MÖTEN som ger effekt

Konferensrum & möteslokaler på Yasuragi

Vi erbjuder 23 olika konferensrum och möteslokaler i alla olika storlekar. Allt från mindre grupprum för 8 personer till vår största lokal fuji med 400 personer. Några av våra konferenslokaler har utsikt över Stockholms skärgård och några har även egen utgång till vår stora terass på 500 kvm. Yasuragi har 191 hotellrum (422 bäddar) i japaninspirerad stil. Alla rum har utsikt över Höggarnsfjärden och inloppet från Stockholms skärgård.

Möteslokal Fuji

Visa fler bilder

Möteslokalen Fuji är en lokal med oändliga möjligheter. Upp till 400 personer kan samlas oavsett om det är i form av ett större event, mässa, kongress, pressvisning, modevisning eller annat event.

En flexibel lokal med sex meter högt i tak som möjliggör spektakulära arrangemang. Med draperierna går det att skapa olika "rum" i lokalen. Det är även enkelt köra in bilar eller annan rekvisita som önskas.

Teknik som höj och sänkbar scen, projektor, monitor och tal och ljudanläggning finns på plats. Hyra av tekniker tillkommer.

Rumsfakta

 • 6 m takhöjd, 400 kvm
 • Flexibel lokal
 • Kapacitet: upp till 400 pers

Temarum

Visa fler bilder

Vi har 4 temalokaler med inriktning japansk trädgård, färgstark manga, japansk teater kabuki samt storstadspuls i Tokyos distrikt Shibuya.

- Teien- ett rum inspirerat av japansk trädgård. Styrelsesittning.
- Manga - ett mer dynamiskt och färgstarkt rum präglat av japanska mangakultur. Fast styrelsesittning.
- Kabuki - ett annat rum där det råder en lugn färgskala med inslag av traditionell japansk teater. Fotföljer i ring.
- Shibuya - stimuleras av Tokyos puls i den lite större lokalen som är döpt efter en stadsdel i Tokyo. Fast styrelsesitnting.

Rumsfakta

 • Lugn med - Japansk trädgård eller japansk teater
 • Puls med - Manga eller Shibuya
 • 26-56 kvm

Stora rum

Visa fler bilder

Våra större mötesrum passar bra för alla typer av möten. De har en flexibel möblering och har mycket dagsljus. Alla dessa lokaler har en vacker utsikt över stockholms skärgård och egen utgång till altanen. Några av dem har även egna grupprum i anslutning till huvudlokalen.

Rumsfakta

 • Flexibel möblering
 • Kapacitet: 30-100 pers
 • 90 kvm

Medelstora rum

Visa fler bilder

Våra mellanstora lokaler har flexibel möblering och passar bra till de flesta typer av möten. De har utsikt över stockholms skärgård eller mot vår innergård.

Rumsfakta

 • Flexibel möblering
 • Kapacitet: 10-30 pers
 • 56 kvm

Mindre rum

Våra mindre rum för max 8 personer passar bra för styrelsemöten, grupparbeten eller workshop. De har en fast styrelsesittning och fönster som vetter in mot trädgården.

Rumsfakta

 • Fast styrelsesittning
 • Kapacitet: 2-8 pers
 • 18 kvm

Japanska badet

Hos oss på Yasuragi får du uppleva hur en anrik badtradition gör dig som ny. I den japanska kulturen är badet en viktig del. Här kan du koppla av i sann japansk anda. Japansk tvagningsritualer, varma källor inne och ute i naturen, bastu av olika slag och mycket mer.

Rumsfakta

 • Ingår i er konferens
 • Varma källor inne och ute i naturen samt kallbad
 • Ång-, torr- & sovbastu

500 kvm Takterass

Visa fler bilder

I direkt anslutning till vår möteslounge finns den över 500 kvm stora altanen med hänförande utsikt över Stockholms inlopp. Sommartid är detta den perfekta platsen för aftonens fördrink och härliga grillbufféer för stora sällskap. Hör med oss så hjälper vi dig med ett passande förslag.

Rumsfakta

 • Fantastisk utsikt över Stockholms inlopp
 • 500 kvm

Utomhusmiljöer

I vår japanska trädgård kan man ta en stilla promenad och öva mindfulness längs med stigen. I anslutning till den japanska trädgården finns vårt utegym glänta. Runt anläggningen finns miljöer som lämpar sig väl för olika utomhusaktiviteter. Det finns fina löpspår för den som vill ta en runda runt Hasseludden.

Rumsfakta

  Vanliga frågor om konferens på Yasuragi

  • Hur skulle en dag se ut på Yasuragi för ett möte?

   Vi rekommenderar er att börja med det japanska badet. Det japanska badet med den stilrena miljön och naturen bjuder in till en mental avslappning som genererar nytänkande. Innan ni börjar ert möte och vi serverar er förmiddagsfika med energigivande tillbehör samt kaffe och te. Ni serveras lunch och eftermiddagsfika under vistelsen. Efter er konferens kan ni välja att besöka badet igen eller varför inte boka en aktivitet tillsammans. Lär er göra sushi eller utmana teamet med en fartfylld aktivitet. Vi erbjuder även 3 rätters middag och övernattning.

  • Hur många hotellrum har ni?

   Yasuragi har 191 hotellrum (422 bäddar) i japaninspirerad stil. Alla rum har utsikt över Höggarnsfjärden och inloppet från Stockholms skärgård.

  • Hur många lokaler har ni?

   Vi erbjuder 23 olika möteslokaler i alla olika storlekar. Allt från mindre grupprum för 8 personer till vår största lokal fuji med 400 personer. Några av våra konferenslokaler har utsikt över Stockholms skärgård och några har även egen utgång till vår stora terass på 500 kvm.

  • Vad för slags teknik finns i mötesrummen?

   Alla våra mötesrum är utrustade med projektor eller LED-skärm med HDMI eller VGA koppling till önskad PC. Högtalare finns i våra större lokaler samt i vår största lokal Fuji som också erbjuder ett brett teknikutbud med bland annat trådlösa mikrofoner. För mer information om vårt teknik utbud i Fuji vänligen maila oss på mote@yasuragi.se

  • Kan vi som kund arrangera ett digitalt möte hos er?

   Vi hjälper er gärna med att arrangera ett digitalt möte hos oss. Vi tillsammans med vår externa teknikleverantör säkerställer bästa lösning beroende på ert specifika behov, allt från hybridmöten till större digitala genomföranden. Extra kostnad tillkommer och alltid via offert från vår externa teknikleverantör.

  Konferens på Yasuragi

  Vi erbjuder 23 olika möteslokaler i alla olika storlekar. Allt från mindre grupprum för 8 personer till vår största lokal fuji med 400 personer. 11 av våra konferenslokaler har utsikt över Stockholms skärgård och några av dem har även egen utgång till vår stora terass på 500 kvm. Vi har 4 temalokaler med inriktning japansk trädgård, färgstark manga, japansk teater kabuki samt storstadspuls i Tokyos distrikt Shibuya.

  Största lokalen Fuji på ca 400 kvm har 6 meter i takhöjd och passar bra till stora event, kongresser modevisningar och andra stora möten. Det går även bra att köra in en bil i lokalen. I anslutning ligger det även en Lounge med utgång till terassen. Boka ett av våra konferenspaket i Stockholm eller få en skräddarsydd offert på just din nästa konferens.

  Yasuragi har 191 hotellrum (422 bäddar) i japaninspirerad stil. Den enkla estetiken är tänkt att inbjuda till ett inre lugn. Alla rum har utsikt över Höggarnsfjärden och inloppet från Stockholms skärgård. Byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.

  Vi erbjuder möteslokaler i många olika storlekar. Vi har mindre lokaler med fast styrelsesittning, lokaler med kreativ möblering, lokaler anpassade till utbildningar. Läs mer om våra mötesokaler här.

  Möten blir som mest effektiva när man tillåter sig att ta pauser. Man vilar hjärnan för att sedan kunna ta in nya intryck. Nu kan ni i samband med ert möte boka in konferensaktiviteter som ger en sund paus och rum för nya tankar att frodas i.  

  Välkommen till Yasuragi, en unik plats för möten och konferenser i Nacka, 20 minuter från Stockholms innerstad.

  Läs mer