Temahelg & Retreat

Ge dig själv möjligheten att finna fördjupning i ditt varande, ny kunskap att ta med ut i livet och kraft att orka mer. Vi erbjuder kontinuerligt under året olika temahelger och retreats. Nedan finner du aktuella retreat och temahelger 

Våra ordinarie övernattningspaket hittar du HÄR

Information inför ditt besök - LÄS HÄR

Utvalda paket

10 - 12 juni (2 nätter)

Trailrunning helg:10-12 juni

Incheckning:15:30

Trailrunning på Yasuragi. Tillsammans med Trailrunning Sweden arrangerar vi en härlig weekend med löpning i terräng varvat med avkoppling i det japanska badet och aktiviteter för fokus, reflektion och inre styrka.

26-28 augusti
Rinnande vatten

Tyst retreat 26-28 augusti

Incheckning:15:30

Tyst retreat 26-28 uagusti på Yasuragi. Träffa Annelie Pompe – kvinnan som bestigit världens 7 högsta toppar och har en världsmästartitel i fridykning. Hon är en av Sveriges främsta äventyrare och inspiratörer med vana att guida såväl den inre som den yttre resan i extrema miljöer. Möt också Cecilia Duberg, hälsopsykolog och mental tränare som coachar idrottare, ledare och högpresterande TEAM att utvecklas och uppnå drömmar med mental styrka och hälsa i fokus.

Övriga paket

Retreats och temahelger med Spapaket övernattning i stockholm

Hos oss på Yasuragi kan du finna fördjupning i ditt varande och utmaningar för både kropp och hjärna. Vi erbjuder kontinuerligt under året olika temahelger och retreats.

Läs mer