Teppanyaki Kiri -för alla sinnen

Öppettider: Torsdag - söndag

Restaurangfakta

 • Maten tillagas på stora stekbord
 • Unik matupplevelse
 • 6 rätters färdigkomponerad meny

TEPPANYAKI KIRI - en unik matupplevelse

Upplev en färdigkomponerad 6-rätters meny där de japanska och lokala svenska råvarorna ger en unik matupplevelse. I restaurang Teppanyaki Kiri sitter ni runt ett stekbord tillsammans med andra gäster, upp till 8 personer vid varje bord. Alla serveras samma meny medan ni ser på när kocken tillagar maten på hällen framför er. I upplevelsen ingår även en fördrink i vår Sake Bar. 

Vi använder samma matlagningsbord för all mat i vår Teppanyaki-restaurang. Denna restaurang serverar ej vegetarisk meny, om så önskas rekommenderar vi våra två andra restauranger. Vi tar hänsyn till gluten, laktos och nötter, ej andra allergier eller matpreferenser, maten tillagas fortfarande på samma stekbord. Om du har andra allergier rekommenderar vi istället vår restaurang Izakaya Nagi.

Grupper över 8 personer får en gruppmeny, kontakta oss för mer information.

Öppet torsdag - söndag.
Nedan bokar du övernattningspaket med Teppanyakimiddag, Läs mer här om paketet.
För Kvällspaket med bad och Teppanyakimiddag BOKA HÄR
Vill ni endast äta i Teppanyaki Kiri BOKA HÄR

Boka Övernattning med Teppanyaki middag

Ingår alltid i våra paket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Måltid - beroende på paket

Vanliga frågor om Teppanyaki

Här finner du de vanligaste frågorna om Teppanyaki

 • Vad ingår det för mat paketen?

  Vi serverar en färdigkombinerad meny för dagen med 6 olika rätter, inspirerad av de japanska köken och vår närmaste omgivning. All äter samma meny. Vi serverar ej vegetarisk meny i denna restaurang. För aktuell meny se ovan. Här sitter ni tillsammans med andra, upp till 8 personer, vid varje stekbord.

 • Får man ha sina egna kläder i restaurangen?

  Nej, ni har yukatan på er under hela er vistelse. Yukatan får ni vid ankomst och får låna under vistelsen.

 • Hur gör jag om jag har en allergi?

  Vi använder samma stekbord för all mat i vår restaurang Teppanyaki. Är du allergisk och detta påverkar din allergi rekommenderar vi vår á la carte restaurang istället. Vi serverar ej vegetarisk meny i denna restaurang. Önskar du vegansk eller vegetarisk meny rekommenderar vi restaurang Nagi eller restaurang Minamo.

Teppanyaki Kiri på Yasuragi

En unik matupplevelse på Yasuragi för alla sinnen. Maten lagas på ett stekbord framför er och ni sitter tillsammans med andra, upp till 8 personer vid varje bord. Menyn är en fast meny med 6 olika rätter, inspirerade av japan med japanska smaker och tekniker.

Japansk mat när den är som bäst. 

I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken. I vår restaurang Teppanyaki Kiri har varje bord en egen kock som tillagar maten framför gästen på en stekhäll. De japanska och lokala svenska råvarorna ger en unik matupplevelse. Här serverar vi en färdigkombinerad meny för dagen med 6 olika rätter, inspirerad av de japanska köken och vår närmaste omgivning. Här sitter ni tillsammans med andra, upp till 8 personer, vid varje stekbord. Vid eventuell matallergi, vänligen kontakta oss i förväg.

Ordet teppanyaki kommer från japanska där teppan betyder stekhäll och yaki betyder grilla. Kiri är japanska för dimma, dis – vi önskar att ni omsluts av atmosfären på samma magiska vis som dimman kan lägga sig över ett öppet landskap i kvällningen.

Läs mer