Jul & Nyårspaket

Ta med dina närmaste eller kom själv och fira en stilla jul eller vad kan vara bättre än att möta det nya året med ny energi? Hos oss får du möjlighet att verkligen komma ned i varv, njuta i lugn och ro tillsammans med de dina, reflektera över det som varit och hämta ny kraft inför det nya.

Våra ordinarie övernattningspaket hittar du HÄR

Information inför ditt besök - LÄS HÄR

Utvalda paket

Julpaket - 2 nätter

Fira en annorlunda jul

Incheckning:15:00

Ta med dina närmaste eller kom själv och fira en stilla jul. Med vårt julpaket vill vi ge dig värme, glädje och tid att bara vara i en annars ofta hektisk tid. Vi bjuder på extra julaktiviteter, vintermiddag i restaurang Teppanyaki den 23 dec och a la carte middag med dessertbuffé på julafton. Kom den 23/12 och checka ut den 25/12, fylld av ny energi inför nästa högtid.

Nyårspaket - 1 natt

Nyår - 31/12

Incheckning:16:00

Vad kan vara bättre än att möta det nya året med ny energi? Hos oss får du möjlighet att verkligen komma ned i varv, njuta i lugn och ro tillsammans med de dina, reflektera över det som varit och hämta ny kraft inför det nya. Kvällen till ära serveras en specialkomponerad nyårsmeny.

Övriga paket

Teppanyaki Nyår - 1 natt

Nyår Teppanyaki middag

Incheckning:16:00

Avnjut en nyårsmeny i vår stekbords restaurang Teppanyaki. Hos oss får du möjlighet att verkligen komma ned i varv, njuta i lugn och ro tillsammans med de dina, reflektera över det som varit och hämta ny kraft inför det nya. Kvällen till ära serveras en specialkomponerad nyårsmeny.

Nyår 30/12-1/1 - 2 nätter

Nyår 2 nätter - ankomst 30/12

Incheckning:15:30

Kom dagen innan nyår och njut av extra tid hos oss. På nyårsafton serveras en specialkomponerad nyårsmeny. Hos oss får du möjlighet att verkligen komma ned i varv, njuta i lugn och ro tillsammans med de dina, reflektera över det som varit och hämta ny kraft inför det nya året.

Nyår 31/12-2/1 - 2 nätter

Nyår 2 nätter - ankomst 31/12

Incheckning:16:00

Kom nyårsafton och njut av en specialkomponerad nyårsmeny. Bo sedan kvar ett natt till där ni får en a la carte middag. Hos oss får du möjlighet att verkligen komma ned i varv, njuta i lugn och ro tillsammans med de dina, reflektera över det som varit och hämta ny kraft inför det nya.

Jul och nyårspaket med Spapaket övernattning i stockholm

Läs mer