Temahelg & Retreat

Ge dig själv möjligheten att finna fördjupning i ditt varande, ny kunskap att ta med ut i livet och kraft att orka mer. Vi erbjuder kontinuerligt under året olika temahelger och retreats. Nedan finner du aktuella retreat och temahelger 

Våra ordinarie övernattningspaket hittar du HÄR

Information inför ditt besök - LÄS HÄR

Utvalda paket

Personlig coaching
Rinnande vatten

Ikigai Leadership coaching

Incheckning:08.00-16.00

Ikigai Leadership Day är en dag där du som ledare får ta del av ett lugnande, klargörande och skarpt koncept där vi kombinerar professionell coaching av Cecilia Duberg med den återhämtande effekt som det japanska badet har.

fr.

3950 kr inkl moms

Nytt datum Oktober

Tyst retreat 7-9 oktober

Incheckning:15:30

Tyst retreat 7-9 oktober på Yasuragi. Träffa Annelie Pompe – kvinnan som bestigit världens 7 högsta toppar och har en världsmästartitel i fridykning. Hon är en av Sveriges främsta äventyrare och inspiratörer med vana att guida såväl den inre som den yttre resan i extrema miljöer. Möt också Cecilia Duberg, hälsopsykolog och mental tränare som coachar idrottare, ledare och högpresterande TEAM att utvecklas och uppnå drömmar med mental styrka och hälsa i fokus.

Övriga paket

Taste of The Ice and the Breath

Taste of The Ice and the Breath

Incheckning:17.00 till rummet

The Ice and Breath - discover your inner power. This course is held in English! Under denna dag får du lära dig den enkla och extremt effektiva verktyg från Wim Hof-metoden i kombination med de mest progressiva andningsteknikerna från olika Breathwork-discipliner, sammanställda av kursledaren Daniel Mueller-Gonzalez. Metoderna har testats vetenskapligt och visat sig kunna förbättra det mentala, fysiska och emotionella välmåendet samt ge dig ökad resiliens och ett starkare immunförsvar. Välkommen att i en trygg miljö börja utforska detta på denna prova-på-kurs i samarbete med Inner Journeys.

Nytt datum inom kort

Taste of The Union

Taste of the Union

Incheckning:17.00 på rum

Forskning visar att när du är i djupare kontakt med din sårbarhet skapas naturligt empatiska och kärleksfulla relationer med din omgivning. För att du fritt ska kunna känna och ta emot djup kärlek behöver du först upptäcka och fördjupa kärleken inom dig själv. Välkommen att i en trygg miljö börja utforska detta på denna prova-på-kurs i samarbete med Inner Journeys.

Nytt datum inom kort

Taste of The Silence 16 Januari

Taste of The Silence 16 Januari

Incheckning:på rum 17.00

Taste of The Silence är en dag där du får pröva den välkända och beprövade Vipassana-traditionen kombinerat med det senaste inom Mindfulness, neurofysiologi, stressfysiologi och beteendeforskning. Den är skapad för att stabilisera dig och öka din förmåga att kunna bibehålla balansen även när livet utmanar. Välkommen att i en trygg miljö börja utforska detta på denna prova-på-kurs i samarbete med Inner Journeys.

Retreats och temahelger med Spapaket övernattning i stockholm

Hos oss på Yasuragi kan du finna fördjupning i ditt varande och utmaningar för både kropp och hjärna. Vi erbjuder kontinuerligt under året olika temahelger och retreats.

Läs mer