Mötesdag med
lunch och bad 

En mötesdag i en miljö
som syftar till att skapa 
energi

Pris enligt offert

Mötesdag med bad

Kom till oss över dagen och njut av varma bad och tid för möte.

PAKETET INKLUDERAR

 • Två energifika inkl. kaffe och te
 • Lunch, härtappat vatten samt kaffe
 • Entré till det japanska badet
 • Möteslokal

PAKETET INKLUDERAR ÄVEN

 • Du får låna en Yukata (japansk bomullsrock) och tofflor samt badkläder att behålla. Yukatan finns i er lokal när ni kommer, den används sedan som din klädsel vid måltider och besök i det japanska badet

UPPGRADERA

 • Börja mötesdagen med frukostbuffé.
 • Avsluta dagen med en 3-rätters japansk middag
 • Boka någon av våra aktiviteter för bästa Yasuragieffekt.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Läs mer

Vanliga frågor om ett möte på Yasuragi

 • Ingår lokalen i paketpriset?

  Vi erbjuder just nu ett mötespaket som vi kallar för "En mötesdag med effekt" där lokalhyran ingår. Detta paket gäller för 10-20 deltagare. Är ni färre än 10 deltagare alternativt fler än 20 deltagare tillkommer lokalhyra. Priserna varierar beroende på ditt önskemål om storlek på lokalen och efterfrågan ditt önskade datum.

 • Hur bör jag utforma min agenda för bästa upplevelse på Yasuragi?

  Vi rekommenderar att våra mötesgrupper börjar dagen med besök i vårt japanska bad. Detta för att komma ned i varv och aktivera det parasympatiska nervsystemet, den del av vårt nervsystem som är aktiv när vi är i vila. När vi utgår därifrån blir vi bättre på att lyssna på oss själva och andra, vi samarbetar bättre och har större sannolikhet att tänka nya tankar. På detta sätt ger ni er själva bästa möjlighet till ett gott genomförande av ert möte/konferens. Vi hjälper er gärna med förslag på hur ni kan utforma er agenda med möjlighet till våra pausaktiviteter under dagen utöver besöket i det japanska badet.

 • Vilken möjlighet finns för uppgradering av era mötespaket?

  Ni kan enkelt uppgradera er planerade mötesdag med vår ekologiska frukostbuffé, en 3-rätters middag eller varför inte köpa till någon av våra aktiviteter såsom suhiskola eller sakeprovning.

 • Hur ser era parkeringsmöjligheter ut?

  Parkeringsplats med fri parkering för våra gäster ligger ca 100 meter från entrén. Kommer du med elbil så har vi 6 laddningsstationer för 12 elbilar. För att erhålla fri parkering behöver ni registrera eran bil i receptionen vid ankomst.

Dagkonferens med bad

Vi erbjuder dagkonferens med japanskt bad. I detta paket ingår 2 förmiddagsfika med fika som ger energi hela dagen samt lunch med härtappat vatten, kaffe. Under vistelsen har ni även fri tillgång till vårt japanska bad där det finns varma källor, bastu, kallpool och mycket mer. Lokal ingår i paketet.

Börja med japanska badet

Vi rekommenderar er att börja med det japanska badet. Du får en badmanual när ni kommer som ger er guidning hur ni upplever japanska badet på bästa sätt och kommer ner i varv.  Allt för att det kommande mötet ska ge den effekt ni önskar. 

Yasuragi, en unik plats för möten och konferenser i Nacka, 20 minuter från Stockholms innerstad.

Läs mer