Aktiviteter

Här kan du läsa mer om våra olika aktiviteter vi erbjuder grupper och konferenser. Vi erbjuder aktiviteter för välbefinnandet, japanska aktiviteter, aktiviteter inom mat och dryck eller välbefinnande. Varför inte boka in en pausaktivitet för att fylla på med energi under mötesdagen.

Vi erbjuder även teambuilding aktiviteter och aktiviteter på havet.

Här finns något för alla.

Pausaktiviteter

Kortare aktiviteter för att stärka både kropp och hjärna. Övningarna är tänkta som en kort paus under mötesdagen för att ni ska hålla energin uppe och nå längre under arbetsdagen. Dessa görs med fördel möteslokalen eller vid fint väder utomhus på vår takterrass.

Japanska aktiviteter

Här presenteras aktiviteter med japanskt ursprung. Både stilla och mer kraftfulla, både längre och kortare, men alla med rötterna i den japanska kulturen.

Mat & Dryck

Här presenteras olika aktiviteter där ni får njuta av de japanska smakerna. Övningarna är teambildande och kan anpassas efter era specifika behov beroende på tid och antal deltagare.

Välbefinnande

Sköna aktiviteter som är välgörande för både kropp och hjärna. Övningarna är teambildande och kan anpassas efter era specifika behov beroende på tid och antal deltagare.

Teambuilding

Här hittar du olika aktiviteter som får er som grupp att utmanas och svetsas samman. Övningarna är teambildande och kan anpassas efter era specifika behov beroende på tid och antal deltagare.

Föreläsningar

Låt gruppen få ny kunskap och inspiration. Här finns ett urval av professionella föreläsare som får mötet att komma längre. Berätta för oss vad ni har för behov så hjälper vi er att hitta rätt inspiratör.

Stora grupper

Aktiviteter som är anpassade för stora grupper. Övningarna kan anpassas efter era specifika behov utifrån tid och antal deltagare. Här finns både rogivande och uppiggande spänningsfyllda aktiviteter

Vanliga frågor kring aktiviteter

 • Har ni något gym?

  I anslutning till vår japanska trädgård finner du vårt utomhusgym, som står dig fritt att använda när som helst. Det finns även fina promenad- och joggingspår att utnyttja. Fråga efter en karta i receptionen.

 • Vilka aktiviteter ingår för oss som mötesgäster?

  Om ni bokar vårt paket "En mötesdag med effekt" ingår 15 minuters pausaktivitet. I övriga paket tillkommer kostnad för aktiviteter med utgångspunkt från era önskemål.

 • Vilken typ av aktivitet passar för större grupper?

  Under fliken blocket aktiviteter kan ni läsa mer om vårt aktivitetsutbud. Där anger vi vilka aktiviteter vi anser passar bäst för större grupper.

 • Vilka aktiviteter passar att genomföra utomhus?

  Vi rekommenderar alla våra Teambuildning aktiviteter som enkelt kan genomföras utomhus. Fråga oss gärna så hjälper vi er att hitta bästa aktivitet för just era önskemål.

Aktiviteter för konferenser

Här kan du läsa mer om våra olika aktiviteter vi erbjuder grupper och konferenser. Vi erbjuder aktiviteter för välbefinnandet, japanska aktiviteter, aktiviteter inom mat och dryck eller välbefinnande. Varför inte boka in en pausaktivitet för att fylla på med energi under mötesdagen.

Läs mer