Dag & Kväll
Spapaket på Yasuragi

Ta en dag bara för dig själv eller tillsammans med någon med ett av våra dag- eller kvällspaket. Yasuragi är en helhetsupplevelse som syftar till att du ska få tid att komma ned i varv och åka tillbaka hem med ny energi. Njut av det japanska badets alla välgörande bastun och källor, ät en hälsosam måltid och delta i våra berikande aktiviteter. 

Vi erbjuder även paket med övernattning, se våra övernattningspaket.

Information inför ditt besök - Läs mer här

Ingår alltid i våra dag- och kvällspaket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt- och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Lunch för Dagpaket och middag för Kvällspaket
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla

Utvalda paket

Heldag med lunch

Dagpaket

Incheckning:08.00-16.00

En heldag som inkluderar lunch samt avkoppling i det japanska badet med varma källor. Här finns även ångsaltbastu, torrbastu, fotbad, sovbastu och mycket mer. Boka gärna till en behandling till detta paket.

fr.

990 kr per person

Kväll med middag

Kvällspaket Minamo

Incheckning: 13.00-22.00

En avkopplande eftermiddag och kväll med japanskt bad och middag. Avnjut en härlig 3 rätters a la carte med inspiration från de japanska köket. Plantbaserade alternativ finns.

fr.

1090 kr per person

Övriga paket

150 kr rabatt

Dagpaket med behandling

Incheckning: 08.00-16.00

En heldag med lunch och valfri 20 minuters behandling, med möjlighet till att uppgradera till längre behandling med rabatt. Gäller utvalda dagar.

fr.

1630 kr per person

PERFEKT EFTER JOBBET

Kvällspaus

Incheckning:17.00-22.00

En avkopplande kväll med japanskt bad och middag för dig som vill komma efter jobbet. Avnjut en härlig 3 rätters a la carte med inspiration från de japanska köket. Plantbaserade alternativ finns. Gäller endast utvalda dagar.

fr.

790 kr per person

Morgonbad med frukost

Morgonbad

Incheckning:08.00-12.00

En förmiddag med frukostbuffé och skön avkoppling i det japanska badet med varma källor. Här finns även kallbad, ångsaltbastu, torrbastu, fotbad, sovbastu och mycket mer. Boka gärna till en behandling till detta paket.

fr.

690 kr per person

Teppanyaki middag

Kvällspaket Teppanyaki

Incheckning: 13.00-22.00

En avkopplande eftermiddag och kväll med japanska bad, aktiviteter och en härlig middag i restaurang Teppanyaki Kiri. Du serveras en fördrink innan middagen. Denna restaurang serverar ej vegetarisk meny, om så önskas rekommenderar vi våra två andra restauranger.

fr.

1590 kr per person

Endast Behandling

Endast behandling

Incheckning:10 min innan bokad tid

Kom till oss och njut av en behandling. Om du önskar kombinera din behandling med bad, boka något av våra olika dag- eller övernattningspaket.

fr.

790 kr per person

Teppanyaki middag

Middagsgäst Teppanyaki

Incheckning:Bokad middagstid

Välkommen att uppleva restaurang Teppanyaki Kiri. ta tillfället att komma och ut till oss och endast njuta av denna unika middagsupplevelse. Fördrink vid bordet ingår. I detta paket ingår ej tillgång till det japanska badet.

fr.

1025 kr per person

200 kr rabatt, för dig över 60 år

Dagpaket Senior

Incheckning: 08.00-16.00

En härlig heldag med bad och lunch. För dig som fyllt 60 år. Gäller måndag-fredag, begränsad tillgänglighet.

fr.

790 kr per person

Dagbesök 8-16 / 11-16

Badkort dag

Incheckning: 08.00-16.00 eller 11.00-16.00

Köp ett badkort med 10 klipp och boka ditt besök här.

Boka med badkort

Kvällsbesök 13-22

Badkort kväll

Incheckning:13.00-22.00

Köp först ett badkort med 6- eller 10 klipp och boka sen ditt Kvällsbesök här. För dig som vill komma ofta.

Boka med badkort

Vanliga frågor om våra dag- och kvällspaket

Här får du svar på de vanligaste frågorna gällande våra vistelser över dagen.

 • Vilken åldersgräns gäller på Yasuragi?

  Vi har åldersgräns 16 år i målsmans sällskap, annars 18 år. Under perioden 22 juni - 31 juli har vi 13 års åldersgräns. Mellan den 1-11 Augusti välkomnar vi barn i alla åldrar till årets Yasuragi Kids.

 • Vad ingår i dag- respektive kvällspaketen?

  I dag- och kvällspaket ingår alltid fri tillgång till det japanska badet, aktiviteter enligt dagsprogram, lån av yukata och tofflor samt badkläder att behålla. För dagpaket ingår även lunch och för kvällspaket ingår middag. Om du bokat dagpaket kan du besöka oss mellan 08.00-16.00 och för kvällspaket 13.00-22.00

 • Jag har en bokning men behöver byta datum, hur gör jag?

  Maila oss på info@yasuragi.se med ditt bokningsnummer och förslag på nytt datum så återkommer vi till dig. Vänligen observera att datumbyte kan innebära prisförändring på din bokning.

 • Finns parkering?

  Parkeringsplats med fri parkering för våra gäster ligger ca 100 meter från entrén. Kommer du med elbil så har vi 6 laddningsstationer för 12 elbilar. För att erhålla fri parkering behöver ni registrera eran bil i receptionen vid ankomst.

 • Måste jag göra en bokning?

  Ja, du behöver boka din vistelse i förväg då alla våra paket är i mån av plats. Du bokar din vistelse här via vår hemsida.

 • Måste man använda era badkläder, eller kan man ha med egna?

  När du befinner dig i vårt japanska bad använder du de badkläder vi tillhandahåller vid incheckning. Detta för att vi önskar skapa en harmonisk miljö utan för många intryck. Av samma anledning som alla våra gäster bär yukata (den japanska bomullsrocken) under sin vistelse. Vi ber dig respektera detta.

 • Kan man köpa era spaprodukter och ta med sig hem?

  Ja, du kan köpa med våra olika Svanenmärkta tvagningsprodukter samt hudvårdsmärket Hada. De och andra produkter finns att köpa i vår butik och online på www.yasuragishop.se

 • Vad ska jag ta med mig?

  Du kan med fördel packa lätt. Vid ankomst får du en yukata (japansk bomullsrock), tofflor och badkläder att använda under er vistelse. Till måltider väljer du själv om du är klädd i yukata eller i egna kläder. Badkläder får ni ta med er hem, medan Yukatan och tofflor är till låns. I badet finns handdukar, schampo, balsam och tvål. När du blir törstig är du välkommen att ta för dig av te- och fruktbuffén som står uppdukad i loungen vid japanska badet. Vi undanber användandet av egna badkläder.

Dag- och kvällspa nära Stockholm

Yasuragi ligger på Hasseludden endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Vi erbjuder olika spapaket för en vistelse över dagen, boka ett dagpaket eller kvällspaket. I alla våra paket ingår tillgång till spa (det japanska badet), yukata, aktiviteter som meditation och qi gong enligt dagsprogram samt även lunch eller middag. Det går bra att boka till behandlingar om ni önskar det.

Yasuragi är en helhetsupplevelse

Vår önskan är att du ska komma ned i varv och åka hem med ny energi. Du kan själv välja om du vill komma över dagen eller stanna och sova över. Vill du komma på dagspa så erbjuder vi dels dagpaket med lunch och dels kvällspaket där middag ingår. Självklart är det underbart att besöka oss tillsammans med någon i sällskap, men vi kan även varmt rekommendera ett besök där du kommer själv. Ett perfekt sätt att verkligen få tid att rå dig själv, finna din egen takt och lyssna till dina behov. 

För en optimal avkoppling går det att boka till en av våra behandlingar. Vi erbjuder ansiktsbehandlingar och massage av olika slag, t ex klassisk massage, bambumassage och olika signumbehandlingar. Eller njut av en kroppsbehandling som kroppsskrubb, kroppsinpackning, huvudmassage  eller fotbehandling. Vårt hudvårdsmärke heter Hada.

Du börjar alltid ditt besök med att tvaga dig och därefter bada enligt den gamla japanska traditionen vilket ett utmärkt sätt komma ned i varv och släppa taget om vardagen. Än i dag använder japanerna denna urgamla meditativa tvagningsritual för att koppla av. En ritual som utförs i tystnad. Se detta som en helig stund och ett tillfälle att låta stillheten guida dig till återhämtning och nya sätt att se världen.

Läs mer