Ikigai Leadership coaching

EN FÖRDJUPNINGSDAG BARA FÖR DIG

 

fr. 4300 kr inkl moms

Ikigai Leadership Day

Att leda sig själv och andra genom turbulenta tider kräver fokus, mental närvaro och inre balans. Ikigai Leadership Day är skapad för att du som ledare ska få kliva ur din vanliga kontext för en dag och ta del av ett lugnande, klargörande och skarpt koncept där vi kombinerar professionell ledarskapscoaching av Cecilia Duberg med den återhämtande effekt som det japanska badet har. Cecilia är legitimerad psykolog & mental tränare, internationellt specialiserad inom hälsopsykologi och ledarskapsutveckling. Vissa dagar coachar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå toppresultat, andra dagar leder hon tysta retreat för människor som behöver en paus från "att göra”. Yasuragi är skapat för att lugna ner ditt inre system och väcka kraften i ditt sinne till liv. Med japansk tradition och västerländsk vetenskap i perfekt kombination erbjuder Yasuragi en särskild plats och ett specialdesignat program för dig som önskar både återhämtning och styrka. Stärkt, centrerad och med ny energi kan du ta dig an framtidens utmaningar utan att förlora din innersta kärna och riktning. För mer information tryck på Läs mer nedan.

Vill du boka en ledarskapsdag för hela din lednings- eller chefsgrupp? Maila oss på mote@yasuragi.se så syr vi ihop ett paket för din grupp.

Paketet för ledarskapscoaching innehåller

 • 2 timmars coaching-session med CecilIa Duberg
 • Introduktion
 • Frukost och lunch
 • Tid i det japanska badet
 • Badintroduktion samt speciellt utformad badmanual

INGÅR ÄVEN

 • Du får en Yukata (japansk bomullsrock) och badkläder att behålla samt tofflor att låna. Yukatan får du av Cecilia vid ankomst, den används sedan som din klädsel vid måltider och besök i det japanska badet
 • En fin inbunden skrivbok att notera dina insikter i
 • Fri parkering samt laddning för elbilar
 • Utomhusgym

DAGENS TIDER

08.00 Ankomst och tid för frukost
08.30 Introduktion med Cecilia; genomgång av syfte, status & program
09.00 Japanskt morgonbad, något du gör enskilt
10.00 - 12.00 Individuell coaching av Cecilia
12.00 Lunch Du bokar din lunchtid i bokningsprocessen. Se till att välja en tid fr o m 12.00 (ej tidigare)
13.00 - 15.00 Egen tid i det japanska badet med vår badmanual som lugnar sinnet
15.00 - 16.00 Återhämtning och reflektion i badloungen

FÖR DITT FÖRETAG

 • Vill du boka en sådan här dag för hela din lednings- eller chefsgrupp? Maila oss på mote@yasuragi.se så syr vi ihop ett paket för din grupp.

LÄS MER OM CECILIA DUBERG HÄR

VIKTIGT ATT VETA

 • Avbokning senast 7 dagar innan ankomst. Om avbeställningsskydd tecknas kan avbokning ske fram till 24 timmar innan ankomst och 50 % av beloppet återbetalas.
Läs mer

Frågor om Ikigai Leadership Day

Här får du svar på frågor om Ikigai Leadership Coaching Day

 • Måste jag vara chef/ledare för att boka detta paket?

  Paketet är utformat för dig som vill bli en mer medveten ledare och komma vidare i din utveckling i att klara yttre utmaningar genom att stärka ditt inre. Du måste inte vara chef för att boka detta paket, men ha en vilja att utveckla ditt inre ledarskap.

 • Kan jag arbeta under denna dag?

  Nej, vi rekommenderar att du avsätter denna tid för dig och stänger av det digitala. Om du är modig och kopplar ned för en dag kommer du att ha igen det sen.

 • Måste jag bada?

  Det här paketet är en helhetsupplevelse av coaching och avkopplingen i det japanska badet. Syftet med att vara på Yasuragi är att lugna ned nervsystemet för att lindra för höga stressnivåer och ge sig tid att tänka i nya banor. Om du av någon anledning inte kan bada, finns våra aktiviteter och vår härliga utemiljö att tillgå. Låt oss veta i så fall så vi kan hitta alternativ

 • Hur ser era parkeringsmöjligheter ut?

  Parkeringsplats med fri parkering för våra gäster ligger ca 100 meter från entrén. Kommer du med elbil så har vi 6 laddningsstationer för 12 elbilar. För att erhålla fri parkering behöver ni registrera eran bil i receptionen vid ankomst.

Ikigai Leadership coaching

Välkommen till Yasuragi, en unik plats för möten och konferenser i Nacka, 20 minuter från Stockholms innerstad. Ta chansen och upplev ledarskapscoaching utvöer det vanliga! Ikigai Leadership Day är en dag skapad för att du som ledare ska få kliva ur din vanliga kontext för en dag och ta del av ett lugnande, klargörande och skarpt koncept där vi kombinerar professionell ledarcoaching av Cecilia Duberg med den lugnande effekt som det japanska badet har.

Att leda sig själv och andra genom turbulenta tider kräver fokus, mental närvaro och inre balans. Yasuragi är skapat för att lugna ner ditt inre system och väcka kraften i ditt sinne till liv. Med japansk tradition och västerländsk vetenskap i perfekt kombination erbjuder Yasuragi med sitt japanska spa en särskild plats och ett specialdesignat program för dig som önskar både återhämtning och styrka. Stärkt, centrerad och med ny energi kan du ta dig an framtidens utmaningar utan att förlora din innersta kärna och riktning.

 

Läs mer