Upplev
Japansk
mat

Öppettider:17:30 - 23:00 (Öppen varje dag)

Restaurangfakta

 • Plantbaserade alternativ finns
 • Utsikt över Stockholms inlopp
 • a la carte middag

Restaurang Minamo

Restaurang Minamo ligger på samma våningsplan som den stora takterrassen med utsikt över Stockholms inlopp. Här serverar vi mat som är inspirerad av det moderna japanska köket. På menyn förenas tydliga smaker med japanska tekniker i ett estetiskt uttryck. På japanska betyder Minamo, vattenspegel. 

Frukost serveras på plan 3 mellan kl. 07:00 – 10:00, varma från 7.30.

Vår frukostbuffé samt våra menyer är märkta med de 14 ingredienser/livsmedelsgrupper som orsakar flest allvarliga överkänslighetsreaktioner enligt Livsmedelsverkets krav. Har du andra matallergier vill vi att du kontaktar oss. Vi gör inte avvikelser från menyn p g a speciella dieter eller livsstilsval.

På Yasuragi speglars årstiderna även i menyn, på tallriken och i glasen.
Dessa är våra aktuella menyperioder:
Fuyu / Vintermeny 1 dec - 29 feb
Haru / Vår 1 mars - 31 maj
Natsu / Sommar 1 juni - 22 augusti
Aki / Höstmeny 23 augusti - 30 nov

GRUPPER
Fast meny för lunch och middag.
Kontakta oss för meny.

Boka övernattning med middag

Ingår alltid i våra paket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Måltid - beroende på paket

Vanliga frågor om vår restaurang

 • Vilken tid serveras frukost?

  Frukostbuffé serveras alla dagar mellan kl 7.00-10.00, det varma på frukosten kommer kl 07.30

 • Får man ha sina egna kläder i restaurangen?

  Ja, du väljer själv om du vill ha egna kläder i våra restauranger. Har du bokat ett paket får du, precis som på ett japanskt onsen, en yukata, en japansk bomullsrock, att låna när du besöker oss. Den bär du framför allt när du vistas i det japanska badet samt när du deltar i våra aktiviteter eller har bokat en behandling. Till måltider väljer du själv om du är klädd i yukata eller i egna kläder.

 • Hur hanterar ni födoämnesallergier?

  Vår frukostbuffé samt våra menyer är märkta med de 14 ingredienser/livsmedelsgrupper som orsakar flest allvarliga överkänslighetsreaktioner enligt Livsmedelsverkets krav. Har du andra matallergier vill vi att du kontaktar oss för att se om vi kan hantera det. Vi gör inte avvikelser från menyn p g a speciella dieter eller livsstilsval.

Japansk mat på Yasuragi

Restaurang Minamo ligger i anslutning till den stora takterassen med utsikt över Stockholms inlopp. Här serverar vi mat som är inspirerad av det moderna japanska köket. Upplev nya smaker - endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

För kvällspaket och övernattningspaket ingår en 3-rätters middag. I anslutning till matsalarna finns vår Cocktail Bar som har ett stort utbud av sake samt även goda drinkar. 

Om ni bokat något av våra dagpaket serveras ni lunch i Izakaya Nagi 凪. Ni väljer själva vilken varmrätt ni önskar och kan även köpa till förrätt och dessert.

Läs mer