Privat sushiskola
med dina vänner

Öppettider: PRIVAT SUSHISKOLA

Restaurangfakta

  • Sushiskola för dig och dina vänner
  • Lär dig göra nigiri & maki
  • Njut av det ni lagat & ett dryckespaket

Privat sushiskola

Samla dina vänner och lär er laga sushi av en av våra erfarna sushikockar. En hel timme i sushins fantastiska värld med både teori och praktik. Därefter får ni avnjuta era verk. Boka till dryckespaket för en optimal upplevelse.

Sushiskola Pris: 695 kr per person
Sushiskola & dryckespaket (3 glas) Pris: 995 kr per person
Minst 10 personer per gruppbokning alt. minimipris 6950 kr
Tid: 60 min

BOKA genom att maila till reservations@yasuragi.se

Vanliga frågor om privat sushiskola

Här får du svar på de vanligaste frågorna om vår privata sushiskola

  • Hur bokar jag detta?

    Skicka ett mail till reservations@yasuragi och berätta vilket datum ni är intresserade av samt hur många ni är så får ni hjälp att lägga till sushiskola till er bokning.

  • Vi vill beställa dryck till vår sushiskola. Hur gör vi?

    Ange vid bokning om ni vill boka till vårt dryckespaket till sushiskolan. I paketet ingår 3 glas (ett sparkling och två vin).

Privat sushiskola med vännerna

Utforska den fängslande världen av sushi i vår sushiskola, där varje tugga är en resa till Japan. Vi erbjuder en kulinarisk resa från klassiska favoriter som nigiri och maki där varje bit är en konstnärlig upplevelse som är noga utformad med färska och högkvalitativa ingredienser.

Våra erfarna kockar är mästare på sushikonstens alla finesser och arbetar med precision och passion för att skapa perfekt balanserade och vackert presenterad sushi. Vi lägger stor vikt vid att använda de bästa råvarorna och av hållbarhetsskäl använder vi inte lax och avokado.

Oavsett om du är en sushikonässör som vet exakt vad du vill ha eller en nybörjare som utforskar smaken av sushi för första gången, har vi något för dig. Vår vänliga personal finns här för att guida dig och dina vänner.

Ta med dina vänner och familj för en minnesvärd upplevelse tillsammans och njut av er egentillverkade sushi och det dryckespaket du kan boka till.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en gastronomisk resa genom sushins värld!

Sushins historia

Dyk in i sushins rika och fängslande historia hos oss! Från sina blygsamma början som en enkel gatuförsäljning i gamla Edo till att bli en global kulinarisk sensation, sushin bär på en fascinerande berättelse om tradition, innovation och passion.

Under århundraden har sushi utvecklats från att vara en metod för konservering av fisk till att bli en delikatess som uppskattas över hela världen. Den första typen av sushi utvecklades i Nara som ett sätt att bevara fisk i jäst ris. Dess historia är en resa genom Japans kustsamhällen, där fiskare och kockar skapade en mångfald av tekniker för att bevara och förbereda färsk fisk. 

Med tiden blev sushin inte bara en maträtt utan också en konstform, där mästerkockar spenderar år med att förbättra sina färdigheter och utveckla nya sätt att presentera och smaksätta rätterna. Idag är sushi inte bara en del av Japans kulturella arv utan också ett globalt gastronomisk fenomen som uppskattas av människor i alla åldrar och från alla kulturer.

Vi är stolta över att vara en del av sushins historia och vi strävar efter att hedra dess rötter genom att erbjuda autentiska och läckra rätter till våra gäster. Kom och upplev sushins rika arv med oss och låt oss ta dig med på en smakresa genom tid och rum!

LÄR MER OM SUSHI

 

Läs mer