SEN
i
SAISHOKU

Öppettider: 10.30 - 16.30

Restaurangfakta

 • Sushi
 • Raw food
 • Färska råvaror

SAISHOKU - just nu med sushi och rawfood

I restaurang Saishoku serverar vi just nu vår meny Sen 鮮, vilket betyder färska råvaror på japanska. Här kan du mellan och efter baden njuta av en härlig sushi och rawfood-bitar, ta ett glas vin eller varför inte beställa med något hem vid avfärd. Närheten till det japanska badet gör att du kan slinka in på en bit mat utan att behöva lämna badet.

Vanliga frågor om Saishoku

 • Vad är det för mat som serveras?

  I restaurang Saishoku serveras just nu vår meny Sen, vilket betyder färska råvaror på japanska. Här kan du njuta av sushi, rawfood-bitar och dryck både med och utan alkohol.

 • Vilka dagar är Saishoku öppet

  Saishoku är öppet dagligen mellan 11.30 och 16.30. Sista beställningen görs klockan 16.00.

 • Kan jag köpa Take Away i Saishoku?

  Ja, du kan beställa från menyn i restaurangen och ta med hem när du lämnar Yasuragi. Betalning sker i restaurangen. Gör din beställning i god tid så att vi hinner göra klart innan vi stänger 16.30. Varmt välkommen förbi.

 • Får man ha sina egna kläder i restaurangen?

  Nej, ni har yukatan på er under hela er vistelse. Yukatan får ni vid ankomst och får låna under vistelsen.

 • Hur hanterar ni födoämnesallergier?

  Våra menyer är märkta med de 14 ingredienser/livsmedelsgrupper som orsakar flest allvarliga överkänslighetsreaktioner enligt Livsmedelsverkets krav. Har du andra matallergier vill vi att du kontaktar oss för att se om vi kan hantera det. Vi gör inte avvikelser från menyn p g a speciella dieter eller livsstilsval.

Restaurang Saishoku

Sen 鮮 i Saishoku. I restaurang Saishoku på japanska spahotellet Yasuragi serveras just nu en meny med namnet Sen, vilket betyder färska råvaror på japanska.

Njut av sushi och rawfood mellan avkopplingen i de japanska spabaden. 

Restaurangen ligger i anslutning till det japanska badet, så kom gärna förbi på något lättare att äta under din vistelse eller beställ Take Away vid avfärd för att ta med en del av Yasuragi-känslan hem.

Läs mer