Taste of The Union
22 november

ett samarbete medfr. 4500 kr
Boka

Taste of The Union 22 november

Möts på djupet genom grundläggande principer inom medvetet relaterande. Att våga vara sig själv och sårbar kan vara utmanande. Denna dag är för dig som är nyfiken och vill börja utforska hur medvetenhet och fördjupad intimitet i relation till dig själv och andra kan expandera ditt liv. Genom en blandning av västerländskt anpassat och nybörjarvänligt medvetet relaterande får du lära dig att väcka sinnena och känslan samt upptäcka värdet av att mötas i nuet, i själen och i hjärtat. När vi möts och berör varandra på djupet öppnas nya dörrar till mer intimitet och meningsfullhet. För att få det västerländska /teoretiska sinnet att förstå använder vi oss av specifika grundprinciper/modeller med tillhörande kommunikations- och beröringsövningar. Dessa är livstransformerande och deltagarna kommer få med sig flera nyttiga konkreta verktyg att applicera i livet i och utanför relation. Dagen leds av Sanna Sanita. För program se under Läs mer

Exklusivt för detta paket

 • Lunch och middag
 • Start 12.00 - utcheckning 09.00
 • Incheckning på rum 17.00

PRIS: 4500 KR (för enkelrum)

SE PROGRAM HÄR

INGÅR I DETTA ÖVERNATTNINGSPAKET:

 • Lunch
 • Tillgång till det japanska badet
 • Frukt- och tebuffé
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Övernattning- och frukostbuffé
 • Middag

BRA ATT VETA

 • Åldersgräns 18 år.
 • Boka gärna våra rum utan TV
Läs mer

Boka Taste of The Union

Ingår alltid i våra paket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Måltid - beroende på paket

Vanliga frågor kring detta retreat

Här nedan finner du svar på de vanligaste frågorna kring detta retreat.

 • Vad ska jag ta med mig?

  Ta med sköna kläder att sitta och röra dig i. När rör dig runt i huset bär du den japanska bommulssrocken, yukata, över dina andra kläder även till måltider. Du får badkläder av oss, vilka du sedan får behålla. Yukata är till låns. Det är bra om du även har med dig bra utomhuskläder beroende på väder. Handdukar, tvål, schampo, balsam och kroppslotion finns att tillgå på plats. Tag gärna med en skrivbok för personliga anteckningar och reflektioner.

 • Kan jag åka själv på denna retreatdag?

  Ja absolut, du väljer själv om du komma själv eller ta med din partner, en vän eller kollega.

Taste of the Union på Yasuragi spa

-ett samarbete med Inner Journeys Medvetet relaterande är något vi kan öva på. På denna mini-retreat i samarbete med Inner Journeys få du möjlighet att utforska hur du kan komma närmare både dig själv och andra. Här på Yasuragi, det japanska spahotellet kombinerar du retreat med japanska spabad och tid för dig själv att landa. PROGRAM för Taste of the Union se nedan.

22 november

11.30 Ankomst
12.00 Lunch
13.00 Introduktion till retreaten samt Yasuragi och det japanska badet.
13.30 - 14.45 Tid att i tystnad tvaga sig och bekanta sig med det japanska badet. 15.00 - 17.00 Samling i lokalen för FAS 1.

Här sätter grunden för medvetet relaterande och får nycklar till att öka intimitet. Dessa principer förändrar garanterat relationen till dig själv och andra, oavsett om det är till din partner, din chef
eller dina barn. Inga övningar har med kön eller sex att göra. Fokus är att skapa en hjärtöppnande stund där djup kan kultiveras. I dagens samhälle kan dessa typer av övningar och rum tolkas som
att det skall vara sexuellt. Här är det dags att bryta den trenden och expandera vyn för storheten i relaterande. I denna fas övar vi medveten kommunikation för ökad intimitet - i teori och med mycket praktik. Detta gör vi med Medveten beröring - i teori och mycket praktik och genom Sound, breath & movement. Genom grundläggande principer för ökad kroppskännedom släpper vi på spänningar, block- eringar och ökar kontakten till lust, livsglädje och intimitet med framför allt oss själv, men även i andra relationer. Övningarna vi använder är olika former av andning, rörelse och ljud.

Paus, integrering, reflektion och journaling 17.00 - 17.30 Incheckning på hotellrum. 17.30 - 18.45 Gemensam middag
19.00 - 21.00 Samling i lokalen för FAS 2.

När de grundläggande principerna efter FAS 1 är på plats kan vi nu mötas än mer avslappnat på djupet. Här tittar vi närmare på:
Eye Gazing, hur man kan möta en annan männiksa på djupet genom full närvaro.
Avslappnad njutning - varför, hur och vilken skillnad gör det? Teori och solopraktik för män resp. kvinnor. Ying- vs. Yang-energi - teori och praktisk soloövning i hur att omprogrammera den moderna synen på sexualitet till ett mer lustfyllt och meningsfullt möte.

21.00 Egen tid. Det japanska badet är öppet till 22.30

23 november

Frukost serveras från 07.00
Det japanska badet öppnar 08.00 Utcheckning från rum och avfärd senast 09.00

Med reservation för ändringar

Läs mer