Plantbaserat
alternativ

Öppettider: Tillfälligt stängt

Restaurangfakta

 • Vegansk mat
 • Raw food
 • Närodlat

SAISHOKU - ett plantbaserat alternativ

I vår restaurang Saishoku serverar vi plantbaserade alternativ. Saishoku betyder ordagrant grönsaksätare på japanska. Uppgradera din middag till en 3 rätters vegetarisk middag med fantastiska kombinationer av smaker och texturer för att skapa en matupplevelse utöver det vanliga.

Hållbarhet är en grundsten på Yasuragi, därför är det självklart att även japanska smaker med närodlade ingredienser har en plats på menyn. Gör ett hållbart val både för din hälsa och jorden – välj Saishoku!

Vanliga frågor om Saishoku

 • Vad är det för mat som serveras?

  I restaurang Saishoku serveras rawfood och vegansk mat. All mat är plantbaserad och inspirerad av det japanska köket.

 • Vilka dagar är Saishoku öppet

  Saishoku är för tillfället stängt.

 • Får man ha sina egna kläder i restaurangen?

  Nej, ni har yukatan på er under hela er vistelse. Yukatan får ni vid ankomst och får låna under vistelsen.

 • Hur hanterar ni födoämnesallergier?

  Våra menyer är märkta med de 14 ingredienser/livsmedelsgrupper som orsakar flest allvarliga överkänslighetsreaktioner enligt Livsmedelsverkets krav. Har du andra matallergier vill vi att du kontaktar oss för att se om vi kan hantera det. Vi gör inte avvikelser från menyn p g a speciella dieter eller livsstilsval.

Restaurang Saishoku

Saishoku betyder ordagrant grönsaksätare på japanska. Boka din plats i restaurangen för att uppleva den plantbaserade maten med olika smaker och texturer.

Maten består av raw food men även lagade vegetariska rätter. Smakerna är inspirerade av det japanska köket och den japanska maten.

Restaurangen ligger i anslutning till det japanska badet, kom gärna förbi på något lättare att äta under din vistelse eller boka din lunch eller middag här.

Hållbarhet är en grundsten på Yasuragi, därför är det självklart att även japanska smaker med närodlade ingredienser har en plats på menyn. Gör ett hållbart val både för din hälsa, livsstil och jorden – välj Saihoku!

Läs mer