Teppanyaki Kiri -för alla sinnen

Öppettider: tisdag-söndag SOMMARSTÄNGT 4/6 - 22/8

Restaurangfakta

 • Maten tillagas på stora stekbord
 • Unik matupplevelse
 • 6 rätters meny

TEPPANYAKI KIRI - en unik matupplevelse

I vår restaurang Teppanyaki Kiri har varje bord en egen kock som tillagar maten framför gästen på en stekhäll. De japanska och lokala svenska råvarorna ger en unik matupplevelse. Här serverar vi en färdigkombinerad meny för dagen med 6 olika rätter, inspirerad av de japanska köken och vår närmaste omgivning. Här sitter ni tillsammans med andra, upp till 8 personer, vid varje stekbord.

Vi använder samma matlagningsbord för all mat i vår Teppanyaki-restaurang. Vi tar hänsyn till gluten laktos och nötter, ej andra allergier eller matpreferenser, maten tillagas fortfarande på samma stekbord. En vegetarisk meny finns, meddela oss om detta önskas. Om har andra allergier rekommenderar vi istället vår restaurang Izakaya Nagi.

Grupper över 8 personer får en gruppmeny, kontakta oss för mer information.

Öppet tisdag - söndag.
Teppanyaki stänger 5 juni och öppnar upp 22 augusti igen.


Nedan bokar du övernattningspaket med Teppanyakimiddag, Läs mer här om paketet.
För Kvällspaket med bad och Teppanyakimiddag BOKA HÄR
Vill ni endast äta i Teppanyaki Kiri BOKA HÄR

Boka Övernattning med Teppanyaki middag

Ingår alltid i våra paket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Måltid - beroende på paket

Vanliga frågor om Teppanyaki

Här finner du de vanligaste frågorna om Teppanyaki

 • Vad ingår det för mat paketen?

  Vi serverar en färdigkombinerad meny för dagen med 6 olika rätter, inspirerad av de japanska köken och vår närmaste omgivning. Här sitter ni tillsammans med andra, upp till 8 personer, vid varje stekbord.

 • Får man ha sina egna kläder i restaurangen?

  Nej, ni har yukatan på er under hela er vistelse. Yukatan får ni vid ankomst och får låna under vistelsen.

 • Hur gör jag om jag har en allergi?

  Vi använder samma stekbord för all mat i vår restaurang Teppanyaki. Är du allergisk och detta påverkar din allergi rekommenderar vi vår á la carte restaurang istället.

Teppanyaki Kiri på Yasuragi

En unik matupplevelse på Yasuragi för alla sinnen. Maten lagas på ett stekbord framför er och ni sitter tillsammans med andra, upp till 8 personer vid varje bord. Menyn är en fast meny med 6 olika rätter, inspirerade av japan med japanska smaker och tekniker.

Japansk mat när den är som bäst. 

I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken. I vår restaurang Teppanyaki Kiri har varje bord en egen kock som tillagar maten framför gästen på en stekhäll. De japanska och lokala svenska råvarorna ger en unik matupplevelse. Här serverar vi en färdigkombinerad meny för dagen med 6 olika rätter, inspirerad av de japanska köken och vår närmaste omgivning. Här sitter ni tillsammans med andra, upp till 8 personer, vid varje stekbord. Vid eventuell matallergi, vänligen kontakta oss i förväg.

Ordet teppanyaki kommer från japanska där teppan betyder stekhäll och yaki betyder grilla. Kiri är japanska för dimma, dis – vi önskar att ni omsluts av atmosfären på samma magiska vis som dimman kan lägga sig över ett öppet landskap i kvällningen.

Läs mer