JUL & NYÅRSPAKET

Ta med dina närmaste eller kom själv. Njut julafton eller möt det nya året på en plats som ger utrymme för ett firande i stillhet. Hos oss får du möjlighet att verkligen komma ned i varv, njuta i lugn och ro själv eller tillsammans med de dina, reflektera över det som varit och hämta ny kraft inför det nya.

Våra ordinarie övernattningspaket hittar du HÄR

Information inför ditt besök - LÄS HÄR

Utvalda paket

Julpaket - 1 natt

Fira en annorlunda jul

Incheckning:15:00

Ta med dina närmaste eller kom själv och fira en stilla jul. Med vårt julpaket vill vi ge dig värme, glädje och tid att bara vara i en annars ofta hektisk tid. Vi bjuder på extra julaktiviteter och middag i restaurang Minamo den 24 december

Nyårspaket - 1 natt

Nyårspaket 1 natt

Incheckning:16:00

Vad kan vara bättre än att möta det nya året med ny energi? Hos oss får du möjlighet att verkligen komma ned i varv, njuta i lugn och ro tillsammans med de dina, reflektera över det som varit och hämta ny kraft inför det nya. Kvällen till ära serveras en specialkomponerad nyårsmeny.

Övriga paket

Julpaket - 2 nätter

Fira en annorlunda jul

Incheckning:15:00

Ta med dina närmaste eller kom själv och fira en stilla jul. Med vårt 2-nätterspaket finns tid att verkligen komma i kontakt med julfriden. Vi vill ge dig värme, glädje och tid att bara vara i en annars ofta hektisk tid. Vi bjuder på extra julaktiviteter och 3 rätters middag i restaurang Minamo den 24 december.

fr.

från 4350 kr

11 år under jullovet

Jullov från 11 år

Incheckning:15:00

Boka ett övernattningspaket under jullovet 25 december - 7 januari (exkl nyår). Middag inspirerad av de japanska köken och tillgång till det japanska badet med varma källor, bastu, kolsyrebad och mycket mer.

Teppanyaki Nyår

Nyår Teppanyaki middag

Incheckning:16:00

Upplev vår nyårsmeny i restaurang Teppanyaki Kiri, där du ser på när kocken tillagar maten på stekbordet framför dig. Hos oss får du möjlighet att verkligen komma ned i varv, njuta i lugn och ro tillsammans med de dina, reflektera över det som varit och hämta ny kraft inför det nya. Kvällen till ära serveras en specialkomponerad nyårsmeny.

Nyår 30/12-1/1 - 2 nätter

Nyår 2 nätter - ankomst 30/12

Incheckning:15:00

Kom dagen innan nyår och njut av extra tid hos oss. På nyårsafton serveras en specialkomponerad nyårsmeny. Hos oss får du möjlighet att verkligen komma ned i varv, njuta i lugn och ro tillsammans med de dina, reflektera över det som varit och hämta ny kraft inför det nya året.

Nyår 31/12-2/1 - 2 nätter

Nyår 2 nätter - ankomst 31/12

Incheckning:16:00

Kom nyårsafton och njut av en specialkomponerad nyårsmeny. Bo sedan kvar ett natt till där ni får en a la carte middag. Hos oss får du möjlighet att verkligen komma ned i varv, njuta i lugn och ro tillsammans med de dina, reflektera över det som varit och hämta ny kraft inför det nya.

Jul och nyårspaket med Spapaket övernattning i stockholm

Läs mer