För dig som badkortsgäst

Spadag, spakväll eller övernattning

Ta en dag bara för dig själv eller tillsammans med någon med ett av våra dag- eller kvällspaket. Yasuragi är en helhetsupplevelse som syftar till att du ska få tid att komma ned i varv och åka tillbaka hem med ny energi. Njut av det japanska badets alla välgörande bastun och källor, ät en hälsosam måltid och delta i våra berikande aktiviteter. För att ta del av följande paket behöver du ha ett laddat badkort.

Köp badkort med 6 eller 10 klipp här

För att se hur många klipp du har kvar på ditt badkort, klicka här och ange ditt badkortsnummer (16 siffror).

Förmåner som badkortsgäst

 • Entré till det japanska badet (öppettider: 8.00-22.30)
 • Vid första besöket får du ett startkit med en yukata, badkläder och tofflor.
 • Handduk vid varje besök
 • Frukt- och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • 25% rabatt på mat i våra restauranger och barer, gäller ej dryck (gäller i samband med klipp)
 • 15 % rabatt i våra butiker (gäller i samband med klipp)
 • Du får ta med en gäst på ditt kort, det kostar ett “klipp”.  Samma antal klipp gäller för medföljande gäst (max 2 personer på 1 badkort)

Utvalda paket

Dagbesök 8-16 / 11-16

Badkort dag

Incheckning: 08.00-16.00 eller 11.00-16.00

Köp ett badkort med 10 klipp och boka ditt besök här.

Boka med badkort

Kvällsbesök 13-22

Badkort kväll

Incheckning:13.00-22.00

Köp ett badkort med 10 klipp och boka ditt besök här.

Boka med badkort

Övriga paket

BADKORTSERBJUDANDE

Badkort dag + Övernattning

Incheckning:11.00 - 11.00

Unna dig en övernattning med 3-rätters middag och frukost i samband med ditt badkortsbesök.

Vanliga frågor om våra dag- och kvällspaket

Här får du svar på de vanligaste frågorna gällande våra vistelser över dagen.

 • Vilken åldersgräns gäller på Yasuragi?

  Vi har åldersgräns 16 år i målsmans sällskap, annars 18 år. Åldersgräns 11 år under höstlovet, 30 okt - 5 nov.

 • Vad ingår i dag- respektive kvällspaketen?

  I dag- och kvällspaket ingår alltid fri tillgång till det japanska badet, aktiviteter enligt dagsprogram, lån av yukata och tofflor samt badkläder att behålla. För dagpaket ingår även lunch och för kvällspaket ingår middag. Om du bokat dagpaket kan du besöka oss mellan 08.00-16.00 och för kvällspaket 13.00-22.00

 • Jag har en bokning men behöver byta datum, hur gör jag?

  Maila oss på info@yasuragi.se med ditt bokningsnummer och förslag på nytt datum så återkommer vi till dig. Vänligen observera att datumbyte kan innebära prisförändring på din bokning.

 • Finns parkering?

  Parkeringsplats med fri parkering för våra gäster ligger ca 100 meter från entrén. Kommer du med elbil så har vi 6 laddningsstationer för 12 elbilar. För att erhålla fri parkering behöver ni registrera eran bil i receptionen vid ankomst.

 • Måste jag göra en bokning?

  Ja, du behöver boka din vistelse i förväg då alla våra paket är i mån av plats. Du bokar din vistelse här via vår hemsida.

 • Måste man använda era badkläder, eller kan man ha med egna?

  När du befinner dig i vårt japanska bad använder du de badkläder vi tillhandahåller vid incheckning. Detta för att vi önskar skapa en harmonisk miljö utan för många intryck. Av samma anledning som alla våra gäster bär yukata (den japanska bomullsrocken) under sin vistelse. Vi ber dig respektera detta.

 • Kan man köpa era spaprodukter och ta med sig hem?

  Ja, du kan köpa med våra olika Svanenmärkta tvagningsprodukter samt hudvårdsmärket Hada. De och andra produkter finns att köpa i vår butik och online på www.yasuragishop.se

 • Vad ska jag ta med mig?

  Packa lätt! Vid ankomst får du en yukata (japansk bomullsrock), tofflor och badkläder att använda under er vistelse. Badkläder får ni ta med er hem, medan Yukatan och tofflor är till låns. Här finns handdukar, schampo, balsam och tvål. När du blir törstig är du välkommen att ta för dig av te- och fruktbuffén som står uppdukad i spaloungen. Yukatan har du på dig under hela vistelsen, även under måltider. Vi undanber användandet av egna badkläder.

Dag- och kvällspa nära Stockholm

Yasuragi ligger på Hasseludden endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Vi erbjuder olika spapaket för en vistelse över dagen, boka ett dagpaket eller kvällspaket. I alla våra paket ingår tillgång till spa (det japanska badet), yukata, aktiviteter som meditation och qi gong enligt dagsprogram samt även lunch eller middag. Det går bra att boka till behandlingar om ni önskar det.

Yasuragi är en helhetsupplevelse

Vår önskan är att du ska komma ned i varv och åka hem med ny energi. Du kan själv välja om du vill komma över dagen eller stanna och sova över. Vill du komma på dagspa så erbjuder vi dels dagpaket med lunch och dels kvällspaket där middag ingår. Självklart är det underbart att besöka oss tillsammans med någon i sällskap, men vi kan även varmt rekommendera ett besök där du kommer själv. Ett perfekt sätt att verkligen få tid att rå dig själv, finna din egen takt och lyssna till dina behov. 

För en optimal avkoppling går det att boka till en av våra behandlingar. Vi erbjuder ansiktsbehandlingar och massage av olika slag, t ex klassisk massage, bambumassage och olika signumbehandlingar. Eller njut av en kroppsbehandling som kroppsskrubb, kroppsinpackning, huvudmassage  eller fotbehandling. Vårt hudvårdsmärke heter Hada.

Du börjar alltid ditt besök med att tvaga dig och därefter bada enligt den gamla japanska traditionen vilket ett utmärkt sätt komma ned i varv och släppa taget om vardagen. Än i dag använder japanerna denna urgamla meditativa tvagningsritual för att koppla av. En ritual som utförs i tystnad. Se detta som en helig stund och ett tillfälle att låta stillheten guida dig till återhämtning och nya sätt att se världen.

Läs mer