Föreläsningar & Workshops

Proffs som tar er längre

Låt gruppen få ny kunskap och inspiration. Här finns ett urval av professionella föreläsare som får team att komma längre. Berätta för oss vad ni har för behov så hjälper vi er att hitta rätt inspiratör eller guide för att ta er till nästa steg.

ATT LEVA & JOBBA DÄR FÖTTERNA STÅR - med CECILIA DUBERG

En föreläsning om full tillgång till inre resurser. Baserat på erfarenheter från världselit & ledarutveckling belyser Cecilia det som händer inom och mellan människor, som vill må bra och lyckas tillsammans Det här är ett viktigt och spännande prat om hur medveten närvaro, hälsa och framgång hör ihop. Cecilia föreläser om självledarskap, teamutveckling och ledarskap med humor och erfarenhet, ur bred erfarenhet och optimism som smittar.

Cecilia är leg. psykolog och mental tränare, specialiserad inom hälsopsykologi och ledarutveckling. De senaste 20 åren har hon coachat ledare, elitidrottare och team att nå toppresultat - inifrån och ut. Idag leder hon även retreats för alla som behöver en paus från ”att göra”. Hennes workshops och böcker tar självledarskap, teaming och ledarutveckling till nästa nivå.

TID: 45 min - upp till 3 h beroende på om ni vill ha pep talk eller workshop med integration. PRIS: Kontakta mote@yasuragi.se för offert

Framåt tillsammans - med Gabriella Sjöberg Grusell

Framåt tillsammans - hörnstenar för hållbart och effektivt samarbete. Ledadership Labs och Gabriella Sjöberg Grusell hjälper er att utforska vilka mänskliga förmågor är avgörande för ett hållbart värdeskapande i en tid av komplexa utmaningar.

Välkommen till en workshop där ni får en gemensam plattform av kunskap och inspiration kring vanliga fallgropar i osäkra tider, och hjälpsamma strategier för er som individer, team och organisation. Teoretiska inspel blandas med övningar och reflektioner för att ge konkreta idéer om hur ni i vardagen bättre kan möta den belastning som osäkerhet och komplexitet ofta utgör. Workshopen tar sitt avstamp i de mänskliga förmågor som kommuniceras inom ramen för IDG - Inner Development Goals.

Gabriella är psykolog och arbetar med inriktning på utveckling av organisationer och relationer. Leadership Labs utgår från modern forskning inom ledarskap och organisation såväl som tidlösa praktiker inom personlig utveckling för att länka inre och yttre utveckling. När utveckling av människor och verksamhet går hand i hand frigörs den medvetenhet och kreativa kraft som möjliggör hållbart värdeskapande individer och organisationer.

TID: 3 timmar + paus (Kan anpassas efter ditt företags behov)
PRIS: Kontakta mote@yasuragi.se för offert

DISCONNECT TO RECONNECT - MED CAROLINE PALM

Längtar ni efter att hämta andan och komma i kontakt med er själva och varandra igen? Relationsbyggande och reflektion är grundläggande för välfungerande team. Ta med din grupp och kom till oss på Yasuragi för en dag på temat RECONNECT. Koppla bort omvärlden för en stund och njut av att stilla era sinnen. Disconnect to Reconnect.

Tillsammans med Caroline Palm guidas ni i en workshop med syfte att ge er som grupp möjligheter att få syn på det som är viktigt, på riktigt, för just er. Vi funderar nyfiket över tiden och hur vi kan skapa våra viktiga värden samtidigt som vi kan hålla bättre över tid? Finns det några andra/nya perspektiv öppna upp för bättre förståelse? Vi provpratar kring intuition & skillnaden mellan inspiration/integration. Och landar dagen någonstans i en praktisk keeper som ni tar med hem och fortsätter bygga på.

För grupper som vill fördjupa sig erbjuder vi exklusiva fortsättningsdagar på temat GO DEEPER & GO HIGHER

TID: 3 timmar
PRIS: Kontakta mote@yasuragi.se för offert

Vanliga frågor kring aktiviteter

  • Har ni något gym?

    I anslutning till vår japanska trädgård finner du vårt utomhusgym, som står dig fritt att använda när som helst. Det finns även fina promenad- och joggingspår att utnyttja. Fråga efter en karta i receptionen.

  • Vilka aktiviteter ingår för oss som mötesgäster?

    Introduktion till Yasuragi och det japanska badet ingår alltid. Ni får en genomgång av hur tid i badet hjälper att lugna ned nervsystemet och förbereda er för en kreativ och närvarande mötesdag. <br> <br> Övriga aktiviteter bokar ni i samråd med er mötessäljare som kan guida i vad som passar just er grupp bäst. Vi har allt från pausaktiviteter, föreläsningar och teambuilding.

Aktiviteter för konferenser

Här kan du läsa mer om våra olika aktiviteter vi erbjuder grupper och konferenser. Vi erbjuder aktiviteter för välbefinnandet, japanska aktiviteter, aktiviteter inom mat och dryck eller välbefinnande. Varför inte boka in en pausaktivitet för att fylla på med energi under mötesdagen.

Välkommen till Yasuragi, en unik plats för möten och konferenser i Nacka, 20 minuter från Stockholms innerstad.

Läs mer