Temahelg & Retreat

Ge dig själv möjligheten att finna fördjupning i ditt varande, ny kunskap att ta med ut i livet och kraft att orka mer. Vi erbjuder kontinuerligt under året olika temahelger och retreats. Nedan finner du aktuella retreat och temahelger 

Våra ordinarie övernattningspaket hittar du HÄR

Information inför ditt besök - LÄS HÄR

Utvalda paket

Personlig coaching
Rinnande vatten

Ikigai Leadership Day

Incheckning:08.00-16.00

En dag där du som ledare får ta del av ett lugnande, klargörande och skarpt koncept där vi kombinerar professionell ledartskapscoaching av Cecilia Duberg med den återhämtande effekt som det japanska badet har.

fr.

4300 kr inkl moms

Tyst retreat 10-12 november

Incheckning: 15:30

Tyst retreat 10-12 november på Yasuragi. Träffa Annelie Pompe – kvinnan som bestigit världens 7 högsta toppar och har en världsmästartitel i fridykning. Hon är en av Sveriges främsta äventyrare och inspiratörer med vana att guida såväl den inre som den yttre resan i extrema miljöer. Möt också Cecilia Duberg, hälsopsykolog och mental tränare som coachar idrottare, ledare och högpresterande TEAM att utvecklas och uppnå drömmar med mental styrka och hälsa i fokus.

Övriga paket

Retreats och temahelger med Spapaket övernattning i stockholm

Hos oss på Yasuragi kan du finna fördjupning i ditt varande och utmaningar för både kropp och hjärna. Vi erbjuder kontinuerligt under året olika temahelger och retreats.

Läs mer