehandlingar

Våra välutbildade hudterapeuter utgår från dina individuella behov för att skapa bästa resultat. Vi använder hudvårdsmärket Hada.

Ansikte 20

Tid: 20 min

Pris: 790 kr

En kortare ansiktsbehandling med rengöring anpassat efter din hudtyp och med fokus på ansiktsmassage.

Ansikte 50

Tid: 50 min

Pris: 1290 kr

En rengörande ansiktsbehandling med produkter anpassade efter din hudtyp. Terapeuten skräddarsyr behandlingen efter dina specifika önskemål.

Ansikte 80

Tid: 80 min

Pris: 1690 kr

En rengörande och avslappnande ansiktsbehandling med produkter anpassade efter din hudtyp. I behandlingen ingår lugnande ryggmassage samt att terapeuten skräddarsyr behandlingen efter dina specifika önskemål.

Japansk naturlig facelift

Tid: 50 min

Pris: 1290 kr

En djupt avkopplande ansiktsmassage som reducerar spänningar i ansiktsmuskler och bindväv vilket ökar cirkulationen i huden och lymfsystemet. Behandlingen ökar den cellulära syresättningen till huden och balanserar nervsystemet. Resultatet ger ansiktsmusklerna ett lyft och huden en fantastisk lyster. Metoden är en kombination av beprövade traditionella japanska och tibetanska tekniker vilka, bl a med akupressur, även påverkar kroppens organ och hormonsystem – en behandling som via ansiktet arbetar för hela kroppen.

Vanliga frågor om våra behandlingar

Här får du svar på de vanligaste frågorna om våra behandlingar.

 • När ska jag INTE boka behandling?

  Vissa behandlingar är inte lämpliga om du är sjuk eller gravid. Vid följande symptom gör vi inga behandlingar: feber, akuta infektioner eller inflammationer, epilepsi, blodpropp, maligna tumörer, blödarsjuka, smittsamma hudåkommor, antibiotikabehandling, hjärtproblem eller högt blodtryck. Vi erbjuder ej klassisk- och bambumassage, Digital paus samt Rygg- och fotbehandlingen Haru för gravida förrän efter vecka 12. Övriga behandlingar går bra att boka innan vecka 12 i graviditeten.

 • Kan jag boka endast behandling hos er?

  Om du vill boka en behandling behöver du först boka ett av våra paket. Det går inte att endast ta en behandling. Yasuragi erbjuder en helhetsupplevelse av japanska bad, måltider och om man vill övernattning och behandling. Allt i mitten av naturen och endast ett stenkast från Stockholms centrum.

 • Kan jag boka behandling om jag är gravid?

  Vi erbjuder ej klassisk- och bambumassage, Digital paus för gravida förrän efter vecka 12, övriga behandlingar går bra att boka innan vecka 12 i graviditeten.

 • Vad har jag på mig under behandlingen?

  När du väntar på terapeuten har du dina yukata och torra underkläder på dig. Under behandlingen bär du underkläder. Våra terapeuter är mycket noga med din integritet och använder speciell handduksteknik vilket gör att du som kund kan känna dig bekväm under hela behandlingen.

 • Kan jag välja om jag vill ha en manlig eller kvinnlig terapeut?

  Vi kan ej garantera kvinnlig eller manlig terapeut men försöker att tillgodose önskemål så långt vi kan.

Massage och spabehandlingar i Stockholm

Gör det mesta av din spavistelse på Yasuragi. Boka en spabehandling. Hos oss kan du njuta av en rad avkopplande behandlingar och skön hudvård med massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Låt dig omfamnas av en ombonande miljön som ligger endast ett stenkast från Stockholms centrum.

Massage, många positiva effekter
Massage, inte bara upplevs som skönt det har även många positiva fysiologiska effekter på vårt autonoma  nervsystem som vid massage reflexmässigt ökar blodcirkulationen, frisätter hormoner som ger lugn och sänker musklernas spänningsgrad samt ökar vår koncentrationsförmåga och stärker immunförsvaret.

Hos oss på Yasuragi kan du pröva olika typer av behandlingar. Förutom våra signumbehandlingar erbjuder vi klassisk massage, bambumassage, och den japanska massagen shiatsu. Eller njut av en kroppsbehandling som kroppsskrubb, kroppsinpackning, huvudmassage  eller fotbehandling. Om du önskar har vi även sköna ansiktsbehandlingar med hudvårdsmärket Hada. 

Hudvård från Hada 
Hada är ett hudvårdsmärke sprunget ur våra kärnvärdena – hållbarhet, miljö och etik.

Med fokus på kvalitet och välmående har man skapat en hudvårdsserie som passar för både privat och professionellt bruk. Seriens japanska namn Hada betyder hud på svenska och inspirationen har hämtats från den japanska och svenska naturen. Exempelvis finns ett växtextrakt framtaget av Lotus, Bambu och Näckros i 13 av seriens 16 referenser, och förpackningarnas form för tankarna till både svensk och japansk estetik.

Inte bara innehållet är viktigt. Här har man även lagt stor vikt vid valet och utformningen av förpackningarna, som är airless för att eliminera konserveringsmedel så långt det går, och i flertalet fall även är eco-certifierade. Kartongerna är gjorda av återvunnet papper. Funktion, hållbarhet och kvalitet går hand i hand.

Du kan köpa produkterna på plats i butiken på Yasuragi eller enkelt beställa hem från www.yasuragishop.se

Gravid och massage?

När man är gravid kan det vara skönt att få en avkopplande stund för en kanske tung och trött kropp. Vi vill dock upplysa dig om att vi inte erbjuder klassisk- och bambumassage, Shiatsu och Digital paus för gravida förrän efter vecka 12. Är du gravid innan vecka 12 kan vi istället rekommendera en av våra härliga kroppsbehandlingar eller en skön avkopplande ansiktsbehandling. Är du osäker, rådgör alltid med din läkare eller barnmorska.

När ska jag inte ta en behandling?
Vissa behandlingar är inte lämpliga om du är sjuk eller gravid. Var därför noga med att ange ditt hälsotillstånd när du bokar så att vi kan föreslå den behandling som passar bäst för dig. Är du osäker, rådgör alltid med din läkare.

 

Läs mer