RESTAURANG NAGI 凪

Öppettider:Måndag - söndag

Restaurangfakta

 • Sushi
 • Plantbaserade alternativ finns
 • Färska råvaror

Nagi 凪

Sushi är kanske det som de flesta förknippar allra mest med den japanska matkulturen. I restaurang Nagi får du uppleva detta mathantverk i sin renaste form. Här står färska råvaror och smaker av umami i centrum.

I anslutning till det japanska badet välkomnar vi dig till restaurang Nagi. Här kan du njuta av maki, tataki, norimaki och andra japanska delikatesser likväl som ett glas sake, en japansk öl eller ett glas vin. På menyn finns även plantbaserade alternativ.

Nagi 凪, är japanska och kan beskrivas som en lugn och nästan stilla vattenyta efter att vågorna har lagt sig. Välkommen att här njuta stillheten och de rena japanska smakerna.

Boka denna matupplevelse med Övernattningspaket Nagi eller Kvällspaket Nagi. Du väljer själv 2 rätter från sushimenyn. Du kan även boka med vårt After Work-paket, då ingår 1 sushirätt från barmenyn. Detta alternativ passar dig som vill äta sushi i en avslappnad miljö med närheten till det japanska badet.

Vanliga frågor om meny Sen

 • Vad är det för mat som serveras?

  I restaurang Saishoku vid det japanska badet serveras just nu vår meny Sen, vilket betyder färska råvaror på japanska. Här kan du njuta av Sushi Moriawase (kockens val), vi erbjuder även plantbaserad sushi samt rawfood-bitar och dryck både med och utan alkohol.

 • Vilka dagar är det öppet att beställa Sen-menyn?

  Saishoku sushirestaurang är öppen dagligen 10.00 - 17.00.

 • Får man ha sina egna kläder i restaurangen?

  Nej, ni har yukatan på er under hela er vistelse. Yukatan får ni vid ankomst och får låna under vistelsen.

 • Hur hanterar ni födoämnesallergier?

  Våra menyer är märkta med de 14 ingredienser/livsmedelsgrupper som orsakar flest allvarliga överkänslighetsreaktioner enligt Livsmedelsverkets krav. Har du andra matallergier vill vi att du kontaktar oss för att se om vi kan hantera det. Vi gör inte avvikelser från menyn p g a speciella dieter eller livsstilsval.

Sushirestaurang Nagi 凪

Upplev härlig sushi på japanska spahotellet Yasuragi. I Nagi serveras en sushimeny med de renaste japanska smakerna och självklart även plantbaserade alternativ.

Njut av sushi till middag efter avkopplande japanska spabad. 

I restaurang Nagi i anslutning till det japanska badet på Yasuragi kan du äta sushi. Kom gärna förbi på något lättare att äta under din vistelse. Vi serverar även vegansk, plantbaserad sushi.

Läs mer