Sommar i restaurang Minamo

Öppettider: Alla dagar 12 juni - 20 augusti

Restaurangfakta

 • Sommarmat i Minamo
 • Utsikt över Stockholms inlopp
 • Plantbaserade alternativ finns

Natsu 夏 i Minamo

På japanska heter sommar Natsu 夏. Årstiden till ära serverar vi här nya matkoncept både till lunch och middag. Upptäck de japanska smakerna i dess olika former.

Restaurang Minamo ligger i anslutning till den stora takterrassen med utsikt över Stockholms inlopp. På japanska betyder Minamo, vattenspegel. 

Bentolunch

En riktigt japansk matupplevelse där du själv lägger upp innehållet i de olika facken i en klassisk bento. I japansk anda, står enkelheten i centrum och du får en komplett och balanserad måltid där varje del av måltiden får sin egen tydliga plats både för ögat och gommen. Se meny nedan.

Middag för alla sinnen

En middag som är en fröjd för alla sinnen. Från de olika matstationerna väljer du själv dina favoriter.
Varje kväll finns även våra skickliga kockar ute i restaurangen där de tillreder några av rätterna. Känn dofterna, njut smakerna och tveka inte att införskaffa ny kunskap om de japanska köken. Se meny nedan.

Frukost

Frukost serveras i restaurangerna på plan 3 mellan kl. 07:00 – 10:00, varma från 7.30.

Vår frukostbuffé samt våra menyer är märkta med de 14 ingredienser/livsmedelsgrupper som orsakar flest allvarliga överkänslighetsreaktioner enligt Livsmedelsverkets krav. Har du andra matallergier vill vi att du kontaktar oss. Vi gör inte avvikelser från menyn p g a speciella dieter eller livsstilsval.

Boka övernattning med middag

Ingår alltid i våra paket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Måltid - beroende på paket

Vanliga frågor om vår restaurang

Här är några av de vanligaste frågorna gällande våra restauranger.

 • Vilken tid serveras frukost?

  Frukostbuffé serveras alla dagar mellan kl 7.00-10.00, det varma på frukosten kommer kl 07.30

 • Får man ha sina egna kläder i restaurangen?

  Nej, ni bär den japanska bomullsrocken yukata under hela er vistelse. Yukatan får ni vid ankomst och får låna under vistelsen.

 • Hur hanterar ni födoämnesallergier?

  Vår frukostbuffé samt våra menyer är märkta med de 14 ingredienser/livsmedelsgrupper som orsakar flest allvarliga överkänslighetsreaktioner enligt Livsmedelsverkets krav. Har du andra matallergier vill vi att du kontaktar oss för att se om vi kan hantera det. Vi gör inte avvikelser från menyn p g a speciella dieter eller livsstilsval.

Japansk mat på Yasuragi

Restaurang Minamo ligger i anslutning till den stora takterassen med utsikt över Stockholms inlopp. Här serverar vi mat som är inspirerad av det moderna japanska köket.

Om ni bokat något av våra dagpaket i sommar serveras ni här lunch eller middag.

BENTOLUNCH 
En riktigt japansk matupplevelse där du själv lägger upp innehållet i de olika facken i en klassisk bento. I japansk anda, står enkelheten i centrum och du får en komplett och balanserad måltid där varje del av måltiden får sin egen tydliga plats både för ögat och gommen. 
MIDDAG FÖR ALLA SINNEN
En middag som är en fröjd för alla sinnen. Från de olika matstationerna väljer du själv dina favoriter.
Varje kväll finns även våra skickliga kockar ute i restaurangen där de tillreder några av rätterna. Känn dofterna, njut smakerna och tveka inte att införskaffa ny kunskap om de japanska köken. 

I anslutning till matsalarna finns vår Cocktail Bar som har ett stort utbud av sake samt även goda drinkar. 

Sommaren är den perfekta årstiden för en avkopplande spaupplevelse, och inget ställe kan mäta sig med Yasuragi när det gäller avslappning och japansk atmosfär. Yasuragi erbjuder ett brett utbud av spapaket, spaweekends och spadagar i Stockholm, där du kan koppla av i härliga omgivningar och ta del av en mängd olika behandlingar och aktiviteter

Oavsett om du vill ha ett dagspa för att koppla av eller helgspa med övernattning, så har Yasuragi allt du behöver för att uppleva ultimat återhämtning och välbefinnande.

Kom hit ensam eller med dina vänner eller partner för att uppleva den underbara atmosfären vid detta japanska spa i Stockholm. Så varför inte unna dig själv eller någon annan en fantastisk spaupplevelse på Yasuragi denna sommar? Detta garanterar total återhämtning och njutning som kommer att ge dig energi långt efteråt. Boka ett spapaket nu för att få den bästa spaupplevelsen.

 

Läs mer