IZAKAYA NAGI 

Öppettider:Lunch (alla dagar), Middag (onsdag - söndag) t o m 31/5

Restaurangfakta

 • Varma, kalla och söta rätter - veganska alternativ finns
 • Ät när det passar dig med våra generösa sittningstider
 • Belägen vid japanska badet

Izakaya Nagi 凪

Med inspiration från det japanska konceptet Izakaya, där man i en avslappnad miljö dricker något gott och beställer in flera rätter, kan du här njuta av det som passar dig bäst för dagen. Välj från ett stort urval härliga rätter.  Här finns varma och kalla rätter av olika slag, sushi och det där goda söta. Alla våra gäster intar sin lunch i Izakaya Nagi, där två rätter ingår. Väljer du middagsalternativ här ingår tre rätter. Alla rätter har samma storlek och du väljer precis som du vill. Självklart kan du köpa till extra rätter om du vill utforska de härliga smakerna än mer.

Nagi 凪, är japanska och kan beskrivas som en lugn och nästan stilla vattenyta efter att vågorna har lagt sig. Välkommen att här njuta stillheten och smakerna mellan bad och aktiviteter.

Sugen på att äta i Izakaya Nagi?
Boka Övernattningspaket Nagi eller Kvällspaket Nagi alternativt Kvällspaus, som är ett kortare kvällspaket för dig som vill koppla av efter jobbet. Middag kan bokas mellan 17.00 - 20.30.

Alla luncher serveras i Izakaya Nagi. Lunch kan bokas mellan 11.30 - 15.00.

Sugen på att testa fler japanska smaker? Du kan läsa mer om våra andra japanska restauranger här.

Tomaträtt med säsongstomater som skiljer sig från vecka till vecka. Rykande varm olja serveras på rätten vid bordet

Ingår alltid i våra paket

 • Tillgång till japanska badet
 • Frukt och tebuffé
 • Aktiviteter enligt dagsprogram
 • Yukata och tofflor att låna, badkläder att behålla
 • Måltid - beroende på paket

Vanliga frågor om Izakaya Nagi

 • Vad är det för mat som serveras?

  I Izakaya Nagi vid det japanska badet serveras japaninspirerade varma och kalla rätter, sashimi samt veganska smakupplevelser och desserter i den ordningen du önskar dig. Du kan äta här till lunch eller middag samt även mellan måltiderna. Se menyn för aktuella rätter.

 • När är Izakaya Nagi öppen?

  Lunch: Måndag – söndag kl 11:30 – 15:00. Middag: Tisdag – lördag kl 17:00 – 20:30 Kom gärna förbi och ta något litet mellan din lunch och middag.

 • Hur hanterar ni födoämnesallergier?

  Våra menyer är märkta med de vanligaste fördoämnesallergierna. Har du andra matallergier vill vi att du kontaktar oss för att se om vi kan hantera det. Vi gör inte avvikelser från menyn p g a speciella dieter eller livsstilsval.

 • Får man ha sin egna kläder i restaurangen?

  Ja, du väljer själv om du vill ha egna kläder i våra restauranger. Har du bokat ett paket får du, precis som på ett japanskt onsen, en yukata, en japansk bomullsrock, att låna när du besöker oss. Den bär du framför allt när du vistas i det japanska badet samt när du deltar i våra aktiviteter eller har bokat en behandling. Till måltider väljer du själv om du är klädd i yukata eller i egna kläder.

Restaurang Izakaya Nagi 凪

Upplev härlig sushi på japanska spahotellet Yasuragi. I Nagi serveras en sushimeny med de renaste japanska smakerna och självklart även plantbaserade alternativ samt varma rätter.

Njut av sushi och japanska rätter till middag efter avkopplande japanska spabad. 

I restaurang Izakaya Nagi i anslutning till det japanska badet på Yasuragi kan du äta sushi. Kom gärna förbi på något lättare att äta under din vistelse. Vi serverar även vegansk, plantbaserad sushi. Förutom sushi serverar vi varma och kalla rätter samt vår helt vegetariska meny Saishoku. Smaker för allas smak – helt enkelt. På Yasuragi har du chansen att utforska de japanska smakerna på riktigt. Testa vår fantastisk mat och dryck i våra andra fantastiska restauranger här på Yasuragi. Boka en lite längre vistelse eller en av våra spapaket med övernattning så har du chansen att testa dem alla. 

Vet du vad sushi betyder?

Sushi 寿司, 鮨, 鮓 eller すし är en japansk maträtt som består av kokt rundkornigt ris som smaksätts med en vinägerblandning och kombineras med andra ingredienser, vanligen fisk (rå eller tillagad), rom och/eller skaldjur. 

Ordet sushi kommer från en böjning av adjektivet 酸い (sui) vilket betyder sur. En vanlig missuppfattning är att sushi är liktydigt med rå fisk vilket inte stämmer, då rå fisk på japanska restauranger kallas för sashimi.

Läs mer