Privat gruppaktivitet

Boka en egen aktivitet med dina vänner

Har du bokat en vistelse hos oss med dina vänner och vill unna er något extra? Nu kan ni boka en egen privat gruppaktivitet.

Sjung loss i Karaoke Lounge, lär er göra sushi eller kom ned i varv tillsammans med en egen yogaklass.

Perfekt även för möhippan eller svensexan - boka detta paket här och lägg önskad gruppaktivitet.

PRIVAT SUSHISKOLA

Upptäck sushins fantastiska värld tillsammans med dina vänner. Boka vår privata sushiskola där ni får en timmes lektion med både spännande teori och de praktiska tipsen medan ni själva gör era bitar. En perfekt paus mellan bad och avkoppling när ni vill unna er något extra.

KARAOKE

KARAOKE är en av de mest populära japanska aktiviteterna. I Japan finns krogar där sjunger man framför främmande människor, men det vanligaste är att man hyr ett karaokerum och sjunger tillsammans med sina vänner eller kollegor. I dessa rum kan man beställa både mat & dryck.

YOGA

YOGA med dina vänner. Boka en privat yogaklass för dig och dina vänner. En av våra erfarna instruktörer leder i en yogaklass anpassad efter just er grupps förmåga och behov.

Vanliga frågor kring vårt japanska bad

Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är ett plats för avkoppling med grund i den japanska badhuskulturen. I det japanska badet finner du källor och bastur av olika slag där du kan koppla av och återfå livsenergin Det är viktigt att du respekterar andra gäster och följer vår onsenetikett.

  • Mellan vilka tider är det japanska badet öppet?

    Det japanska badet har öppet alla dagar 08.00-22.30.

  • Måste man använda era badkläder, eller kan man ha med egna?

    När du befinner dig i vårt japanska bad använder du de badkläder vi tillhandahåller vid incheckning. Detta för att vi önskar skapa en harmonisk miljö utan för många intryck. Av samma anledning som alla våra gäster bär yukata (den japanska bomullsrocken) under sin vistelse. Vi ber dig respektera detta.

  • Hur går badritualen till?

    Så här går det till: Du får 1 badhandduk och 2 små tvättlappar till tvagningen. Väl inne i tvagningsrummet finner ni pallar och byttor framför kranar. Du tvagar dig naken. Lägg en av de små handdukarna på pallen, sätt dig ner. Du fyller byttan och häller vatten över dig igen och igen och igen. När du känner att du börjar komma ned i varv börjar du sakta tvaga dig. Fukta tvättlappen och tag tvål på den (allt finns därinne; tvål, schampo, balsam och lotion) och tvaga dig. Viktigt att hela kroppen blir ren innan badet. Därefter sköljer du dig genom att använda byttan igen på samma sätt som i början. När du är färdig med tvagningen visar du respekt för gästerna som kommer efter dig, genom att ställa upp byttan på pallen igen. Nu är det själens tur och du kan sjunka ned i de varma källorna. I tvagningsrummen finner du varma källor och torrbastu och här finns möjlighet för den som vill vara naken. Därefter tar du på dig badkläder och går ut till badhuset. Här får du gå runt och upptäcka våra nya upplevelser såsom kolsyrebad och sovbastu och mycket mer. Mer information om våra nya upplevelser samt aktiviteter finner du på våra digitala skärmar. Kom ihåg att dricka mycket vatten, då vi har en varm miljö.

En vänskaplig upplevelse

Upptäck våra härliga erbjudanden för gruppvistelser! Önskar ni något extra under er vistelse med vänner eller familj? Nu har ni möjligheten att boka en privat gruppaktivitet och göra upplevelsen ännu mer minnesvärd. Sjung er fria i vår Karaoke Lounge, lär er konsten att göra sushi eller koppla av tillsammans med en privat yogaklass. Skapa oförglömliga minnen med era nära och kära hos oss. Perfekt när ni vill samlas hos oss och fira något särskilt eller kanske ha en möhippa / svensexa i lite mer lugn tappning.

Samla vännerna och upplev Yasuragi. Här finns plats både för avkoppling i vårt japanska spa och tid för umgänge och glädje. Är ni ett lite större sällskap kan ni nu boka egna privata aktiviteter bara för er grupp.

Kanske du är ute efter ett alternativ till möhippan eller svensexan?
Då kan du boka ett färdigt paket här och sedan lägga till någon av nedan aktivieteter,

Utforska sushins fantastiska värld tillsammans med dina vänner genom att boka vår privata sushiskola. Under en timme får ni en lektion som kombinerar spännande teori med praktiska tips medan ni själva skapar era egna sushibitar. Det är den perfekta aktiviteten för en paus mellan bad och avkoppling när ni vill unna er något extra.

Karaoken är en av de mest populära japanska aktiviteterna, och nu kan du uppleva den hos oss. Hyr ett karaokerum och sjung tillsammans med dina vänner eller kollegor. Förhöj stämningen med vårt utbud av mat och dryck.

För en mer avslappnad och harmonisk upplevelse, varför inte boka en privat yogaklass för dig och dina vänner? En av våra erfarna instruktörer leder er genom en yogaklass som är anpassad efter er grupps förmåga och behov. Ta tillfället i akt att dela en stund av lugn och välbefinnande med era nära och kära.

Läs mer