Möte med övernattning

Ett möte utöver det vanliga, där arbete
och avkoppling är ett. Japanska bad,
lunch och middag ingår. 

Pris enligt offert måndag-torsdag

Möte med avkopplande bad och övernattning

Vi erbjuder konferenspaket med övernattning och måltider heldag. En vistelse som ger tid för både möte och avkoppling.

PAKETET INKLUDERAR

 • Två energifika inkl. kaffe och te
 • Lunch, härtappat vatten samt kaffe
 • 3-rätters japansk middag
 • Logi samt frukostbuffé (incheckning från 16.00, utcheckning kl 09.00)
 • Entré till det japanska badet

PAKETET INKLUDERAR ÄVEN

 • Du får låna en Yukata (japansk bomullsrock) och tofflor samt badkläder att behålla. Yukatan finns i er lokal när ni kommer, den används sedan som din klädsel vid måltider och besök i det japanska badet
 • Möteslokal tillkommer beroende på antal personer

UPPGRADERA

 • Börja mötesdagen med energi, starta med vår frukostbuffé.
 • Boka någon av våra aktiviteter för bästa Yasuragieffekt.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Läs mer

Vanliga frågor om möten på Yasuragi

Här får du svar på de vanligaste frågorna om våra övernattningspaket för konferenser.

 • Ingår lokalen i paketpriset?

  Lokalhyra tillkommer i våra övernattningspaket. Vi erbjuder 23 möteslokaler i alla olika storlekar, mindre grupprum för 8 personer till vår största lokal Fuji om 400 kvm. Priserna varierar beroende på ditt önskemål om storlek på lokalen och efterfrågan ditt önskade datum.

 • Vilken rumskategori ingår i era mötespaket med övernattning?

  Vi anpassar din offert med den rumskategori du önskar för ditt möte/konferens. Yasuragi har 191 rum (422 bäddar) i japaninspirerad stil i kategorierna standardrum, superiorrum, Mezame, Ryokan och vår mest exklusiva svit Ryokan Hanare. Läs gärna mer om våra olika rumskategorier under fliken boende. Vi har också specialanpassade rum för rullstolsburna gäster.

 • Finns det gym hos er på Yasuragi?

  Vi har ett fantastiskt utegym precis i anslutning till vår japanska trädgård. Gymmet består av sju moduler med namn som Trädet, Busken och Ekoxen. Till varje modul hör en skylt med enkla instruktioner om hur man kan använda den för att träna olika delar av kroppen. För den som vill komplettera sin träning i utegymmet med löpning finns det vackra omgivningar med löpslingor i området. Kartor finns i receptionen.

 • Hur ser era parkeringsmöjligheter ut?

  Vi har fri parkering endast 100 meter från hotellets entré. Vi erbjuder också möjlighet att ladda sin elbil. Vi har 6 st laddstationer för 12 st elbilar.

Konferenspaket med övernattning, middag och japanska bad

Vi erbjuder konferenspaket med övernattning och måltider heldag. I paketet ingår energipaus förmiddag och eftermiddag som ger energi hela dagen. Ni serveras lunch med härtappat vatten och sedan kaffe, samt en 3 rätters middag som avslut på dagen. Under vistelsen har ni även fri tillgång till vårt japanska bad där det finns varma källor, bastur, kallpooler och mycket mer. Lokal tillkommer till paketet, beroende på storlek och önskemål om möblering.

Ett möte utöver det vanliga

Här på Yasuragi har vi stor kunskap om hur man använder sin kapacitet för att prestera på topp. Det gäller både när det handlar om att skapa möten som uppnår sitt syfte och hur man som individ hittar balansen mellan just avkoppling och arbete. För att verkligen komma ned i varv, få tid tillsammans och hitta dynamiken i gruppen rekommenderar vi varmt en konferens med övernattning.

Många företagskunder har vittnat om hur deras möten blivit både mer effektiva och mer kreativa då de förlagt sitt möte på Yasuragi. Människor blir ofta mer klartänkta, bättre lyssnare och tydligare kommunikatörer när man får möjlighet att komma ned i varv .

Ett hett tips

Börja konferensen med att bada. Effekterna av den mycket gamla japanska traditionen att tvaga sig i lugn och ro för att sedan sjunka ned i en varm källa kan numera även mätas med moderna forskningsmetoder. När vi låter det varma vattnet omsluta oss minskar stresshormonerna i blodet och det välkända lugn- och ro hormonet oxytocin ökar. Vi blir med andra ord lugnare och mer närvarande.

När vi tar oss tid att varva ned fungerar vår hjärna bättre, vi andas djupare och orkar mer och längre. Forskning visar att stressade personer gärna nappar på kortsiktiga lösningar, medan lugna individer är mer kreativa och kan komma med mer långsiktiga lösningar. Så nästa gång, börja mötet med ett bad!

Rum med utsikt

Alla våra hotellrum har utsikt över vattnet och Srockholms inlopp och våra konferensrum har antingen samma utsikt eller så vetter de mot en innerträdgård. Att få dagsljus under sin konferens ger mer energi och fyller på dosen av D-vitamin. En rad konferensrum har även egen utgång mot den stora takterassen, så det är lätt att få frisk luft under mötesdagen. Sommartid rekommenderar vi varmt en utomhusaktiviteter på just terrassen.

Yasuragi, en unik plats för möten och konferenser i Nacka, 20 minuter från Stockholms innerstad.

 

Läs mer