Från och med
den 1/3...

...gäller detta!

Enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer som just nu gäller t o m den 17 maj har vi möjlighet att servera dig, vår gäst, mat och dryck fram till kl. 20.30. Därefter behöver du och ditt sällskap lämna restaurang och bar för att vistas på en annan plats. Vårt japanska bad är öppet till kl. 22.00. Vi ber er ödmjukast om hjälp att följa detta påbud. Det är tillsammans vi skapar en säker och trygg miljö att vistas i.

Anpassning meny i och med aktuella restriktioner.

I och med dessa restriktioner behöver vi ta bort en rätt från den klassiska och veganska menyn. Detta för att ge er en så bra upplevelse som möjligt nu när vi har begränsad tid att servera er. Varmrätten görs nu istället större och vi bjuder er på kaffegodis efter maten. Vi hoppas på er förståelse i rådande situation.

Se aktuell meny här

Om ni önskar, finns möjlighet att byta ut varmrätten i menyn.
Klassik meny: Bakat högrev kan bytas ut mot rökt torsk
Vegansk meny: Svartrot kan bytas ut mot Sötpotatis

Detta kan göras på plats.

Om du har bokat Ryokan eller Ryokan Hanare innefattas du ej av denna ändring. 

Läs gärna mer om våra övriga åtgärder HÄR

Detta gäller tills vidare besked har angivits av regering och Folkhälsomyndigheten. Håll dig gärna uppdaterad här på yasuragi.se

Yasuragi är en plats skapad för att du ska få återhämtning, såväl fysisk som mental. En vistelse hos oss handlar om att stärka kroppen och ge den ny energi för att få kraft att göra bra val för sig själv och goda handlingar för andra. Kom ihåg att var och en av oss alltid är en del av en annan människas upplevelse, så håll avstånd, visa respekt för dig själv och andra.