The Union Experience - 1 april

ett samarbete medfr. 4150kr
Boka

The Union Experience - 1 april

Möts på djupet genom grundläggande principer inom medvetet relaterande. Att våga vara sig själv och sårbar kan vara utmanande. Denna kortretreat är uppdelad i två pass och är för dig som är nyfiken och vill börja utforska hur medvetenhet och fördjupad intimitet i relation till dig själv och andra kan expandera ditt liv. Genom en blandning av västerländskt anpassat och nybörjarvänligt medvetet relaterande får du lära dig att väcka sinnena och känslan samt upptäcka värdet av att mötas i nuet, i själen och i hjärtat. När vi möts och berör varandra på djupet öppnas nya dörrar till mer intimitet och meningsfullhet. För att få det västerländska /teoretiska sinnet att förstå använder vi oss av specifika grundprinciper/modeller med tillhörande kommunikations- och beröringsövningar. Dessa är livstransformerande och deltagarna kommer få med sig flera nyttiga konkreta verktyg att applicera i livet i och utanför relation. Dagen leds av Sanna Sanita. För program se under Läs mer

Exklusivt för detta paket

 • 2 två timmars wokshops
 • Frukost, lunch och middag
 • Incheckning på rum 15.30
 • Utcheckning från rum 11:00
 • Tillgång till badet till 16:00

PRIS: 4500 KR (för enkelrum)

INGÅR I DETTA ÖVERNATTNINGSPAKET:

 • Tillgång till det japanska badet
 • Frukt- och tebuffé
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Övernattning- och frukostbuffé
 • Middag
 • 2 st 2-timmars workshop med Sanna Sanita

BRA ATT VETA

 • Åldersgräns 18 år.
 • Boka gärna våra rum utan TV
Läs mer

Boka The Union Experience

Ingår alltid i våra paket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Måltid - beroende på paket

Vanliga frågor kring detta retreat

Här nedan finner du svar på de vanligaste frågorna kring detta retreat.

 • Vad ska jag ta med mig?

  Ta med sköna kläder att sitta och röra dig i. När rör dig runt i huset bär du den japanska bommulssrocken, yukata, över dina andra kläder även till måltider. Du får badkläder av oss, vilka du sedan får behålla. Yukata är till låns. Det är bra om du även har med dig bra utomhuskläder beroende på väder. Handdukar, tvål, schampo, balsam och kroppslotion finns att tillgå på plats. Tag gärna med en skrivbok för personliga anteckningar och reflektioner.

 • Kan jag åka själv på denna retreatdag?

  Ja absolut, du väljer själv om du komma själv eller ta med din partner, en vän eller kollega.

The Union Experience på Yasuragi spa

PROGRAM för The Union Experience Se nedan.

FREDAG

15.30 Incheckning på hotellet

15.30 - 22.30 Egen tid i det japanska badet, möjlighet att delta på ordinarie aktiviteter enligt dagsschema samt middag den tid du bokat. Notera att du själv väljer middagstid och i vilken restaurang du vill äta i bokningflödet när du bokar detta paket.

LÖRDAG

7.30 - 9.30 Samling i lokalen för FAS 1
Här sätter grunden för medvetet relaterande och får nycklar till att öka intimitet. Dessa principer förändrar garanterat relationen till dig själv och andra, oavsett om det är till din partner, din chef eller dina barn. Inga övningar har med kön eller sex att göra. Fokus är att skapa en hjärtöppnande stund där djup kan kultiveras. I dagens samhälle kan dessa typer av övningar och rum tolkas som att det skall vara sexuellt. Här är det dags att bryta den trenden och expandera vyn för storheten i relaterande. I denna fas övar vi medveten kommunikation för ökad intimitet - i teori och med mycket praktik. Detta gör vi med Medveten beröring - i teori och mycket praktik och genom Sound, breath & movement. Genom grundläggande principer för ökad kroppskännedom släpper vi på spänningar, blockeringar och ökar kontakten till lust, livsglädje och intimitet med framför allt oss själv, men även i andra relationer. Övningarna vi använder är olika former av andning, rörelse och ljud.

9.30 - 10.00 Tid för frukost

10.00 - 11.00 Tid för dig och att checka ut från hotellrummet senast kl. 11.00.
Större väskor kan lämnas i bagagerummet vid hotellreceptionen.

11.00 - 13.00 Samling i lokalen för FAS 2
När de grundläggande principerna efter FAS 1 är på plats kan vi nu mötas än mer avslappnat på djupet.
Här tittar vi närmare på: Eye Gazing, hur man kan möta en annan människa på djupet genom full närvaro. Avslappnad njutning - varför, hur och vilken skillnad gör det? Teori och solopraktik för män resp. kvinnor. Ying- vs. Yang-energi - teori och praktisk soloövning i hur att omprogrammera den moderna synen på sexualitet till ett mer lustfyllt och meningsfullt möte.

13.00 - 16.00 Lunch och tid för dig i det japanska badet.
Notera att du själv väljer tid för lunch i bokningflödet när du bokar detta paket. Bokas från 13.15.

4 p.m Avfärd från Yasuragi

Med reservation för ändringar

-ett samarbete med Inner Journeys
Medvetet relaterande är något vi kan öva på. På denna mini-retreat i samarbete med Inner Journeys få du möjlighet att utforska hur du kan komma närmare både dig själv och andra. Här på Yasuragi, det japanska spahotellet kombinerar du retreat med japanska spabad och tid för dig själv att landa.

Läs mer