Föreläsningar

Låt gruppen få ny kunskap och inspiration. Här finns ett urval av professionella föreläsare som får mötet att komma längre. Berätta för oss vad ni har för behov så hjälper vi er att hitta rätt inspiratör

Zenergy - för medveten närvaro och ökad prestation

Ett upplevelsebaserat föredrag med interaktiva övningar som grundar sig i uråldrig japansk visdom och västerländsk neurovetenskap. Metodiken är både mental och fysisk. Zenergy-övningarna skapar ett lugnt fokuserat sinne och stärker kroppens prestationsförmåga. De bidrar även till att fördjupa tillit, förståelse och engagemang inom gruppen. Kunskaperna motiverar till att förbättra från insidan och ut vilket leder till mänsklig hållbarheten och en vital organisation med inspiration från effektiv japansk företagskultur.

Tid: 90 min (kan anpassas efter behov)
Vänligen kontakta oss för bokning eller offert

En energiboost som får er att orka mer

En föreläsning om hur du äter för att få maximal energi och orka hela arbetsdagen utan blodsockerdippar. Vilken mat bör du välja och vad bör du undvika. Inspireras och få tips över hur du kan laga snabba och lättlagade recept som bidrar till en hälsosammare livsstil.
Ulrika Davidsson är en populär mediaprofil, kokboksförfattare, receptkreatör och kostrådgivare. Genom åren har hon coachat över 50.000 svenskar till en hälsosammare livsstil och hennes böcker har sålt i över en miljon exemplar. Nu har ni möjlighet att boostas av Ulrika Davidsson på Yasuragi.

Tid: 60 eller 120 minuter (kan anpassas efter behov)
Vänligen kontakta oss för bokning eller offert

Framgångsrik med smart retorik

Föreläsningen är interaktiv och lämnar ingen oberörd. Vi talar om hur du effektivt kan strukturera ett möte och en presentation som leder till framgång. Vi talar om kroppsspråk, rösthantering och hållning, allt för att stärka ditt budskap. Musik, bilder och enkla övningar bidrar till att detta blir en upplevelse, samtidigt som du får med dig verktyg till ditt nästa möte och presentation. Visste du att din kroppshållning påverkar dina hormoner? Hur och varför får du också veta.

Tid: 90 minuter (kan anpassas efter behov)
Vänligen kontakta oss för bokning eller offert

Ladda din organisation med positiv energi

En föreläsning om stress, kommunikation, beteende och kroppsspråk. Hur vi kommunicerar och den egna viljan påverkar och styr individen och därmed medarbetarnas resultat. Föreläsningen fokuserar på positivt tänkande och hur det kan utveckla din organisation genom delaktighet och förståelse. Detta skapar engagemang, gemenskap och en stark vi-känsla.

Tid: 120 minuter
Vänligen kontakta oss för bokning eller offert

Stresshantering

Hur kan vi undvika att drabbas av de fysiska symptom som är konsekvensen av långvarig stress? Medvetenhet och tidiga åtgärder är skillnaden mellan en harmonisk arbetsplats med full energi eller osäkerhet, oro, skitsnack och stora kostnader. Tips och idéer om hur vi kan undvika stressfällan utifrån en medvetenhet om att vi själva kan påverka vår livssituation.

Tid: 60 minuter
Vänligen kontakta oss för bokning eller offert

Vanliga frågor kring aktiviteter

  • Har ni något gym?

    I anslutning till vår japanska trädgård finner du vårt utomhusgym, som står dig fritt att använda när som helst. Det finns även fina promenad- och joggingspår att utnyttja. Fråga efter en karta i receptionen.

  • Vilka aktiviteter ingår för oss som mötesgäster?

    Svar 1

Aktiviteter för konferenser

Här kan du läsa mer om våra olika aktiviteter vi erbjuder grupper och konferenser. Vi erbjuder aktiviteter för välbefinnandet, japanska aktiviteter, aktiviteter inom mat och dryck eller välbefinnande. Varför inte boka in en pausaktivitet för att fylla på med energi under mötesdagen.

Läs mer