IZAKAYA NAGI 

Öppettider:11.30 - 20.30 (Alla dagar)

Restaurangfakta

 • Sushi, varma, kalla, veganska och söta rätter
 • Ät när det passar dig med våra generösa sittningstider
 • Belägen vid japanska badet

Izakaya Nagi 凪

Med inspiration från det japanska konceptet Izakaya, där man i en avslappnad miljö dricker något gott och beställer in flera rätter, kan du här njuta av det som passar dig bäst för dagen. Välj från ett stort urval härliga rätter.  Här finns varma och kalla rätter av olika slag, sushi och det där goda söta. Vi har även en meny vi kallar Saishoku, d v s grönsaksätare på japanska, som bär fram de rätter som är helt veganska och som gör lite extra gott för kroppen. Oavsett vem du är och vad du har för preferenser kommer du hitta dina favoriter.
Alla våra gäster intar sin lunch i Izakaya Nagi, där två rätter ingår. Väljer du middagsalternativ här ingår tre rätter. Alla rätter har samma storlek och du väljer precis som du vill. Självklart kan du köpa till extra rätter om du vill utforska de härliga smakerna än mer.

Nagi 凪, är japanska och kan beskrivas som en lugn och nästan stilla vattenyta efter att vågorna har lagt sig. Välkommen att här njuta stillheten och smakerna mellan bad och aktiviteter.

Sugen på att äta i Izakaya Nagi?
Boka Övernattningspaket Nagi eller Kvällspaket Nagi alternativt Kvällspaus, som är ett kortare kvällspaket för dig som vill koppla av efter jobbet. Middag kan bokas mellan 15.30 - 20.30.

Alla luncher serveras i Izakaya Nagi. Lunch kan bokas mellan 11.30 - 15.00.

Tomaträtt med säsongstomater som skiljer sig från vecka till vecka. Rykande varm olja serveras på rätten vid bordet

Vanliga frågor om Izakaya Nagi

 • Vad är det för mat som serveras?

  I Izakaya Nagi vid det japanska badet serveras japaninspirerade varma och kalla rätter, sushi, veganska smakupplevelser och deserter i den ordningen du önskar dig. Du kan äta här till lunch eller middag samt även mellan måltiderna. Se menyn för aktuella rätter.

 • När är Izakaya Nagi öppen?

  11.30 - 20:30, Alla Dagar

 • Får man ha sina egna kläder i restaurangen?

  Nej, ni har yukatan på er under hela er vistelse. Yukatan får ni vid ankomst och får låna under vistelsen.

 • Hur hanterar ni födoämnesallergier?

  Våra menyer är märkta med de vanligaste fördoämnesallergierna. Har du andra matallergier vill vi att du kontaktar oss för att se om vi kan hantera det. Vi gör inte avvikelser från menyn p g a speciella dieter eller livsstilsval.

Restaurang Nagi 凪

Upplev härlig sushi på japanska spahotellet Yasuragi. I Nagi serveras en sushimeny med de renaste japanska smakerna och självklart även plantbaserade alternativ samt varma rätter.

Njut av sushi och japanska rätter till middag efter avkopplande japanska spabad. 

I restaurang Izakaya Nagi i anslutning till det japanska badet på Yasuragi kan du äta sushi. Kom gärna förbi på något lättare att äta under din vistelse. Vi serverar även vegansk, plantbaserad sushi.

Vet du vad sushi betyder?

Sushi 寿司, 鮨, 鮓 eller すし är en japansk maträtt som består av kokt rundkornigt ris som smaksätts med en vinägerblandning och kombineras med andra ingredienser, vanligen fisk (rå eller tillagad), rom och/eller skaldjur. 

Ordet sushi kommer från en böjning av adjektivet 酸い (sui) vilket betyder sur. En vanlig missuppfattning är att sushi är liktydigt med rå fisk vilket inte stämmer, då rå fisk på japanska restauranger kallas för sashimi.

Läs mer