Just nu...

...gäller detta!

Folkhälsomyndigheten har utfärdat nya regleringar för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 deltagare. Exempel på sådana arrangemang är konserter, offentliga danstillställningar på nattklubbar, sportevenemang, bio- och teaterföreställningar samt konserter och shower som anordnas för allmänheten eller dit allmänheten har tillträde. Regleringen avser alltså inte till exempel hotellverksamhet, konferenser och andra typer av evenemang som inte vänder sig till allmänheten. Simhallar omfattas exempelvis inte och genomgående för en allmän sammankomst är just att allmänheten ska ha tillträde.

För att visa respekt för varandra ber vi er ödmjukast om att fortsatt hålla lämpligt avstånd till andra sällskap, tvätta/sprita händerna samt inte besöka oss om du har influensaliknande symptom. Håll dig gärna uppdaterad här på yasuragi.se

Japanska bad med virusfiltrering samt behandlingar

På Yasuragi har vi s k Ultrafiltrering, vilket innebär att det finns en inbyggd virusbarriär i vår mekaniska vattenrening. Enligt vår leverantör upprätthåller vi redan idag bättre vattenvärden än Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Detta gör att virus inte kan tränga igenom filtret och således kan inte smitta spridas i vattnet.

Våra massage- och hudterapeuter använder munskydd vid behandling.

Måltider

Alla gäster ska tvätta och sprita sina händer innan måltiden. Ett sällskap i taget förser sig med frukost. Vi tillämpar slot-tider vid frukost för att undvika trängsel. Vi ber om förståelse och respekt för detta, eftersom våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet.

Tack för visad hänsyn!

Yasuragi är en plats skapad för att du ska få återhämtning, såväl fysisk som mental. En vistelse hos oss handlar om att stärka kroppen och ge den ny energi för att få kraft att göra bra val för sig själv och goda handlingar för andra. Kom ihåg att var och en av oss alltid är en del av en annan människas upplevelse, så håll avstånd, visa respekt för dig själv och andra.