Morgonbad

En förmiddag med
frukost och bad

fr. 690 kr per person
Boka

Morgonbad

En riktigt bra start på dagen får du med detta paket du börjar med en härlig frukostbuffé för att sedan koppla av i det japanska badet fram till 12.00. Låt kropp och sinnen väckas till liv med varma och kalla källor. Här finns även ångsaltbastu, torrbastu, fotbad, sovbastu och mycket mer. Du kan äver delta i våra förmiddagsaktiviteter. Se schema här.

Exklusivt för detta paket

 • Frukostbuffé
 • TID: 08:00-12:00

INGÅR ALLTID I VÅRA PAKET:

 • Tillgång till det japanska badet
 • Frukt och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla

UPPGRADERA DIN BOKNING

 • Boka gärna till lunch att avsluta din vistelse med.
 • Boka en behandling för extra avkoppling. Se utbud här.

BRA ATT VETA

 • Som vår gäst får du låna en yukata, en japansk bomullsrock. Den bär du framför allt när du vistas i det japanska badet samt när du deltar i våra aktiviteter eller har bokat en behandling. Till måltider väljer du själv om du är klädd i yukata eller i egna kläder.
 • Åldersgräns 16 år i målsmans sällskap.
 • Under skollov har vi lägre åldersgräns och under Yasuragi Kids är barn i alla åldrar välkomna. Läs mer här.
Läs mer

Boka morgonbad här

Ingår alltid i våra paket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Måltid - beroende på paket

Vanliga frågor om detta paket

 • Jag har en bokning men behöver byta datum, hur gör jag?

  Maila oss på info@yasuragi.se med ditt bokningsnummer och förslag på nytt datum så återkommer vi till dig. Vänligen observera att datumbyte kan innebära prisförändring på din bokning.

 • Måste jag göra en bokning?

  Ja, du behöver boka din vistelse i förväg då alla våra paket är i mån av plats. Du bokar din vistelse här via vår hemsida.

 • Vilka avbokningsregler gäller?

  Fram till 7 dagar innan ankomst kan ni av eller omboka er vistelse utan kostnad, full återbetalning sker vid avbokning. Efter 7 dagar utgår full debitering. Om ni lägger till ett personligt avbeställningsskydd (195 kr per person), så kan ni av eller omboka er vistelse fram till 24 timmar innan ankomst. Vid avbokning behåller Yasuragi avbeställningsskyddet och resterade belopp återbetalas. För kampanjbokningar där en erbjudandekod har används krävs ett avbeställningsskydd för att kunna av eller omboka. Vänligen observera att datumbyte kan innebära prisförändring på din bokning.

 • Vad ska jag ta med mig?

  Du kan med fördel packa lätt. Vid ankomst får du en yukata (japansk bomullsrock), tofflor och badkläder att använda under er vistelse. Till måltider väljer du själv om du är klädd i yukata eller i egna kläder. Badkläder får ni ta med er hem, medan yukata och tofflor är till låns. I badet finns handdukar, schampo, balsam och tvål. När du blir törstig är du välkommen att ta för dig av te- och fruktbuffén som står uppdukad i loungen vid japanska badet. Vi undanber användandet av egna badkläder.

Morgonbad på Spa i Yasuragi-anda

Morgonbad med frukost på Yasuragi Börja dagen med en frukostbuffé som serveras från kl 08.00. Sedan är du redo att gå till det japanska badet. I badet får du dina handdukar och information om japanska badet.  Under hela vistelse har ni fri tillgång till aktiviteter och det japanska badet med dess faciliteter. Vi rekommenderar även att lägga till en behandling eller ta en stund i vår tysta lounge med vilostolar och bara vara. En perfekt start på dagen. Avsluta gärna er vistelse med en lunch i restaurangen. Ni avnjuter sedan en lunch den tid ni har bokat. Läs mer nedan om hur en dag kan se ut.

Morgonbad på Yasuragi

Börja din dag på bästa möjliga sätt med vårt speciella paket som är designat för att ge ny energi åt både kropp och själ. Inled morgonen med en härlig frukostbuffé som erbjuder ett brett utbud av läckra alternativ för att ge dig energi för dagen. Efter frukosten kan du koppla av i den lugna och återhämtande atmosfären i vårt japanska bad fram till klockan tolv.

Vårt japanska bad erbjuder en unik upplevelse som kombinerar både varma och kalla källor, perfekt för att väcka dina sinnen och ge din kropp ny energi. Oavsett om du föredrar den uppiggande värmen från våra varma källor eller den uppfriskande kylan från våra kalla bad, kommer du att hitta den perfekta temperaturen som passar dina behov.

Förutom de varma och kalla källorna har vår anläggning en rad andra faciliteter som är designade för att förbättra din avslappningsupplevelse. Njut av de lugnande fördelarna med vår ångsaltbastu, detoxa i vår torrbastu eller unna dina fötter ett avkopplande fotbad. För de som söker djupare avkoppling erbjuder våra tysta zoner; sovbastun och bergrumdsbadet en fridfull plats att varva ner och ladda batterierna.

För att göra din morgon ännu mer njutbar erbjuder vi olika förmiddagsaktiviteter som du kan delta i. Oavsett om det är en guidad meditationssession, en yogaklass eller en naturpromenad, finns det något för alla att njuta av. Kolla in vårt schema för att se vilka aktiviteter som är tillgängliga under ditt besök.

För att avsluta din vistelse på bästa sätt bjuder vi in dig att boka lunch hos oss. Vår restaurang erbjuder en läcker meny med både lokala och internationella rätter, tillagade med färska och säsongsmässiga ingredienser.

För de som vill förhöja sin avkopplingsupplevelse ytterligare erbjuder vi ett utbud av behandlingar som du kan boka separat. Från massage till ansiktsbehandlingar, våra skickliga terapeuter finns här för att hjälpa dig att varva ner och lämna oss känna dig uppfriskad och förnyad.

Miss inte denna fantastiska möjlighet att börja din dag på ett positivt sätt och njuta av en morgon fylld med avkoppling och återhämtning i vår japanska badanläggning. Boka ditt paket idag och unna dig några timmars välbehövlig paus!

Läs mer